Underbemandet!
Jeg vil starte med, at sige, at maden fejlede absolut intet. Den var rigtig god, og der var rigeligt af den. MEN planlægningen og betjeningen haltede noget efter. Vi var 4 gæster, de to af os ville have rørt tatar og de to andre ville have en kro-planke. Her var det så planlægningen røg sig en tur, for tjeneren startede med, at komme hen til bordet med ingredienserne til tataren, og begyndte, at røre den, for dernæst at servere den. Der gik så noget tid, hvorefter tjeneren kom med den fisk, vi skulle have, som en del af planken, men der kom ikke noget brød med, det måtte vi bede om, at få på bordet 2 gange. Jeg ville jo have startet med, at servere planken, idet den jo bestod af 3 serveringer, så mens vi spiste fisken, kunne tataren røres og serveres. Næste servering af planken måtte vi også vente længe på, og her var tatarspiserne længe færdige med deres mad, og kunne blot sidde og og se på vi andre spise. Kloge af skade bestilte vi desserten halvvejs igennem det lune.
Det skal til tjenerens forsvar siges, at hun var helt alene om, at ordne alt: tage mod bestillinger, servere maden, ryde af bordene og gøre dem rene, samt tage imod betaling, og så endda en fredag eftermiddag, hvor man må regne med et vist ryk-ind.
3. januar 2025