Begin juni een bestelling gedaan, postNL heeft pakket gescand in postcentrum kan ik zien in de app. Helaas is het nooit bij mij aangekomen, verschillende keren contact opgenomen, maar krijg alleen r... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
2 jaar geleden een HP Prime Grafische Rekenmachine G2 aangeschaft bij deze winkel. Opeens deed hij niets meer en daarom contact gezocht met de rekenwinkel. Ik kon hem opsturen en na een week ontving i... Se mere
Op 4-12-2020 Hp Reverb2 besteld, reeds wetend, a.d.h.v. reviews, dat er leveringsproblemen waren. Product vandaag binnen, slechts 2 weken na de voorspelde leverdatum. Pro-actieve communicatie over... Se mere
Op 1 juni rekenmachine besteld op advies van school met korting. Dacht hem binnen 24 uur te ontvangen. Niets ontvangen en ook geen mail van DPD pakketdienst. Naar aanleiding van dit bericht, is er co... Se mere
Dé onderwijsspecialist van Nederland. Niet alleen voor rekenmachines, maar ook voor robotica, 3D printen en scannen en meer. Alle 21e-eeuwse vaardigheden voor op school en thuis.
Jean Monnetpark 55, 7336 BB, Apeldoorn, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Update 2: De rekenmachine was wederom niet binnen de nu beloofde termijn in bezit. Hij was ook nog niet verzonden. Na weer contact te hebben gehad na het weekend is de bestelling vandaag toch eindelijk bezorgd.
Het duurt even en je bent behoorlijk wat irritatie verder maar het is uiteindelijk opgelost.
De beoordeling blijft onvoldoende.
Update: de heer Kuperus heeft mij vanavond gebeld. Mijn reactie was behoorlijk geirriteerd. Over hoe dingen gegaan zijn komt geen kloppend verhaal in mijn ogen. Worden we het niet over eens. Wel komt de heer Kuperus met een voorstel voor een oplossing voor het probleem. De rekenmachine is eind deze week in huis. Wordt vervolgd.
Zeer slecht. Onbereikbare shop. Geeft of geen antwoord op mail of antwoordt met een standaard zoethoudertje. Rekenmachine zou naar de school gestuurd zijn. Dit is niet het geval en nooit geweest. Iedere leerling uit de klas van mijn dochter heeft besteld en ontvangen op eigen adres. Telefonisch volledig onbereikbaar. Wel rekeningen sturen maar niet leveren en weten waar je het over hebt. Bijzonder en ontzettend vervelend. Wacht al vanaf 21 augustus.
Betrouwbare webshop!
heb artikel zelfs eerder ontvangen dan aangegeven. zeer tevreden!
Het is goed om de vinger aan de pols te houden bij de bestelling. Eind vorig jaar besteld. Het product zou op voorraad zijn. Na wat heen en weer gemail de order na een maand gecanceld. Daarna kostte het nog een aantal mailtjes en weken om het geld terug te krijgen
Eind vorig jaar bestelde ik de HP Reverb G2. Zoals uit reviews blijkt is niet iedereen even gelukkig met deze VR headset. Met name het formaat van de "sweetspot" is een punt van aandacht.
Mijn exemplaar, dat een weekje later binnenkwam dan gepland, bleek ook een zeer kleine sweetspot te hebben, met als resultaat dat ik de headset terug gestuurd heb.
Het aankoopbedrag is binnen anderhalve week netjes terug gestort.
Hopelijk gaat HP de G2 verder verbeteren, want het is verder een fantastische headset!
Die ene ster in mindering is dan ook bedoeld voor HP ;-)
Ik heb hier een duur product besteld, welke 24 februari geleverd zou worden. Ik heb echter tot op heden niets ontvangen, ook geen bericht dat het later geleverd gaat worden. In mijn account staat dat er geen order bekend is, terwijl ik wel betaald heb en een orderbevestiging heb ontvangen. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar (nemen niet op) en reageert ook niet op e-mails.
Helaas heb ik voor mijn bestelling geen reviews gelezen, maar mijn verhaal staat blijkbaar niet op zichzelf. Uiteraard ga ik juridische stappen ondernemen om mijn geld terug te krijgen, maar geloof de negatieve reviews, en wees gewaarschuwd en bestel hier alsjeblieft nooit!
Product vandaag binnen, slechts 2 weken na de voorspelde leverdatum.
Pro-actieve communicatie over het leveringsverloop (niet) zou beter kunnen, maar dat is voor mij dan ook het enige minpuntje van Rekenwinkel.
