Via Catawiki een prachtig Oris uurwerk aangeschaft. Ondanks dat ik de minimumprijs niet gehaald had kreeg ik alsnog een mooi aanbod van de Horlogemeesters. De afhandeling verliep uitstekend en contact... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik twijfelde eerst door sommige gedeelde ervaringen hier maar de 20.000+ goede reviews op Catawiki gaf toch de overduidelijke doorslag. Ik kan niet anders concluderen dan dit bedrijf 100% aa... Se mere
Son el mejor vendedor de relojes de Catawiki. Poco más hay que decir que eso... Yo he tenido ya numerosas compras con ellos. Su trato es absolutamente amable y profesional, son unas personas humanas... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Aangenaam kennis te maken! Wij zijn De Horlogemeesters. Liefhebbers en experts in online verkoop van premium en exclusieve horloges van de allerbeste merken, nieuw en gebruikt. Het is onze uitdaging om die toegankelijk te maken voor de prijsbewuste man en vrouw met klasse. Wij werken niet met retailprijzen, maar verkopen tegen marktwaarde of zelfs daaronder! En bij ons draait het niet om grote marge per product, maar om het aanbieden van zoveel mogelijk variëteit aan kwalitatieve horloges tegen de scherpst mogelijke prijzen. Hierdoor is ons aanbod online geen week hetzelfde. Wij verkopen hoofdzakelijk op veilingplatformen Catawiki en Troostwijk Auctions, en op verkoopplatform Chrono24 en niet vanuit een webshop. Uitgebreide en betrouwbare feedbackscores over ons vind je op deze platformen zelf. Gelieve geen feedback te plaatsen over werkwijzen van veilingplatformen. Wij zijn hier aanbieder en hebben geen invloed op het proces op deze platformen. Wanneer er een reserveprijs is of een veiling valt onder gunning wordt dit duidelijk aangegeven. Gelieve de spelregels op deze platformen te respecteren. Wilt u contact met ons? Vul dan het contactformulier in op de site van dehorlogemeesters.
Kontaktoplysninger
De Grote Kranerweerd 6, 8064PE, Zwartsluis, Holland
- info@dehorlogemeesters.nl
- www.dehorlogemeesters.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top product
Na een aankoop van 3 april jl. Wat niet in orde was is het vandaag gelukkig goed gekomen. Het bedrijf heeft mij een nieuw horloge gestuurd waar ik zeer tevreden over ben. Dank u, en mijn advies is blijf transparant met uw klanten... Hoe moeilijk het probleem ook ligt. Ik wens jullie veel succes.
Rapidez honestidade
Fiz negócio através da plataforma Catawiki. Em dois dias úteis recebi o meu TAG Heuer em estado rigorosamente novo. Obrigado!!!
Vertrouwen komt te voet maar gaat te paard
Horlogemeesters biedt Montblanc Heritage Chronométrie Chronograph Automatic 128671 Men's Watch aan op Troostwijk Auctions.
Koper biedt meerdere malen en krijgt het lot gegund.
Lot wordt betaald.
Verzendlabel is aangemaakt en wordt gedeeld met koper met de volgende mededeling (De verzender heeft een verzendlabel gegenereerd, maar de zending is nog niet overgedragen aan xxxx ).
Na enkele dagen neemt koper telefonisch contact met troostwijk ( nog steeds geen verzending ).
Troostwijk legt contact met verkopende partij.
Zelfde dag krijgt kopende partij mail van troostwijk auctions:
Beste meneer,
We hebben elkaar vandaag telefonisch gesproken over een kavel die u heeft gewonnen, een horloge Mont Blanc. U wilde weten wanneer de kavel bezorgd wordt.
Na contact met de verkoper hebben wij bericht ontvangen dat de kavel per abuis in de veiling is aangeboden. Levering en bezorging van de kavel zal niet plaatsvinden.
U ontvangt uiteraard alle kosten van de gewonnen kavel terug. Ook willen we onze excuses aanbieden dat de koop en dus ook de levering niet doorgaat, wat wij uitermate vervelend vinden.
Zeer goede ervaringen met “De…
Zeer goede ervaringen met “De Horlogemeesters”. Inmiddels meerdere horloges via een veilingsite gekocht en tot nu toe alles snel, goed verpakt, en in perfecte staat ontvangen. Ik raad hen daarom ook ten zeerste aan!
Goede deal en snel gesloten en nette afhandeling
Ik ben met De Horlogemeesters in contact gekomen via Chrono24 waar zij twee horloges aanboden waar ik in geïnteresseerd was. Ze reageerden altijd snel en vriendelijk!
Tijdens ons gesprek gat ik aan dat ik eigenlijk op zoek was naar het model met een andere kleur wijzerplaat. Welke toevallig wel in hun assortiment was, maar nog niet geplaatst was op Chrono24.
Ik was in eerste instantie een klein beetje huiverig om buiten Chrono24 om een groot bedrag over te maken. Maar het horloge werd direct de volgende dag verstuurd en een dag later had ik het in huis. Helemaal netjes zoals omschreven.
Ik heb bewust de moeite genomen deze review hier te plaatsen omdat ik het jammer vind dat een paar (oude) negatieve reviews zó ontzettend negatief zijn, dat het me haast onredelijk lijkt.
Op Chrono24 en Catawiki zijn hun ratings ook ontzettend hoog, dus ik hoop hiermee ook anderen het vertrouwen te geven in De Horlogemeesters.
Snelle levering en topkwaliteit
Ondertussen al een paar horloges gekocht via Catawiki voor mijzelf en mijn vader.
Horloges worden altijd op tijd geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit.
Bedankt!

