In december 2024 kwamen twee werknemers van Denito een rookkanaal vegen en op drie rookkanalen nieuwe schoorsteenkappen plaatsen. Daarbij adviseerde degene die op het dak werkte dat het verstandig was... Se mere
Se, hvad kunderne siger
⁹Mijn schoorsteen is geveegd, maar men heeft verzuimd het geveegde roet te verwijderen, waardoor bij de 1e maal mijn kachel stoken de afvoer dicht zat en alle rook de kamer in kwam. Contact leggen was... Se mere
Misleidende website, veel te hoge tarieven! Maak niet een afspraak met ze. Op de website schoornsteenvegen v.a. 45 euro, maar dit blijkt echter 45 euro per meter te zijn. Een cameracheck zonder overle... Se mere
Na bladverwijderen werd gemeld dat dak gerepareerd moest worden. Aanbetaling gedaan. 10 min later (na lezen reviews) gecanceld. Ze zouden geld terugstorten. Daarna geen reactie op emails, nog niets te... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Echte expert dak prima gerepareerd vakmanna…
Echte expert dak prima gerepareerd na nood reparatie gisteren avond laat. Echt een nette vent die Joey. Tot de volgende keer!
Niet op komen dagen voor afspraak!!
Vandaag hadden we een afspraak met Joey Denito om de schoorsteen te komen vegen. Alles via de mail netjes bevestigd. Tijdsbestek tussen 12 en 15 uur. Maar is niet op komen dagen en ook geen telefoontje om af te bellen oid. Van 12 tot 16 uur gewacht. Tevergeefs; zonde van mijn tijd. Hoogst onbetrouwbaar persoon / bedrijf. Wees gewaarschuwd: GEEN ZAKEN MEE DOEN! Dit soort bedrijven moeten op de een of andere manier hard worden aangepakt!!! Dit doet de beroepsgroep van schoorsteenvegers zeker geen goed (de goede daargelaten)!
Kap willen vervangen die nog prima is
Komen met z’n tweeën, 1 beneden, aardige man, 2e dak op. Komt naar beneden met een foto van de kap dat die ondeugdelijk zou zijn, gevaarlijk, krijg je brand van. Toen ik vroeg om foto te appen reageerde hij niet, maar bleef rammelen over de kap en zo kon hij geen certificaat geven. De kachel is vorig jaar geplaatst, dus ik reageerde dat ik dan eerst eens verhaal ging halen bij het bedrijf dat hem heeft geplaatst. Volgens meneer de schoorsteenveger was dat niet de verantwoordelijkheid van dat bedrijf. Sprak zichzelf steeds tegen en toen ik geen nieuwe kap wilde werd het vegen betaald. Volgens dhr 10€ meer dan afgesproken. Dus mail met afspraak laten zien. Betaald en tot m’n verbazing kreeg ik wel een certificaat. Nogmaals contact opgenomen met kachelbedrijf: kap blijkt prima in orde. Dit voelt als een poging tot oplichting.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf
Van 10 tot 2 zitten wachten en 2 minuten voor 2 bellen ze op om te zeggen dat het allemaal een beetje uitloopt Ik heb de afspraak direct gecanceld. Geen manier van doen!
Vorige keer voor 10 min werk €50 laten betalen en natuurlijk een aanbod om voor €300 een net tegen bladeren te construeren
Ik ben geen expert maar kan wel logisch nadenken zeker als ze zeggen dat dit nog geen half uurtje werk zal kosten
Dus zeker niet gedaan
Zoek maar beter een andere…
Zoek maar beter een andere schoorsteenveger uit.
Een bevestigingsmail sturen met de tijd die wij telefonisch niet te horen kregen lijkt nog al moeilijk te zijn. Zelfs tot 2x toe.
Afspraak bij Joey via de mail geannuleerd.
Op internet gezocht naar een andere schoorsteenveger en ik kwam terecht bij Limburgse onderhoudcentrale. Mooi een afspraak gemaakt via de mail met een tijdsblok afspraak tussen 14:00 & 17:00.
