De Keukenbladenfabriek Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via via zijn we hier terechtgekomen en al tijdens de eerste afspraak wisten we: hier gaan we ons prachtige blad vinden! 😊 We zijn super goed geholpen door Cees bij het uitzoeken. Hij dacht fijn me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service! Altijd goed bereikbaar, denken mee en zijn duidelijk in afgesproken tijden. We hadden een stukje vensterbank die we eigenlijk wilden vernieuwen, maar bij inmeten gaven ze aan dat we het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn in de showroom van De Keukenbladen Fabriek in Alblasserdam super goed geholpen door Febe. Ondanks dat wij te laat waren voor onze afspraak, wilde ze alsnog tijd voor ons maken. Echt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het proces van showroom bezoek, deskundig advies, inmeten en plaatsing is vakkundig op elkaar afgestemd. Elk gesprek in dit proces was heel fijn met als klap op de vuurpijl de plaatsing. Wat een gewel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Konstruktion og produktion

Skrevet af virksomheden

De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in jouw keuken tot en met het werkelijk fabriceren van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en onze service unieker.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

214 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Precisie werk & topservice

Afgelopen week hebben Sacha & Jimmy het werkblad op mijn aanrecht en kookeiland geplaatst. Met alle niveau verschillen was dit geen standaard klus. Maar er is echt precisie werk geleverd, ik kan het niet anders zeggen. Met het coral clay-blad is mijn droomkeuken helemaal ‘af’. Ik ben erg tevreden over de geleverde service.

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Yvonne Hereijgers, wat een mooi compliment, dankjewel. Geniet van je droomkeuken!

Geweldig bedrijf De keukenbladenfabriek

Geweldig bedrijf, prachtig product en geweldige service voor een scherp prijs. Ze denken mee, bieden oplossingen aan. Echt een aanrader!!

25. november 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Nelson Rodrigues, bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn bedrijf prachtige producten…

Heel fijn bedrijf prachtige producten en super service van Cees. Goed advies redelijke prijs en er was alle ruimte om mee te denken en te adviseren. Het eind resultaat is adembenemend mooi geworden. Liefs Janneke en Joost uit Oostvoorne

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Janneke en Joost, wat geweldig om te lezen. Leuk dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor jullie review en veel (kook)plezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geleverd en goed geplaatst

Snel geleverd, aardige mannen die het blad geplaats hebben. Professioneel.

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Bram Willemse, fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor de 5-sterren review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke mensen van showroom tot…

Vriendelijke mensen van showroom tot installatie. Resultaat: een mooi keukenblad dat voldoet aan alle wensen!

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Rino, dat vinden wij leuk om te horen! Fijn dat het keukenblad voldoet aan alle wensen en bedankt voor de review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een prachtig keukenblad, snel geleverd en vakkundig geplaatst.

Tijdens het proces prettig begeleid door Cees. We konden het onbewerkte keukenblad in de werkplaats-nadat het omhoog gehesen was- bekijken. Het blad kwam sneller dan verwacht. Sacha en Jimmy hebben het blad vakkundig geplaatst en gekit.

18. november 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste JAW de Wolf, we wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe keukenblad. Bedankt voor de leuke review!

Onwijs fijne ervaring

Onwijs fijne ervaring!

Voor de 2e keer terug gekomen naar de keukenbladenfabriek na een verhuizing. Altijd fijn geholpen, fijn advies en de manier van omgang is super.

Na een fijn gesprek een keuze gemaakt, daarna het inmeten ging ook super en de plaatsing was helemaal fantastisch.
Een keuken met een blad van kwaliteit.

Zeker aan te raden!

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Demi Zegstroo, wat leuk dat je voor de tweede keer naar De Keukenbladenfabriek bent gekomen. Bedankt voor de aanbeveling en veel (kook)plezier!

Super meegedacht

Inmeten ging soepel, ze denken met je mee want ons keukeneiland heeft ronde hoeken. Ook hadden we een stuk van het blad in het toilet laten plaatsen (planchet). Het leveren ging ook top, snel en superstrak gekit. Heel blij mee!

23. oktober 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Manouk, wat een leuke feedback, bedankt! Fijn dat alles soepel verliep en dat jullie blij zijn met het keukenblad én het planchet. Geniet ervan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer fijne en duidelijke communicatie…

Zeer fijne en duidelijke communicatie met de Keukenbladenfabriek. We wisten waar we aan toe waren en de afspraken rondom het inmeten en monteren waren helder. Blij met het resultaat!

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Jorina, super om te lezen dat alles naar wens was en dat jullie blij zijn met het resultaat. Bedankt!

Persoonlijk en professioneel

Wat een ontzettend fijn bedrijf! Het gehele proces van het uitzoeken van het blad tot aan de levering als heel prettig ervaren. Gezellige mensen die graag met je meedenken. Samen verken je de mogelijkheden en als je één van de prachtige bladen hebt gekozen, denkt men ook met je mee over de placering van bijvoorbeeld een spoelbak en/of kookplaat, om zo het mooiste van de steen zichtbaar te houden. Professionele levering en men neemt echt de tijd.

