De Raske Drenge lever virkelig op til deres navn ! Hurtige, friske og med ideer til flytning af store møbler selv ad svært tilgængelige trapper og flytning af flygel med kran ud over tagterrassen... Se mere
Meget effektiv og påpasselig. Imponerende arbejdstempo og de holder ikke mange pauser i løbet af en flytning. De passer på alle dine ting og den bolig du flytter ind i og den bolig du flytter f... Se mere
Phillip har i min situation været helt igennem forstående og imødekommende. Tingene er behandlet ordentligt og var lige til at gå til da depotet skulle tømmes. Rene depotrum, der er tip top. Helt i... Se mere
For gud ved hvilken gang har vi benyttet os af De Raske Drenge – denne gang til at flytte vores efterhånden gamle mor på plejehjem. Som altid var de venlige og behandlede tingene med stor respek... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De raske drenge er et flyttefirma, som leverer enkle flytteløsninger til både private og virksomheder. Vores professionelle team af flyttefolk vægter kundernes oplevelse højt. En tryg og sikker flytning En flytning er en tillidssag, og vi mener selv, at personlig kontakt fra start er med til at underbygge dette. Hos os er der ikke mange forskellige personer inde over hver enkelt flytning. Det er den samme person som både svarer telefonen, giver tilbud og møder op på flyttedagen. På den måde undgås misforståelser, og der er derved større mulighed for en problemfri flytning. Ingen opgave for stor eller lille De Raske Drenge er påpasselige, seriøse samt ansvarlige. Og hvis det ønskes, kommer vi gerne ud og giver et gratis tilbud på alle typer flytninger. Vi varetager alle typer opgaver - lige fra de små til de helt store. Vi varetager for eksempel også andre opgaver end flytninger; herunder: Rydning af dødsboer (med eventuel rengøring) Møbeltransport Og kurérkørsel. Vi kan kort fortalt klare det hele, og vi vil gøre vores ypperste for at ALLE får en god oplevelse med De raske drenge. Få en positiv flytteoplevelse og ring til os på telefon 22 48 19 77 allerede i dag.

Sankelmarksvej 5, 4760, Vordingborg
- 22 48 19 77
- Phillip@deraskedrenge.dk
- www.deraskedrenge.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Umulig opgave.
Virkelig godt stykke arbejde. Vi skulle have ombyttet en gammel fyrkedel til en ny fyrkedel. Som vejede henholdsvis over 300 kg og 200 kg. Ned ad en smal, stejl og rundende kældertrappe. En umulig opgave for os, men det var det ikke for de to flinke flyttemænd som var ude hos os. Så deres motto passer: “Vi flytter alt”. Endnu en gang tak for hjælpen idag. :-) vh Anne og Line
De Raske Drenge fortjener kæmpe ros
De Raske Drenge fortjener kæmpe ros. Utrolig god service og klar kommunikation hele vejen igennem.
Vi føltes os trygge under hele processen og arbejdet blev gennemført eksemplarisk.
Kan kun anbefale de raske drenge
Kan kun anbefale de raske drenge.
Mine svigerforældre skulle flytte, og alt gik bare godt. De var virkelig professionelle. Det er bestemt ikke sidste gang vi vil bruge dem, hvis vi skal flytte.
Kan KUN anbefale De Raske Drenge!!!
Vi havde Jimmy og Tobias til at flytte for os. De var super søde, hurtige, effektive og meget forsigtige med vores ting!
De Raske Drenge kan kun anbefales herfra, og får derfor 5 store stjerner!
Effektivt og problemløst
Jeg skulle flytte fra en 1½ vær. til en 3 vær. og det blev klaret meget flot og effektivt af Phillip og makker.
Inden jeg fik set mig om var det hele båret op og sat på den af mig anviste plads.
Jeg kan absolut anbefale "De Raske Drenge" - flot arbejde drenge!
Hurtige og effektive og serviceminded
Hurtige og effektive og serviceminded. Har haft en meget positiv oplevelse med "de raske drenge".
Vil helt klart benytte og henvise til dem .
Jeg var meget tilfreds med at benytte…
Jeg var meget tilfreds med at benytte flyttefirmaet De Raske Drenge, da jeg skulle flytte. Super service og processen forløb upåklageligt!
Flytning af "tungt" spa bad
Fik De raske drenge til at flytte et temmeligt tungt Spa Bad for mig.... Det klarede de på ingen tid, og de hjalp med at få det placeret helt perfekt.... Og så til en yderst fornuftig pris... de kan klart anbefales :-)
de kan varmt anbefales meget…
de kan varmt anbefales meget serviceminded og rigtic flinke
Timepris kan godt betale sig!!
