Goede service! Altijd goed bereikbaar, denken mee en zijn duidelijk in afgesproken tijden. We hadden een stukje vensterbank die we eigenlijk wilden vernieuwen, maar bij inmeten gaven ze aan dat we het... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij zijn in de showroom van De Keukenbladen Fabriek in Alblasserdam super goed geholpen door Febe. Ondanks dat wij te laat waren voor onze afspraak, wilde ze alsnog tijd voor ons maken. Echt... Se mere
Ontzettend blij met ons prachtige keukenblad! Wij zijn super goed geholpen door Febe, zij dacht niet alleen mee bij het uitzoeken van het juiste keukenblad voor ons, maar ook in hoe we onze keuken het... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een topper is Febe! Wij zijn ontzettend tevreden over het hele proces. Op 15 juli is ons kwartsiet Taj Mahal-werkblad geplaatst door de monteurs Sacha en Jimmy. Wat hebben zij dat netjes en vakk... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in jouw keuken tot en met het werkelijk fabriceren van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en onze service unieker.
Kontaktoplysninger
Nieuwland Parc 15, 2952 DA, Alblasserdam, Holland
- www.dekeukenbladenfabriek.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede service…
Ondanks dat we geen afspraak hadden werden we vlot geholpen met het uitzoeken van een blad. Inmeten en installeren ging soepel, prima werk geleverd!
Ordernr 2600187

TOP ZAAK
Tijdens de aankoop prettig geholpen en kregen zelfs een rondleiding in de fabriek. Inmeten zeer professioneel, goed advies. Sample thuis gestuurd gekregen. Het plaatsen van het aanrechtblad zeer vakkundig zonder beschadigingen van muren! Ook netjes op tijd allemaal. Dit is een bedrijf waar je met een gerust hart zaken mee kunt doen! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Echt top

Heel tevreden!
Wij zijn heel blij met onze keukenbladen van de Keukenbladenfabriek! In de showroom zijn wij goed geholpen en werd er heel goed meegedacht! Ook daarna verliep de communicatie goed en kon de inmeet- en montageafspraak snel gemaakt en gepland worden! Vandaag kwamen Sacha en Jimmy de bladen monteren. Super vriendelijk, kundig en professioneel! De bladen zien er super uit, wij zijn heel tevreden.
11 februari 2026, 2600012.

Een heel tevreden klant
We hebben weer een prachtig nieuw keukenblad, wat zeer netjes is gemonteerd en afgekit.
Van dat we de showroom instappen tot de mannen Sacha en Jimmy wegreden na het plaatsen van het keukenblad heel erg netjes geholpen.
Bestelnummer 2600119 Hans en Trudi van Vliet

Blij!
Goede communicatie, duidelijke prijs. Ze kwamen het netjes opmeten en plaatsen. Goede service. We zijn super blij met het mooie eindresultaat.
Sacha en Bas bedankt voor het mooie werk! Veel plezier nog met de wc pot🤪
Hoost, 6-2-2026, 2600186

Superblij met ons Taj Mahal blad
We zijn heel goed geholpen door de keukenbladenfabriek. Prachtige collectie bladen en er werd heel goed mee gedacht door Jamie hoe we het mooiste resultaat konden behalen. Wat een vakmannen en goede service tijdens het hele proces! Fijne samenwerking ook met onze interieurbouwer. Resultaat is prachtig en we zijn er dan ook elke dag weer verliefd op!

Vriendelijk, duidelijk, betrouwbaar
We zijn goed geholpen in de showroom. Het contact was prettig. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over de kosten, bezorging en montage. Deze zijn nagekomen. We hebben zelfs een stukje composiet keukenblad meegekregen voor het bepalen vd kleuren in de keuken. De monteurs (Sacha en Jimmy) zijn vriendelijk en meedenkend.
Plaatsingsdatum 05-02-2026, 2502231

Geweldige service!
We zijn heel fijn geholpen door Cees. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en het resultaat is prachtig. Echt vakwerk door Sacha, Jimmy en René!
We zijn enorm blij met onze keuze voor Keukenbladenfabriek.