10. november 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Marieke Smit, we kijken altijd graag met je mee, zodat het resultaat precies wordt zoals jij het wil en waar je helemaal blij van wordt! Bedankt voor de review en veel (kook)plezier.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ouderwetse customer service, geweldige producten, super fijn medewerkers.

Vanaf de eerste contact met Febe, tot inmeting met Danny, tot het laten plaatsen van de bladen door Sacha, Jimmy & Peter is het geweldig gelopen!

Ouderwetse customer service waarin er meegedacht wordt.

Febe was geweldig...heel erg geduldig met onze 10,000 vragen en op hun locatie ging het ook super goed. Je wordt heel fijn begeleid door alle opties en keuzen.

Contact met de mannen over het regelen van een spinkraan ging ook super goed.

Tijdens het plaatsen moest er ter plekke wat opgelost worden, en ook dat ging soepel!

We zijn ontzettend tevreden en kunnen De Keukenbladenfabriek ten sterkste aanraden!

Chris en Kevin
Delft

3. november 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Chris en Kevin, bedankt voor de geweldige review! Super dat jullie zo tevreden zijn over ons. Veel (kook)plezier met jullie keukenblad.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtig aanrechtblad + Topteam = Blije mensen :)

We zijn super blij met ons nieuwe aanrechtblad! Vanaf het eerste moment zijn we fantastisch geholpen door verkoper Jack, die goed luisterde naar onze wensen en echt meedacht over de mogelijkheden. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep soepel.

Ook Danny die alles heeft ingemeten verdient een compliment, hij werkte nauwkeurig en professioneel, waardoor alles perfect paste bij de plaatsing.

Het plaatsen van het aanrecht werd gedaan door Sacha en Skip, en ook zij hebben geweldig werk geleverd — vakkundig, netjes en met oog voor detail. Ze werkten zorgvuldig en lieten alles keurig achter.

En niet onbelangrijk: de prijzen zijn heel netjes!

Kortom: een topteam en een topresultaat! We zouden dit bedrijf en deze mensen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuw aanrechtblad. 👏

Hartelijke groet,
Arthur en Mirjam den Besten

11. juni 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Arthur en Mirjam den Besten, wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keukenblad. We geven de complimenten door aan het team. Bedankt voor jullie mooie review!

Top service

Wij zijn echt super goed geholpen in de showroom. Wij hadden veel vragen, maar alles werd rustig en duidelijk uitgelegd.
De levering ging snel en de monteurs hebben het keukenblad prachtig afgewerkt. We zijn er ontzettend blij mee! Echt topservice!

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Milou Wels, geen vraag is teveel! Super dat jullie zo tevreden zijn met onze service en het resultaat.

Alles gaat vlot

Fijn geholpen in de showroom door Febe. Het inmeten en plaatsen van het blad was allemaal binnen een tijdsbestek van minder dan 2 weken. Vlotte levering en kundige mannen die het blad hebben geplaatst. Wij zijn erg blij! Dankjewel!

10. november 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Laura Blufpand, super om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor de 5-sterren review.

Prima ervaring, prachtig eindresultaat

Goede ervaring met de Keukenbladenfabriek. Betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Hadden goed (mail- en telefoon)contact met Cees van het verkoopteam. Miscommunicatie tussen kantoor en de monteurs betreffende plaatsing werd snel en adequaat opgelost. Plaatsing en aansluiting ging heel vlot en we zijn heel blij met het eindresultaat. Aanrader.

6. november 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste J.L., wat fijn om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring hebben gehad. We zijn blij dat ons team jullie goed heeft kunnen helpen en dat de miscommunicatie snel opgelost kon worden. Geniet van het eindresultaat!

Helemaal blij

Prachtig blad. Mensen die kwamen plaatsen ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ook in de showroom werden we goed geholpen. Erg pro actieve houding wat heel fijn is. Geplaatst op 4 november in Haarlem. Sophie & Sander

4. november 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Sophie Waller, wat een mooie review, dankjewel! We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn.

Een zeer tevreden klant

Een zeer tevreden klant, hier. Wat een mooi granieten blad en wat een goede en snelle service. Ik ben blij!

31. oktober 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Marian Joseph, wij zijn blij dat je zo tevreden bent! We wensen je veel (kook)plezier met je prachtige granieten keukenblad.

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring! Goed geholpen door de mannen Sacha & Jimmy. Geholpen met het waterpas zetten van de kastjes en net werk afgeleverd!

Sowieso al ons 2e keukenblad bij de keukenbladenfabriek!

4. november 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Iris, wat leuk dat jullie weer bij ons terug zijn gekomen. Fijn dat alles naar wens was. Bedankt!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel geholpen en genoeg keuze gehad

Snel geholpen en genoeg keuze gehad. Ook de afspraken van het inmeten en plaatsen waren prima geregeld

31. oktober 2025

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek

Beste Reg.gea, fijn om te lezen dat het team je snel en goed heeft kunnen helpen. Bedankt!