1,9

Under middel

Dårlig Kundeservice ..

Dårlig Kundeservice ... 😞

Vi har været udsat for dårlig service hos Deres butikken i Storcenteret.

Min datter havdevkøbt en Kollektionsvare - uden reklamation og bytteret, men jakken gik i stykker første gang hun havde den på og kan ikke bruge den. Den kostede 250 kr. Det kan ikke være rigtigt, at I ikke kan hjælpe min datter - evt. sende den tilbage til leverandøren eller give hende en tilgodeseddel.

Fik en kort og kontant melding fra butikken i Storcenteret. Det var rigtig dårlig Kundeservice og gik fra butikken med en rigtig træls følelse. Der var ingen form for dialog. Kun monolog - uden at vi kunne tale om tingene. Var i butikken i lørdags, hvor jeg heller ikke kunne få hjælp og skulle vente til i dag med at tale med chefen. Det kom der ikke noget godt ud af. Tværtimod.

Det kan god være, at I har loven på jeres side mht. ”Ingen reklamation” skilte og på bonen ”Bytte ikke”, men I har solgt en dårlig vare som ikke kan bruges efter 1 gang og efterlader kunden rigtigt dårligt og giver tilmed også en rigtigt dårlig kundeoplevelse.

Vil ”Deres” lægge navn til det. Det håber jeg ikke. Har henvendt mig til Deres, men intet hørt. Derfor dette opslag.

30. oktober 2018

Har aldrig før oplevet så dårlig service i mit liv.

Jeg har for et par måneder siden truffet den dårlige beslutning, at købe en jakke til 1200 kr i Deres i Aalborg. Jakke fæller utrolig meget med fjer fra alle syninger - både indvendige og udvendigt. Jeg går selvfølgelig i butikken og bruger min reklamtionsret. Hun oplyser mig de har jakke i 14 dage til reklamation, da vi er i november er jeg fortvivlet over at de ikke kan skynde sig. Men acceptere og indlevere jakken. Efter 14 dage får jeg jakken retur uden der er gjort noget som helst ved den. Får at vide den lige skal fjerde af og så går det over. Oplyser ekspedienten at jeg ikke er tilfreds med svaret da det er tydeligt det ikke stopper. Hun giver mig ret og opfordre mig til at komme igen hvis det bliver ved. Indlevere jakken igen.
Efter 14 dage får jeg en ny jakke udleveret. Er lettet over problemet er løst og glæder mig til ikke at fryse længere. 2 dage efter jeg får den nye jakke flækker den i armhulen udvendig og materislet er stift og jakke knager når jeg bevæger mig i den. Reklamere endnu en gang. Har nu lige hentet jakke igen. De har syet den og ikke mere. Hun sagde at hun ikke kan reklamere for stift materiale og knagen da disse problemer ikke eksistere. Det ved hun ikke hvor jeg får fra. Hun var meget provokerende i hendes måde at snakke til mig på. Jeg opgiver diskussionen og tager jakken med mig. Nu skal jeg så ud igen igen igen igen til reklamation. Tror de er ude på at køre en træt med deres latterlige reklamtions system. Jeg har lyst til at smide jakken ud og lægge det hele bag mig. Men jeg kører endnu engang 40 km for at forsøge at få den vare jeg har betalt for. Jeg køber ALDRIG noget i denne butik igen og opfordre alle jeg kender til at gøre det samme. Har efterfølgende hørt fra flere at butikkerne har et elendigt ry....

