Dehertog Vegers Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf ! We wilden een airco laten plaatsen en de volgende dag hing het er al ,Zeer tevreden ook over de service, laten op tijd weten via de mail of we de airco willen laten schoonmaken en geven... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We wilde eens een ander bedrijf proberen voor dakgoot reinigen advies. Echter hebben wij geen achterom, wel een schutting waar anderen de ladders overheen leggen. Door het huis ging ook niet. Aangebo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al twintig jaar komt De Hertog bij ons de schoorsteen vegen. Volgens de medewerker moest er de vonkenvanger vervangen worden omdat de huidige stuk was. €354 euro betaald en mijn man vroeg of ze de oud... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I.v.m. drukte nu pas een review. Op 28-06-'22 nieuwe regenkap op schoorsteenpijp gemonteerd. Uiterst vakkundig en bekwame monteurs en zeer vriendelijk. Echt ouderwets zoals we het vroeger gewend ware... Se mere

Middel

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slecht onderhoud uitgevoerd

Slecht onderhoud uitgevoerd. Ze waren in 5 minuten al klaar, beetje roet op krantje verzameld. Bedrijf gebeld en aangegeven dat dit geen €65 waard is. Haard stinkt nu ook naar roet. Antwoord: ze willen wel terugkomen maar kost weer €50 aan voorrijkosten! En dat voor een vaste loyale klant. Verwacht je toch niet van zo’n bedrijf? Ik adviseer niet mee in zee gaan. Oplichters en in ieder geval heel slecht in staat om een klacht te beantwoorden. Ze doen maar wat dus wij kiezen voor een ander komende jaren.

13. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De duurste verkocht zeggende dat dit de enige optie is

De Hertog zeiden dat vanwege "de ronde vorm van de schoorsteen" alleen de Aspiration RVS regenkap erop kon. Die bleken hun ook te verkopen, alleen voor €425,-.
Ik kon het beste die meteen kopen hoewel ik aangaf erover te willen nadenken, vanwege roest van de schoorsteen die door regen zou ontstaan en anders konden ze het pas over 2,5 maand komen doen. Ik schaam mij dat ik hiermee akkoord ben gegaan. Later zag ik dat die regenkap ook RVS voor €70,- wordt aangeboden en de meeste mensen gewoon een soort goedkopere plastic regenkap hebben op hun ronde regenpijpbuis. Op mijn vriendelijk informerende e-mail waar het prijsverschil vandaan kwam werd geàntwoord dat dit komt door kwaliteitsverschil en ik dus appels met peren vergeleek. Het zit mij allemaal nog best wel dwars. Ik hoop te bereiken met dit review dat andere consumenten het lijden wordt bespaard wat mij is aangedaan.

22. november 2022

Super tevreden

Super tevreden. Vakkundig, vriendelijk, goede en snelle communicatie en dit is een betrouwbare review. In de negatieve reviews hier herken ik dit bedrijf totaal niet. Klasse Gregory en Charles!

17. november 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uiterst vakkundig en bekwame monteurs.

I.v.m. drukte nu pas een review.
Op 28-06-'22 nieuwe regenkap op schoorsteenpijp gemonteerd. Uiterst vakkundig en bekwame monteurs en zeer vriendelijk. Echt ouderwets zoals we het vroeger gewend waren. Prijs was zeer schappelijk, incl. voorrijkosten. Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan.

28. juni 2022

Ongelofelijk schimmig bedrijf

Ongelofelijk schimmig bedrijf. Zeer klantonvriendelijk aan de telefoon en zeer onvakkundig in het uitvoeren van werkzaamheden. Probleem met geiser die telkens uitsloeg zou opgelost worden met kap op het dak. Hiervoor € 500,- afgerekend. Heren gingen weg, probleem bleek niet verholpen te zijn. Vervolgens wilden ze dit niet herstellen of kap terug nemen. In alle toonaarden werd beweerd dat het werkte (zonder dat ze kwamen kijken). Zeer frustrerend. Ze zijn ook niet aangesloten bij ASPB, waardoor je geen poot hebt om op te staan. Ik herken de negatieve reacties die hier geplaatst worden. Mijn advies: echt niet over je vloer laten komen!

11. november 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Netjes

Ondanks wisselende reviews over dit bedrijf, overigens over de meeste schoorsteenveegbedrijven, heeft men bij mij net werk geleverd. Schoorsteen goed schoongemaakt, zonder rommel in huis achter te laten. Verroeste schoorsteenpijp opnieuw gecoat voor een redelijk bedrag. Ja, ik heb me wel ook een nieuwe kap voor niet te weinig laten verkopen, maar ik had wat problemen met de trek en meerdere malen was gezegd dat een andere kap goed zou kunnen helpen, naast goed hout. Ik ga het ervaren zodra het koud genoeg is voor de kachel. Helpt het niet, dan kon ik bellen. Tot zover was het in elk geval netjes.

27. september 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een uiterst vriendelijke vakbekwamen…

Een uiterst vriendelijke vakbekwamen man , die mij de schoorsteen grondig schoongeveegd had nadat onze vorige schoorsteenveger een maand van te voren de schoorsteen zogenaamd geveegd had.
Nu brand de kachel weer super! Hartelijk dank voor de goeie service!

29. november 2019

Er dette din virksomhed?