Een dag of 2 later word ik gebeld door Denito of de afspraak tussen 13:00 & 16:00 kon ipv 14:00 & 17:00
Grote verbazing over de afspraak maar gedacht oké het zal wel kloppen wellicht niet goed gekeken op de site. Ze gebruiken dus meerdere namen
Op de dag van de afspraak 12-9-2024 gaat onze ring deurbel om 12 uur.
Niemand opent de deur ivm werken en het tijdstip dat afgesproken was was tussen 1 & 4.
Ik word gebeld door de veger waar we waren want er deed niemand open. Weer het hele verhaal verteld over de verandering van het tijdstip en meneer moest dan maar even bellen met kantoor of hij kon wachten tot 13:00 want bij hem stond 12:00 in de planning.
Het lukte dan toch wel om 13:00 maar dan moest mijn man er wel echt om 13:00 zijn.
Nou meneer het dak op en binnen 10 minuten wist hij te vertellen dat onze firemaster met rotormechanisme kapot was. Deze moest vervangen worden voor €500 anders werd ons kanaal afgekeurd. Nou toch wel geschrokken van de prijs en het verhaal er om heen. Meteen laten vervangen uiteraard want ja anders kan de kachel niet aan.
Meneer wilde het liefst ook nog dat we cash betaalde maar gelukkig hebben we dat niet gedaan. Alleen de schoorsteenvegen €70 hebben we cash betaald de andere €500 via pin.
Mijn man heeft meerdere malen gebeld met de vraag waar het veeg bewijs blijft. Deze hebben wij vandaag pas na weer bellen en mailen ontvangen. (17-9)
Daarbij ook nog aangegeven aan de desbetreffende meneer die bij ons thuis is geweest dat we 2 jaar garantie hebben op het draai mechanisme. Maar dit zou bij ons niet het geval zijn want hij was te hard opgestookt wat ons heel sterk lijkt. Wellicht dan bij de vorige eigenaar. Maar helaas dus geen garantie.
Ga niet met Denito in zee. Ze houden je aan het lijntje, sturen je van het kastje naar de muur en zijn in onze ogen gewoon oplichters
Waardeloos bedrijf drie keer een…
Waardeloos bedrijf drie keer een afspraak, drie keer verzet, ik ben naar een ander gegaan, totaal niet aan te raden dit bedrijf
Eigenlijk verdienen ze geen ster!!!
Eigenlijk verdienen ze geen ster!!!
De afspraak was duidelijk tussen 8-12 uur , via de e-mail een bevestiging van de datum.
Maar er is niemand geweest . Telefonisch contact opgenomen, wat blijkt sta niet ingepland!!
Wat een teleurstellend bedrijf!
Ga opzoek naar een ander.
Komt niet opdagen
Tot twee keer toe niet komen opdagen op de afgesproken dagen. Beide keren afgesproken tussen 12 en 15 uur, waarbij ik om 15 uur gebeld werd dat het vandaag toch niet ging lukken.
De eerste afspraakdag kwam er niemand…
De eerste afspraakdag kwam er niemand opdagen. Toen ik belde zei de dame eerst dat ze verlaat waren en toen ik zei dat ze dan wel een belletje hadden mogen plegen zei ze dat ze had gebeld en ingesproken. Dat liegt ze gewoon want ik heb geen gemiste oproepen gehad en bovendien was ik thuis. Oké een nieuwe afspraak dan toch gemaakt, maar ook nu kwamen ze niet opdagen. Ik heb weer gebeld en gezegd dat ze niet meer hoeven te komen. Een waardeloos en leugenachtig bedrijf dus
Zeer hoge bedragen voor reinigen boeidelen. En steeds wisselende offertes
Stuurde iedere dag wisselende offertes, rekende absurd hoge prijs voor reinigen boeidelen.....
Oplichters - opgepast!