9. februar 2017

Utrolig nedladende ekspedienter

Min veninde havde for et par måneder købt et par bukser i Deres og alt var som det skulle være indtil bukserneefter kun et par måneder gik i stykker. Hun havde ikke brugt dem særlig meget og var derfor uforstående overfor hvordan de kunne gå i stykker så hurtigt.
Hun bad mig gå med ind i butikken og reklamere over bukserne da hun selv er meget genert og før havde været udsat for noget der mindede om verbalt overfald i den selvsamme butik. Vi tog ind til Deres på strøget og fortalte ekspedienten om problemet. Han reagerede meget aggressivt og fortalte mig at hvis det ikke var mine bukser så skulle jeg bare holde min kæft. Han mente ikke at bukserne var reklamations berettigede da han tydeligt kunne se at det var en vaske fejl, selvom min veninde fortalte at hun havde vasket dem efter deres anvisninger. Han beskyldte hende for at lyve og for at forsøge at snyde butikken han sagde at han aldrig før havde været ude for at nogen havde ødelagt et par bukser så hurtigt så enten måtte hun have vasket dem forkert ellers var hun simpelthen bare for fed. Dette var utrolig ubehageligt at overværet især fordi jeg hver gang jeg prøvede at forsvare hende blev bedt om at holde min kæft. Ekspedienten henviste til en kollega som havde de samme bukser på som min veninde ville reklamere over og sagde at hendes bukser slet ikke fejlede noget og hun altså havde haft dem i over to år (hvilket var tydeligt at hun ikke havde). Efter lang tids diskussion fik jeg ekspedienten overtalt til at sende dem ind til et hovedkvarter eller sådan noget som skulle undersøge dem, han sagde ar han nok skulle Skive at de ikke skulle acceptere klagen men at han jo var tvunget til at sende dem ind. Min veninde fik afvide at der ville gå ca.2 uger så kunne hun hente dem. Der gik 6...
Igår var vi så inde for at hente dem da min veninde havde ringet og spurgt hvornår de var færdige og hun havde fået svaret at de da bare lå i kælderen og ikke havde været nogen steder henne.
Da vi kom derind blev vi mødt af en mopset ekspedient der nærmest ikke kunne tage sig sammen til at bukke sig ned og tage bukserne under kassen. Hun sagde, som forventet, at bukserne var blevet afvist og at de altså bestemt havde været sendt ind til reklamation. Da vi bad og at få det på skrift at de var blevet afvist sagde hun at de kunne man altså ikke få, hvorefter hun beskylde min veninde for at prøve at svindle, for hvis hun fik et par nye bukser kunne hun jo bare ødelægge dem og komme igen og igen. Jeg påpegede over for hende at den måde hun talte på var meget offensiv og ubehagelig hvor efter hun flippede helt ud og begynde at blive meget personlig.
Min veninde og jeg gik derfra med en meget dårlig oplevelse og uden et par nye bukser. Men en ting er i hvert fald sikker hverken jeg eller min veninder eller nogen vi kender for den sags skyld handler nogen sinde i deres igen.

27. juni 2015

Dårlig service!

Var inde for at bytte en gave, der var byttemærke på, men jeg måtte hverken få pengene eller tilgodebevis, jeg får afvide at jeg SKAL have boen med (hallo det er en gave og hvorfor fanden sætter de byttemærke på hvis det alligevel ikke virker). Jeg skulle finde noget i butikken med det samme, eller beholde gaven. Jeg bliver så rimelig sur og får denne kære ekspedient til at høre hendes chef, hun får så lov til at lave et tilgodebevis til mig.
Dårlig service, ingen "hej" når man kom ind i butikken. Skrev en mail og klagede, man kunne tydeligt se at svaret i mailen er en de sender ud til alle der klager, den var overhovedet ikke rettet mod det jeg fortalte om min oplevelse - derfor jeg nu skriver her på trust pilot!

2. februar 2015

Meget dårlig bytteservice

Har fået en julegave fra Deres, som jeg ikke kan passe. Den kan kun byttes mellem jul og nytår. Da jeg var ude at rejse, efterlader det mig med én dag til at bytte den i. Butikken jeg kommer til, viser sig kun at have dametøj. Jeg kan ikke få et tilgodebevis, da jeg ikke har bonen, men den kære ekspedient foreslog mig at jeg da kunne køre 40 km til en anden Deres butik. Hun vidste godt nok ikke om de havde herretøj, men jeg kunne jo prøve... Så nu har jeg vist handlet i Deres for sidste gang.