Besvarelse fra De Horlogemeesters
Via veilingsite Troostwijk kavel…
Via veilingsite Troostwijk kavel gewonnen van horloge dat is aangeboden door Dehorlogemeester.
Horloge wordt niet geleverd omdat de veiling niet het beoogde bedrag heeft opgeleverd.
ZEER ONSPORTIEF, GA JE HORLOGES DAN NIET VEILEN!!!!!

Besvarelse fra De Horlogemeesters
Via Catawiki tweemaal een horloge…
Via Catawiki tweemaal een horloge aangeschaft. Tweemaal sturen ze het niet binnen de drie dagen op die Catawiki in de voorwaarden stelt. Op een bericht wordt niet of laat gereageerd. Zeer slechte dienstverlening. Uiteindelijk is het horloge toch verstuurd en deze verzending ging behoorlijk snel, daarom extra sterren.
Antwoord op reactie: Het gaat om een beoordeling van de ervaring en de ervaring is ook de verzending en contactmomenten. In mijn geval werd de drie dagen ruimschoots overschreden en had dit niks met weekenden te maken. Ook het niet of nauwelijks reageren is wel degelijk een teken van de kwaliteit van de serviceverlening. Het reageren op deze review heeft ook meer dan 9 maanden geduurd. Zegt wellicht ook iets. Maar verder geen problemen dus toch nog 3 van de 5 sterren.

Besvarelse fra De Horlogemeesters
Horloge via biedingssite catawiki.
Horloge via biedingssite catawiki gekocht. Prima bezorgd volgens voorwaarden. Helaas na iets meer dan een jaar defect. Prima contact met de horlogemeesters met snelle reactie op mails. Horloge via hun retour naar leverancier in Zwitserland. Daar steeds verschuiving van reparatietermijn. Uiteindelijk zelf door Horlogemeesters aangeboden geld retour of nieuwe horloge. Dag erna al geleverd. Super service.

Bieden horloges aan via CataWiki
Bieden horloges aan via CataWiki. Hoogste bieder koopt het kavel niet, Horlogemeesters biedt het object opnieuw aan zonder de tweede bieder het object aan te bieden. Zijn ze niet verplicht maar zou wel netjes zijn. Het object wordt opnieuw aangeboden, je biedt, meteen daarna overboden, je biedt weer, meteen weer overboden en daarna biedt niemand meer. Mail gestuurd naar dehorlogemeesters maar nul reactie. Op andere reviewsites ook slechte reviews gezien dus maar aangemaakt op trustpilot om anderen te beschermen.
Een jaar later reactie, top! Er stond duidelijk geen reserve prijzen of optie gunning vermeld. Ik heb duidelijk aangegeven waar het mis gaat en hoe jullie ermee omgaan. Niks onduidelijks of stemmingmakerij aan. Kaart mijn reactie maar aan…. Helaas voor jullie heb ik het bewijs bewaart en zal ik wel delen als trustpilot het wil controleren.
Zoek maar op catawiki nummers 60843059 en 61198149.
Hoogste bieder koopt niet, ik word niet benadert als een na hoogste bieder(dat zijn jullie ook niet verplicht maar wel zo netjes) en het nieuwe object staat met dezelfde foto's nog geen uren later weer online voor een hogere prijs. Er was geen sprake van een reserve of minimumprijs. Jullie advertentie-titel was:
61198149 -Breitling - Colt GMT Automatic 500M "NO RESERVE PRICE" - A32350 - Men - 2000-2010