Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Tekstiler til dit hjem - Tekstiler til ditt hjem - Textilier till ditt hem
Hulvejen 9, 6340, Kruså, Danmark
- dekoriaskandinavien@dekoria.com
- www.dekoria.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kvalitet🤗
Nemt at vælge med stofprøver, som at få ny sofa, dyrt men godt.
Ved en fejl havde jeg bestilt den…
Ved en fejl havde jeg bestilt den forkerte størrelse af et sofabetræk, som jo er specialsyet :(
Helt uden brok fik jeg det byttet til den korrekte størrelse, på trods af at de jo så skal producere et nyt (som iøvrigt passer perfekt).
Det kalder jeg god service!
Super nemt at finde rundt på…
Super nemt at finde rundt på hjemmesiden. Varen svarer præcist til det jeg forventede. Har handlet her flere gange.
Helt fantastisk
Helt fantastisk. Jeg har aldrig oplevet så god og hjælpsom vejledning ved nethandel, ifm købet af overtræk til min Ikea sofa og lænestol. Kan varmt anbefales.
Super glad for mit gule sengetæppe,så…
Super glad for mit gule sengetæppe,så flot en farve. Fik super hjælp,da jeg var i tvivl om str.🤩🤩🤩🤩
Fin vare
Fin vare. Fik dog aldrig den rabat, jeg var blevet sat i udsigt og heller aldrig respons på min skriftlige henvendelse herom. Får stadig tilsendt mails om tilbud på næste ordre…
Fine varer men kundeservice virker med mine oplevelser nærmest ikke eksisterende..
Super go service
Super go service, der blev gjort en ekstra indsats for at jeg fik det jeg ønskede mig
Jeg købte stolehynder
Jeg købte stolehynder. Et kæmpe udvalg af flotte stoffer og en kundevenlig hjemmeside, gjorde det nemt at få bestillingen i hus. Efterfølgende god kommunikation fra start til slut.
Helt igennem fantastisk
Jeg havde en god ide om hvilket betræk jeg ønskede, men bestilte stof prøver alligevel. Det anbefaler jeg klart, gav et meget tydeligere indtryk af stof og farver! Efter stof prøverne var alle tvivl væk, bestilte med det samme.
Var egentlig klar til at vente noget tid, der står jo det først bliver syet ved bestilling, men det blev sendt af sted efter kun 10 hverdage, meget hurtigt! At det så tog mig tid at hente i pakkeshop skyldes sygdom...
Anyways, alt (udover halsbetændelse) gik som smurt, inkl hvor nemt det var at få betrækket på stolen. Absolut 10/10 oplevelse hele vejen igennem
Jeg kunne ikke selv finde det jeg søgte…
Jeg kunne ikke selv finde det jeg søgte på deres hjemmeside, ringede og fik hjælp af en tålmodig medarbejdere, som guidede mig til jeg fandt det jeg søgte.
Godt produkt
Godt produkt, flot stof - og så fungerer det upåklageligt når der bliver leveret med GLS fremfor Ups ( hvor det ikke fungerer særligt godt)
Helt igennem fin oplevelse med et godt…
Helt igennem fin oplevelse med et godt produkt til god pris og information undervejs ifm. levering
En oplevelser der oversteg mine forventninger.
Jeg modtog 3 sofa-puder som farvemæssigt matchede hinanden. Stoffets kvalitet var perfekt. Forarbejdningen af puderne kan der ikke sættes en finger på. En oplevelse der oversteg mine forventninger.
Emballagen der var anvendt til forsendelsen rigtig fin.
Nyt betræk til gammel Ikea lænestol
Udførlig beskrivelse af varerne inden købet samt gode måloversigter. Jeg købte betræk til en udgået Tommelila lænestol, der er udgået fra Ikea for mange, mange år siden. Betrækket sidder perfekt på min gamle stol.
Tak for en super handel! 🙂
Stort udvalg og et meget fint produkt…
Stort udvalg og et meget fint produkt vi har modtaget. Kan kun anbefales.
Levering indenfor lovet tidshorisont.
Levering indenfor lovet tidshorisont.
Fin kvalitet på stof til ompolstring af
stole.
Super god service og god kvalitet
Super god service og god kvalitet. Kan klart anbefale at handle ved Dekoria.
Flot betræk til Ikea-sofa
Flot betræk til Ikea-sofa. God kontakt til kundeservice omkring stofprøver. Hurtig levering.