Ik hield mijn hart vast bij het zien van de vele niet opbeurende reviews, maar..
Ik ben dik tevreden.
Bedrijf houde me aan het lijntje voor levering van mijn bestelling met allerlij smoesjes. Bestelling geannuleerd en nu probeer ik al een tijdje mijn geld 3500 terug te vragen. Heb al een terugbetaalfactuur gekregen maar mijn geld blijft weg.... nooit zien ze mij hier nog terug oplichters met hun maffia streken...

Besvarelse fra De Rekenwinkel BV
Heb in lange tijd niet zo een slechte service meegemaakt.Komen beloftes niet na.Zeer slecht bereikbaar. Bellen niet terug en reageren pas nadat ik meerdere mails heb gestuurd een keer met een smoes waarom mijn bestelling nog niet geleverd is.Uiteindelijk mijn geld terug gevraagd..intussen 2 maanden gewacht op een bestelling die nooit geleverd is.Kun je rekenen? Reken er maar niet op.Nooit meer rekenwinkel!
Goede service en communicatie van Klaas - pre-order ontvangen zoals beloofd. Waarschijnlijk de enige winkel in Nederland die de pre-orders van Reverb 2 op een gestructureerde manier succesvol heeft afgeleverd.
Vanwege uitstel van levering vanuit HP wat langer moeten wachten maar de communicatie met de rekenwinkel was prima. Vragen werden snel en persoonlijk beantwoord, erg prettig!
Hp Reverb g2 besteld via preorder. Communicatie over de vertraagde levering vanuit HP was netjes door de rekenwinkel gecommuniceerd. Daarna ook netjes door de rekenwinkel op de hoogte gehouden. Artikel is uiteindelijk vlot verstuurd en in goede orde ontvangen. Dank!
Pre-ordered the HP Reverb G2 about 4 months ago, although there were some delays from the side of HP, got an update about it in between. Quick responses to my questions, really liked the updates when the shipment arrived in NL and the updates on expected delivery. Package came in 2 days after bulk shipment arrived in NL which I think is good. Product was decently packaged with some air pockets to protect the inner box.
I pre-ordered the HP Reverb G2 earlier this year.
Communication went well during the waiting period.
First store in Europe to finally ship after long delays from HP.
Excellent!
Ik ben zeer tevreden over de rekenwinkel.
Je hebt snel antwoordt als je een mail stuurt,en ze hebben zelfs een foto gestuurd van mijn bestelling dat ze waren aangekomen,wat ik heel erg waardeer.
In eerste instantie niet happy omdat een beloofde levertijd voor een verjaardagscadeautje niet gehaald werd. Maar de rekenwinkel heeft vandaag een goedmakertje geregeld wat bij de jarige erg in de smaak is gevallen. Eind goed, al goed.
Over de spullen was ik al tevreden. Ikzelf zou nu wel weer bij de rekenwinkel bestellen wanneer het zo uitkomt, al zal ik bij cadeautjes als voorzorg nog wat ruimer van te voren bestellen.
Een HP35S rekenmachine besteld. Bij bestellen stond al vermeld dat de aflevering een paar dagen kon duren. Rekenmachine nu binnengekomen. Prima dus. De bestelling liep via BOL.com.
Al enkele malen hier materialen aangeschaft via De Rekenwinkel. Perfect op tijd geleverd en wanneer er iets mis is wordt het goed en snel opgelost.
Als coördinator van verschillende scholen, koop ik regelmatig materiaal in. Daarnaast koop ik bij de Rekenwinkel in voor mijn projecten robotica. Altijd snelle levering en goede service bij retourneren. Klaas geeft bij al het materiaal, die de Rekenwinkel verkoopt, persoonlijke service voor de inzet van het product. Wij werken met het lesmateriaal dat de Rekenwinkel levert bij de robotica producten. Is zeer gebruiksvriendelijk voor docent en leerling.
Jolanda Twaalfhoven
Lokaal 2.20
Ik heb een grafische rekenmachine besteld en betaald, nog steeds geen bevestiging gekregen. Elke keer als we contact opnemen horen we dat we het de volgende dag krijgen. Maar na 1 week nog steeds niet binnengekregen.
goed geholpen door Klaas van de Rekenwinkel > Zonder problemen een nieuwe rekenmachine gekregen nadat er een klein schrijffoutje was geslopen bij het graveren: vriendelijk en snel geholpen. Goede service!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.