3. januar 2015

Dårlig service

Som undertegnet skriver reager de ikke mail.
Samtidig får man besked på, at der kun er 14 dags returret efter modtagelsen. Dette betyder at julegaver købt først i december, ikke kan byttes efter jul. Ringede og forhørte mig om det kunne passe i december månde, men det var helt korrekt, sådan er handels betingelserne. Det er dårlig service. Handler ikke her mere

6. december 2013

Thumbs up.

Jeg havde brugt langt tid på at søge efter et bestemt par sko. Jeg fandt dem hos deres.dk og oveni købet til en meget fin pris. Hurtigt, nemt, billigt og fri fragt. Jamen så kan det da umuligt blive bedre. Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang. :-)

6. maj 2013

Hurtigt og nemt

Hurtig levering. Gode varer. Og dejligt at varerne kan hentes på et udvalgt sted. Så kan man også få sine varer på en søndag. Stor ros.

18. februar 2012

et ok sted:o)

Hejsa, har handlet der et par gange, de er hurtige til at levere varen men desværre har vi også oplevet at få de forkerte varer tilsendt men sådan kan det jo nok ske alle steder, de var virkelig kede af det og vi sku jo så sende den forkerte varer ind...(fik pengene senere for det ) den rette varer ankom dog ret sent til os...men da vi også har haft rigtig gode oplevelser og der er penge at spare ku jeg godt finde på at handle der igen:O)

5. september 2009

Super handel

Jeg bestilte en g-star jakke, sparede 600 kr fremfor hvis jeg købte den i butikken og modtog den dagen efter jeg bestilte. Kan varmt anbefales til andre netshopper..

1. juni 2009

Virkelig dårlig kundeservice

Aldrig har jeg fået så dårlig service før. Bestilte et gavekort på 100kr via deres.dk, hvor jeg med det samme modtog en ordrebekræftelse, og en underlig mail der ligner en formular til deres interne bestillings system. Jeg skriver så en mail til dem om hvad det var, og om det var noget problem, men får intet svar. Får dagen efter en automatisk mail bekræftelse på, at min vare er sendt, og får oplyst trackntrace nummer. Dagen efter tjekker jeg så lige op min trackntrace nummeret, da det typisk først bliver opdateret efter 24 timer, og der står at "Data til forsendelse modtaget", og ikke andet. Venter ca. en uge, hvor der ikke sker noget, og hvor jeg kan se at de heller ikke har trukket nogle penge, så skriver en mail til deres om, at jeg føler mig dårligt behandlet, og derfor vil have slettet ordren, og at de gerne lige må sikre sig at de ikke trækker pengene, så jeg selv kan gå ned og købe et i deres butikker. Det er lige op til juleaften, så jeg skynder mig ned og får det købt. Den 29. December trækker deres.com så 100kr fra min konto fra det gavekortet jeg bestilte til at starte med, og jeg har stadig ikke fået noget svar på nogle af de mails jeg har skrevet, så jeg skriver en lang klage mail med alle de andre henvendelser i, og har til denne dato (29. Januar), STADIG ikke fået mine penge tilbage eller svar på nogen af mine henvendelser. Har aldrig nogensinde fået så dårlig service, så vil klart anbefale alle at holde sig langt væk. OM'er!

29. januar 2009

super service

Jeg så et par bukser fra Everlast til 399,99kr hos smartgirl og 40 oveni med fragten, men godt at jeg så fandt deres i stedet for, Everlast bukseren kostede kun 299,99 kr der og fragten var gratis over 250 kr, så jeg sparede faktisk en del. Anbelfaler at kigge lidt rndt omkring de andre buktikker før man køber noget.

27. januar 2009

Er dette din virksomhed?