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek
Topservice en een prachtige, unieke keuken!
Van het plaatsen van de order tot het inmeten en de uiteindelijke plaatsing: alles verliep ontzettend snel en soepel. Binnen 5 dagen was alles het blad ingemeten en geplaatst.
Samen met de verkoper hebben we gekozen voor een uniek kwartsiet blad – Verde Profondo, gepolijst. Echt geweldig, bijzonder, stijlvol en totaal anders dan anders dan dat iedereen heeft. Het blad is een echte blikvanger in onze keuken.
Een speciale dank aan Jimmy en Sacha voor de prettige en professionele service. Mijn opa, die de deur open deed, heeft enorm met jullie gelachen. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de fijne sfeer die jullie meebrachten op deze vrijdagmiddag.
Ook heel fijn: geen enkel moment geklaag over de omstandigheden rondom het huis (buiten is het nog een kleine bouwval en het blad dus niet makkelijk naar binnen te rollen was). Alleen maar positiviteit!
Fam. Looije - Plaatsing 30 Jan 2026 - 2600184

Vakkundig, netjes en vriendelijk
Aardige, vakkundige heren (Sacha en Jimmy). Bladen netjes verpakt en de heren denken graag mee. Zelf kwamen ze met een kleine aanpassing, waar ze wel voor terug moeten komen maar het wel netjes wordt afgewerkt. (2502872)

Prachtig nieuw aanrechtblad!
We zijn enorm goed geholpen door Febe. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en we mochten zelfs het blad uitzoeken in de loods!
Ook de totaalmontage was zeer professioneel en het blad is prachtig in onze keuken!
Voor vragen zijn ze ook goed bereikbaar, heel prettig!

Goed advies
Goed advies, denken mee en komen hun afspraken na.
Naeije 2502754

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek
Super blij met ons prachtige…
Super blij met ons prachtige keukenblad. En super service in elk onderdeel van het proces. Het uitzoeken, het inmeten en de plaatsing. En niet te vergeten de dame van de receptie die al mijn telefonische vragen rustig bleef beantwoorden. :) Echt een aanrader om hier een mooi blad uit te zoeken.

Geweldig mooi Keukenblad.
Geweldig mooi Keukenblad.
Perfect geplaatst, top monteurs!
Zeer ruim keuze in materialen en kleuren.
Order 2502803

Vriendelijk en behulpzaam.
Duidelijke uitleg in de keuzes en oorsprong van bladen. Bij het plaatsen werd goed meegedacht, ook waren de heren vriendelijk en behulpzaam.

Fijn bedrijf
Voor de 2de keer een blad bij jullie besteld heel erg tevreden.

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek
Wij zijn tevreden klanten!
Van de eerste afspraak in de showroom tot aan het plaatsen van het keukenblad verliep alles heel soepel en transparant. We werden goed op de hoogte gehouden en met vragen werden we zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Het plaatsen van het blad is erg netjes gedaan. Al met al zijn wij zeer tevreden.

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek
Van A- Z goed en vlot geholpen en àlles…
Van A- Z goed en vlot geholpen en àlles geregeld.
Winkel- inmeten thuis- plaatsen. Klantvriendelijk en zichtbaar aardige en hardwerkende mensen.

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek
Vriendelijk, meedenkend en vakkundig!
Hele fijne ervaring gehad bij de keukenbladenfabriek. We hebben gekozen voor de nacarado gezoet. Cees heeft ons heel erg geholpen bij het uitdenken van de verschillende opties (zoals een dubbele rand, ronde vormen en de hoogte van het achterwand). Daarnaast ging het inmeten en plaatsen ook heel soepel - iedereen was heel vriendelijk, meedenkend en vakkundig. Ze geven je ook een heerlijk ruikend schoonmaakmiddel om de natuursteen goed te onderhouden. Al met al zijn we echt ontzettend blij met het resultaat!

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek
Van begin tot eind een heel fijn…
Van begin tot eind een heel fijn proces! Iederereen die wij spraken bij de Keukenbladenfabriek, van aankoop, inmeten, inplannen en plaatsen was meedenkend en positief!
Niet onbelangrijk, het resultaat is super!

Besvarelse fra De Keukenbladenfabriek
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.