Dit zijn oplichters. Ze hebben bij ons de dakgoot gereinigd en daarna gaven ze aan dat het nodig was om vogelwering te installeren. Hiervoor wordt vervolgens een absurd hoog bedrag (45 euro per meter + BTW) voor gerekend. Voor ons huis kwam dit neer op 650 euro terwijl de materiaalkosten nihil zijn, en men nog geen uur bezig was. Wij zijn geen dakexperts en zijn hier pas achteraf achter gekomen.
We hebben gebeld en kregen als antwoord dat dit hele exclusieve vogelwering is die (uiteraard) niet op Internet te vinden is. Er wordt zonder scrupules misbruik van je gemaakt, en uit het gesprek met de medewerker was het duidelijk dat ze hier van op de hoogte was aangezien er glashard gelogen wordt.
Nooit met deze club in zee gaan. Let op: ze opereren onder verschillende namen waaronder Denito Schoorsteentechniek, Mees aan Huis.
Het gevoel opgelicht te zijn Denito Zuid/Oost
Het gevoel opgelicht te zijn en veel teveel te hebben betaald,
350 € betaald voor dakgoot schoonmaken, 2 lekkage puntjes repareren en 6 meter egel plaatsen in de dakgoot.
Al met al een slecht gevoel hierover en veel te veel te hebben betaald.
Dus ga NIET met hun in zee WOEKERPRIJZEN
Komt niet opdagen en belt ook niet af
Komt niet opdagen en belt ook niet af. 4 uur voor niets gewacht
Slecht
Eerste afspraak afgezegd, tweede afspraak gemaakt. Tussen 9 en 12, bellen om 14.35 dat ze het niet meer redden. Order gecancelled.
Fijne schoorsteenveger
Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews hier. Toen ik kwam wonen in mijn huidige huis, heeft de buurman deze schoorsteenveger aangeraden. Het is altijd dezelfde man, Tim. Aardige vent, snel, betrouwbaar, en doet gewoon zijn werk goed. We laten ieder jaar de schoorsteen reinigen. Altijd tevreden.
afspraka voor schoorsteenvegen en…
afspraak voor schoorsteenvegen en dakgoot reinigen. ze waren nog niet de auto uit of ze zagen al dat er er een verkeerde schoorsteenkap op zat. mocht niet meer. weet ik veel dus maar laten maken. 500 euro. oude kap verwijnt dan, niet gezien. dakgoot kon niet want het regende en volgens hun een lek, nooit gezien. nieuwe afspraak. door ziekte niet door kunnen gaan, weg vrije ochtend, verzet doueden voor 12 uur komen maar neit geweest. weer vrije ochtend ingeleverd. dangeen reactie niks.
Oplichter!!!
Oplichter!!!
Ze zouden de regenpijp repareren, maar blijkbaar konden ze dat niet en maakten ze in plaats daarvan de dakgoot schoon en beweerden ze dat er een gat in zat.
600 Euro betaald voor het schoonmaken en coaten van een dakgoot.
Afrader
Schoorsteen is geveegd, maar de gashaard was daarna onbruikbaar. Daarnaast zou ik een certificaat ontvangen en zouden ze mij de gebreken van de schoorsteen mailen.
Na een half jaar en meerdere mails verder, nog steeds niks vernomen. Inmiddels is het juridischloket ingeschakeld en overweeg ik verdere stappen.
! ster ik al te veel
1 ster ik al te veel ... schandalig ... tot 3 keer geweest voor een kleine lekkage van de dakgoot; naar hun zeggen deze lekkage goed gemaakt en een twijfelgeval ook geplakt voor het geval dat ...
en nu is er op eens weer een lekkage geconstateerd terwijl de vorige niet is opgelost .... en dan zou je weer een keer moeten betalen ...
Ga a.u.b. niet met deze mensen verder ... oplichters en dakkneuzen
Zelfs 1 ster in nog teveel
Zelfs 1 ster in nog teveel. Oplichters eerste klas.
Afspraken komen ze niet opdagen. Gemaild dat ze niet meer hoeven te komen wat mij betreft. Krijg je een jaar later ineens een mail dat ze langs willen komen. Nou nee dus!
Gelukkig alles zwart op wit staan en nooit iets aanbetaald