Timepris kan godt betale sig!!! De her drenge er fair, flinke & effektive. Passer rigtig godt på ens ting. Min mand & jeg skulle flytte fra en 3-vær. lejlighed inkl. proppet kælderrum fra Rødovre til en lejlighed i Tappernøje. I den forbindelse indhentede vi et hav af tilbud fra både store veletablerede kendte firmaer til og med små mindre kendte & en del tvivlsomme firmaer, hvorfra vi ud fra adskillige anmeldelser tog chancen med De Raske Drenge. Det fortrød vi ikke, for prisen kunne i den grad betale sig. Vi flyttede på en søndag, hvor prisen er 30% højere end en hverdag. Det tog 7 timer med en timepris på kr 1300,- i alt kr 9100,- stor flyttebil med plads til fuldt møbleret lejlighed på ca. 90 m2, ca. 120 flyttekasser + kælderrum fra 2.sal, 2 effektive flyttefolk & vi kunne kun selv hjælpe til meget begrænset. Super humør & vi følte os meget trygge med håndtering af vores indbo.
De her drenge sørgede virkelig for at vores flytning blev så smertefri og nem som det nu kan blive, når hele ens liv skal pakkes ned og det hele virker lidt uoverskueligt, så vi anbefaler varmt De Raske Drenge. Tak for det gutter!
Klart anbefalelsesværdig
Sådan dér! 300+ kvm indbo flyttet i en ruf💪
Top-professionelle flyttemænd som klarede flytningen på én tur.
Fin behandling af indbo=nul skrammer.
Vi kan varmt anbefale De Raske Drenge, hvis du skal have flyttet noget 😉
Stort akvarium!
Vi skulle installere et akvarium i vores kontor i vores virksomhed.
3,5 meter langt, 1,2 meter bredt. 450 kg og skrøbeligt!!!
Og så lige ind igennem en 90 cm dør.
De raske drenge havde løsningen og udstyret. Afstive det hele indvendigt og udvendigt. Op på højkant og ind på plads på under 2 timer.
Det er eddermenme godt arbejde!
Jacob Kayser
Direktør
Hurtig og effektiv flytning.
Jeg havde arrangeret en flytning for min ældre mor. Drengene kom til tiden og fik klaret det hele med et smil. De er effektive og har en varm lune og munter humor. Tak "DRENGE".
En fin flytning fra Sydsjælland til…
En fin flytning fra Sydsjælland til Nordjylland. Jeg fik et godt tilbud på flytningen og tilmed en billigere pris da ejer af firma tjekkede op om flyttelæet ikke kunne være i en mindre bil. En god kommunikation, høflig respons og gode kundeservice trods travlhed for de kære "drenge". Jeg blev mødt af to skønne flyttemænd der tilmed hjælp mig med at få sat køleskab samt vaskemaskine på plads.jeg kan klart anbefale de raske drenge. Jeg havde mest kommunikation med Philip der ejer firmaet, en høflig mand der i den grad ønsker det bedste for sine kunder. :)
De Raske Drenge får mine bedste anbefalinger!
Jimmy og Tobias flyttede et kæmpe læs for mig. De passede så fint på mine ting. Udfordringer blev grebet an uden brok - "opgaven skal løses". Prisen holdt! - En begivenhed, jeg havde frygtet, blev bare en god oplevelse - både fordi flytningen gik glat, og fordi de er to hyggelige gutter :-)
Effektiv flytning fra Veksø til Ørslev
Vi benyttede De Raske Drenge til flytning i slutningen af januar 2021. Vi valgte dem pba. af prisen, og det faktum, at de hørte til i byen vi skulle flytte til - så skulle der ikke betales kørsel hjem, når de var færdige.
Der blev indgået aftale over telefonen, hvor Philip nemt og effektivt fik spurgt ind til, hvor meget flyttegods vi havde (flyttekasser, møbler mm) og ud fra det kunne give en pris der var under det halve - ja nærmest kun en tredjedel af, hvad nogle flyttefirmaer i Storkøbenhavn skulle have for samme opgave.
Alle aftaler blev overholdt, og Philip+makker mødte op som aftalt på flyttedagen med en stor lastbil. Den blev pakket godt og sikkert, og selvom lastbilen måtte flyttes en del gange pga. trafik, så var det ikke noget, der slog dem ud.
Hele læsset blev kørt 100 km sydpå og pakket ud - lige så effektivt og sikkert som da det blev pakket i lastbilen.
Det hele var overstået på 7 timer til en yderst fair pris. De varmeste anbefalinger herfra!
De største anbefalinger herfra
De største anbefalinger herfra, trods det var sidst på dagen kom de i super humør og knoklede på i et rask tempo og behandlede alt virkelig pænt. Vil hel sikkert bruge dem igen til en flytning 😊
Hurra for De Raske Drenge
Hurra for De Raske Drenge. Fantastisk firma. Super serviceminded og hjælpsomme. Knokler løs og er virkelig effektive. Vi er så tilfredse og super glade for deres arbejde. Kommer til tiden og har været så forsigtige med vores ting. Kan virkelig kun anbefales 👍
De bedste anbefalinger til de raske drenge
De bedste anbefalinger til de raske drenge. Flyttede for mig d.11/1 2021. Fra 2.sal til 2.sal. behandlede mine ting med omhu. Var hurtige og venlige og til en meget fair pris. Tak for jer!