Dekorenbeurs Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Tent met verkeerd hoekstuk.

Tent met verkeerd hoekstuk.
Grote gebruikte tent voor 150 ipv 250 maar een vd vier hoekstukken is voor linker ipv regter hoek.
Eergister besteld, gister aangekomen (heel goed) vandaag, vrijdag, opgezet maar blijkt dus een hoekstuk verkeerd te zijn (heel slecht).
Al 14:30 automaties antwoord met tot morgen, maar das zaterdag.

Verder is de tent vh merk Outsunny en qua kwaliteit - prijs verhouding erg slecht.
Winkel heet dekorenbeurs in Dokkum.

21. august 2026

Geweldig vriendelijk een Top bedrijf

Geweldig vriendelijk een Top bedrijf, een mooie hondenbuggy gekocht met hoge korting bij uitpakken misten er een paar schroefjes en 2 afdek kapjes. De schroefjes had ik zelf en denk mail toch even misschien hebben hun de kapjes los liggen, zonder verdere bedoeling deze konden ze niet leveren omdat ze alleen doorverkopen, uit het niks zonder te vragen kreeg ik nog eens 10 euro reductie op de prijs die toch al er aantrekkelijk was. Ik zeg kopen bij dit zeer vriendelijke en professionele bedrijf een dikke 10

11. august 2026

Top service!!!!

Ik had een relax/lounge stoel besteld met massage functie en verwarm functie
Toen ik de stoel in elkaar had gezet en ik er op ging zitten hoorde ik een harde knak bij de rugleuning, de stoel kon tot 150kg worden belast ik zelf weeg 95
Na het geluid van iets te horen wat dus brak was de rugleuning meteen lam en zat heel veel speling in, de verwarm functie deed het niet en de massage functie leek wel op een telefoon waar de trilfunctie enorm hard van stond dus het was totaal niet wat ik hard verwacht
Na een mailtje te hebben gestuurd vroeg de klantenservice wat ik graag zou willen en vroegen ze of de stoel nog bruikbaar was en of ik akkoord ging met 50% van het aankoopbedrag terug te krijgen
De stoel was voor mij niet meer bruikbaar heb ik gestuurd en wilde het liefst gewoon me heele aankoopbedrag terug
En wilde ik de stoel terug sturen zodat ze het eventueel zelf ook konden bekijken
Maar dat was niet nodig, ik had binnen 12 uur me geld weer terug en de stoel hoefde niet retour, dat noem ik nou top service!!!!!

14. maj 2026

Miskoop

We hebben net voor de kerst een opklaptafel in de aanbieding gekocht voor 40 euro. De tafel is zeker weten eerder gebruikt en daardoor beschadigd. Niet gewoon een streepje of kleinigheidje naar gewoon een scheur in het blad. Blijkbaar een te mooi om waar te zijn aanbieding.

24. december 2025

Gardena gekocht, Kesser ontvangen, klacht netjes afgehandeld

We hebben onlangs een Gardena waterslang met standaard op de grond gekocht. Deze zou alleen verpakkingsschade hebben waardoor wij het product hebben aangeschaft.
Echter toen deze bij ons bezorgd was zagen we bij het openen van het pakket dat de verpakking ook nat was, er zat een heel andere waterslang in, een waterslang van Kesser die aan de muur bevestigd moet worden.
We voelden ons meteen opgelicht!
We hebben meteen een mail gestuurd en zullen maandag even afwachten hoe hierop gereageerd wordt.
Gelukkig betaald via PayPal en hebben we rechtsbijstand, maar dit kan niet!!

Inmiddels is het maandag en we hebben netjes een mail ontvangen van De Korenbeurs. Intern is het daar fout gegaan, we hebben het bedrag vandaag teruggestort gekregen op de rekening van PayPal. Hierdoor reden om de review aan te passen. Netjes afgehandeld.

29. marts 2025

Er dette din virksomhed?