Mijn ervaring met Depeperwinkel is zeer positief. Het bestelproces verliep heel eenvoudig en overzichtelijk. Je kunt makkelijk kiezen uit verschillende gewichten, wat het extra prettig maakt o... Se mere
I was buying pepper with these two nice people at the PureMarkt and they always took time to let me taste different ones and explain. Now, since they are not at the market anymore, I get it online. De... Se mere
Bestellen ging simpel en snel. Mooie overzichtelijke website en duidelijke keuzes. Bezorging ging vanuit bezorger even moeizaam maar er werd goed mee gedacht. Pakket toch nog op tijd binnen gekregen.... Se mere
Zeer goede ervaring, snelle levering en goede communicatie over datum levering Met als extraatje een zakje met speciale peperbolletjes ( rode kampot peper) in de verzenddoos bijgesloten Op de ver... Se mere
Depeperwinkel is dé winkel waar je unieke en duurzame specerijen vindt waaronder, uiteraard, een zeer breed assortiment aan peper, waaronder gerenommeerde pepers uit Kampot en India, zoals de Tellicherry en Banasura peper. Veruit de meeste specerijen in depeperwinkel zijn verbouwd zonder gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen. En wat te denken van het assortiment wildpluk: andaliman peper, paradijsgraan, assam peper en veel Afrikaanse specerijen, of de basilicum, oregano, majoraan en tijm uit Kreta? Stuk voor stuk het beste wat de markt te bieden heeft, en dat tegen eerlijke en toch aantrekkelijke prijzen. We betrekken onze producten via betrouwbare tussenpersonen in Europa, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. In verantwoorde hoeveelheden. Natuurlijk is een matig inkoopvolume niet altijd de voordeligste weg, immers kopen wij niet en masse in tegen de laagste prijs, maar met mate bij nieuwe oogst. No waste! Het oordeel van onze klanten, particulieren en chefs, spreekt boekdelen!
Henriette Roland Holstlaan 25, 6662LA, Elst, Holland
Goed verpakt, snel verzonden, hoge kwaliteit ingrediënten voor een prachtige prijs.

Besvarelse fra Depeperwinkel
Prima producten, snelle levering en altijd een vriendelijke en persoonlijke afhandeling 👍🏼

Besvarelse fra Depeperwinkel
Zij doen wat ze beloven, supersnelle levering, perfecte smaak van het product, voor 60 gram wel prijzig maar ach als je iets goeds wil dan kost het ook wat.

Besvarelse fra Depeperwinkel
altijd lekkere peper soorten heb er veel
genomen verschilende smaken
gewoon lekker

Besvarelse fra Depeperwinkel
De Peperwinkel geeft deskundig advies.
Klaar, duidelijk en transparant.
Een klasse-webshop!

Besvarelse fra Depeperwinkel
Zoals altijd snelle levering en een ongekende kwaliteit. Ik was wat vergeten, geen probleem, werd soepeltjes toegevoegd aan de bestelling.

Besvarelse fra Depeperwinkel
Snelle bezorging en een goed product wat netjes verpakt is.

Besvarelse fra Depeperwinkel
Veel keuze in de webwinkel, goede omschrijvingen en snelle, correcte afhandeling. Een extra proefzakje als aardige attentie.

Besvarelse fra Depeperwinkel
Wat veel keuze, en snel verstuurd. Eerst proefmonsters, en later zakjes besteld. Bij de zakjes kreeg ik heel aardig een begeleidend briefje en een proefmonster van een ander soort peper. Een aanrader om aparte pepers bij te bestellen!

Besvarelse fra Depeperwinkel
Een duidelijke website met goed omschreven producten. Aanbod is goed, maar hou er rekening mee dat het is gericht op pepers in de vorm van korrels, hoewel er ook een aanbod is van aanverwante condimenten. Ook zijn er diverse accessoires beschikbaar die zeer goed zijn bevallen.

Besvarelse fra Depeperwinkel
Zeer goede kwaliteit pepers en snelle levering. Heel blij mee.

Besvarelse fra Depeperwinkel
Lekkere peper, snel geleverd. Ik kreeg zelfs een extra zakje van een andere peper die ik niet besteld had met een persoonlijke bericht.

Besvarelse fra Depeperwinkel
Wat een fijne ervaring. Dit bedrijf biedt een unieke selectie die je niet overal vindt. De kwaliteit is echt uitstekend en de prijs-kwaliteitverhouding is meer dan redelijk. Precies waar je naar op zoek bent als je iets bijzonders wilt. Helemaal tevreden.

Besvarelse fra Depeperwinkel
Zo lekker! En heel vriendelijk berichtje er altijd bij. We komen telkens terug bij de peperwinkel als de peper of de kruidenmixen op zijn.

Besvarelse fra Depeperwinkel
Topwinkel. Aardige eigenaren en zeer ruimte selectie peperkorrels en specerijen, en ook informatie. Echt een aanrader voor de liefhebbers.

Besvarelse fra Depeperwinkel
ook tijdens de feestdagen snelle en correcte levering, en hele mooie pepers!!