De Gele Flamingo Anmeldelser

4,0

Veel te duur. Dezelfde producten zijn elders veel goedkoper. Ik betaalde voor een wekker 50 euro en op 3 andere site kosten ze gemiddeld rond de 30 euro. Heb dit aan hen gemeld maar er werd geen gevol... Se mere

De service van de Gele Flamingo was perfect. Alles op tijd verzonden, goed ingepakt,... We hebben echter heel wat problemen gehad met de bezorgdienst (adres was niet gekend, datum elke keer uitgestel... Se mere

Zoals bij elke bestelling die we doen bij de Gele Flamingo, waren we deze keer ook heel enthousiast! Ook onze tweeling Max en Vince deelden mee in het enthousiasme, want we deden samen met hen de un... Se mere

Fan van deze Belgische webshop! Ze hebben de mooiste items voor kinderen van elke leeftijd. Ik kocht hier twee mooie geboortegeschenkjes voor mijn petekind dat afgelopen week werd geboren, en nog een... Se mere

1. Babyudstyrsbutik

De Gele Flamingo is de grootste online kids store in België. Van speelgoed tot kamerinrichting: bij ons vind je baby-, kids- en lifestylemerken die elk moment nog specialer maken. Het eerste wandelfietsje, samen een puzzel maken, 's avonds een verhaaltje voorlezen ... Wij brengen die moments of happiness naar je toe.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

164 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Geen reactie zowel op de mail als…

Geen reactie zowel op de mail als telefonisch op retour aanvraag. Daardoor de aankoop alsnog moeten houden en betalen.

Slecht contact mee te krijgen.. er word gezegd dat er contact opgenomen gaat worden maar dit gebeurd niet.

Zeker geen aanrader, helaas.

27. juli 2026

Na eerder een minder positieve review…

Na eerder een minder positieve review te hebben geplaatst over het contact met de klantenservice, wil ik deze graag herzien. Uiteindelijk heeft De Gele Flamingo het meer dan goed opgelost, en dat mag ook gezegd worden.

De producten zijn van goede kwaliteit voor een nette prijs. De klantenservice is in drukke periodes soms wat lastig te bereiken, maar zodra er contact is, wordt je vriendelijk en prettig geholpen en wordt er goed meegedacht. Al met al ben ik uiteindelijk tevreden over de afhandeling.

12. juli 2026

Op 10/7 een cadeautje besteld

Op 10/7 een cadeautje besteld, ondertussen (bijna 3 weken later) nog steeds niets ontvangen. Al meerdere mails gestuurd, maar enkel een antwoord ontvangen dat het bij hen vertrokken is...
Verder geen reactie meer. Jammer, want de eerste verjaardag van mijn neefje is zo zonder cadeau gepasseerd.

28. juli 2026

verzending na 1-2 dagen

verzending na 1-2 dagen. 1 week moeten wachten op nieuws. Zogezegd verzonden, maar nog geen track and trace. Dan een mail of pakje goed ontvangen is. Neen, deze is niet ontvangen en vraag mij af waar deze is.

28. juli 2026

Klantenservice al weken onbereikbaar

Klantenservice al weken onbereikbaar. Reageren niet op telefoontjes en mails. U bent gewaarschuwd.

20. maj 2026

Hallo Denise
We zijn vanaf vandaag terug uit vakantie dus alle mailtjes worden nu terug opgepakt. Bedankt voor je begrip dat ons mama team ook graag even tijd doorbrengt met hun kindjes.

groetjes

Ophaalpunt DPD Temse ondermaats

Ophaalpunt DPD Temse ondermaats. Moest zelf pakje zoeken, alles lag door elkaar. Ik moest zoeken bij eerste letter familienaam dat is de D. Overal gezocht, dan iemand gaan roepen nog 10 minuten zoeken en lag bij de B. Dus totaal verkeerd. Chaotisch afhaalpunt😢

25. juli 2026

Service is teleurstellend

Update: 5 dagen geleden heeft het bedrijf gereageerd maar nog geen reactie op mijn mail. Is nu twee weken geleden.

Mooie sale en producten. Nu twee keer een bestelling gedaan. Ik was tevreden. Maarrr, je komt er pas achter hoe de service van een bedrijf is als er wat aan de hand is. Ik heb een item niet ontvangen en nu geven ze niet thuis. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en ik heb bijna een week geleden gemaild maar nog geen reactie gehad. Tot nu toe teleurgesteld in de service van De Gele Flamingo.

16. juli 2026

Hallo Lisette
Ons team was op vakantie. Enkel ons magazijn is blijven verderwerken om pakjes te versturen. Vanaf morgen zijn ze terug aanwezig en zullen alle mailtjes van oud naar nieuw worden beantwoord :-)
groetjes

Terrible customer service

Very good selection of brands online. However terrible customer service. If you end up having any trouble with your order, it’s impossible to reach the customer service via phone. They never pick up. I ordered too small size of shoes from Konges Slojd (pretty pricey brand). I requested via email the return label, and in the meantime I ordered the new pair. The new pair arrived, and I’m still struggling to get the label for the first order… I sent reminders, and they replied “if you reply your email will end up again at the end of queue”. WITH NO RETURN LABEL ATTACHED!! Unprofessional and ridiculous level of support. I recommend you finding other website where similar products are listed…

20. juli 2026

Hi
We already explained via email and via your google review that only our warehouse was open during your request. The customer service was on holiday. Thanks for understanding that our team also deserves a holiday. From tomorrow they are back and we can send a return label.

So unfortunate that you need to share this on every channel as we believe our team deserves a break.

Geen customer service

Geen customer service. Ze zijn telefonisch niet te bereiken of antwoorden niet op mails. Pakje werd pas 6dagen na bestelling afgeleverd.

6. juli 2026

Onmogelijk contact op te nemen

Ik probeer nu al bijna een week contact op te nemen over een defect product. Echter krijg ik geen gehoor via de telefoon en op mijn mail wordt ook niet gereageerd.

15. juli 2026

Mooi verpakt

Mooi verpakt , tevreden van mijn bestelling.

10. juli 2026

Besvarelse fra De Gele Flamingo

Hallo Stephanie, bedankt voor het achterlaten van deze leuke review. Geniet nog van de vakantie en we zien je graag nog eens terug.
Groetjes