De Plintenconcurrent Anmeldelser

4,8

Mooie plinten superstrak gelegd door Jan en zijn collega en ook netjes afgekit. Jan denkt goed mee en is ook nog eens heel relaxed en betrouwbaar.

Gisteren zijn onze plinten geplaatst door Jan van Plintenconcurrent. Hij heeft echt supernetjes gewerkt samen met Bas. We hadden woensdag gebeld voor een offerte en donderdagochtend gebeld dat we akko... Se mere

Zeer professionele werkwijze. Komen afspraken na. Zijn op tijd. Zijn zeer pro actief in het kosteloos oplossen van door een verhuizing veroorzaakte schade aan een plint. Geven snel relevante advieze... Se mere

Hele fijne service! Na een kort telefonisch overleg, waarin we zeer deskundig advies mochten ontvangen konden we tot een goede keuze komen. Toen er iets bleek te missen bij de levering stond er 10 min... Se mere

1. Gulvlægger

Wij zijn dé specialist in het plaatsen van MDF plinten!

4,8

Professionele werkwijze heb het team…

Professionele werkwijze heb het team van de plintenconcurrent leren kennen bij het HILTON hotel project op de appololaan in Amsterdam.(renovatie 2019)
Wij deden eerst de plinten zelf op bouwprojecten maar besteden dit nu uit aan hun de prijzen zijn zeer scherp daar kunnen wij het zelf niet eens voor doen.
Leuk team en goed bedrijf vandaar deze review mannen!

2. marts 2019

Vanwege hun klantvriendelijkheid en…

Vanwege hun klantvriendelijkheid en goede referenties gekozen om de plinten te laten monteren door de plintenconcurrent.
Werkzaamheden zijn correct en uitstekend uitgevoerd.
Ruime kennis van alle zaken en denken tot in de détails met de klant mee.
Chapeau!

3. februar 2019

Plinten prima gemonteerd

Helaas op dag van plaatsing werd ik gebeld in de ochtend om een andere afspraak te maken wegens de slechte weersomstandigheden,dit zou niet haalbaar zijn want wij wonen in Roermond.
Wel direct een nieuwe afspraak gemaakt vandaag zijn ze geweest om de plinten te monteren naar volle tevredenheid.
Mooie kwaliteit plinten en professioneel gemonteerd.

2. februar 2019