De værste til at plyndre dig!!
De værste til at plyndre dig!!! Pas på dine penge!!!! Efter 3 års samarbejde!!!
Nu har vi været tvangslukket over et år og har fået sat det på stand-by da de jo ikke kan gøre noget som helst forskel for os.
Vi aftalte med deres medarbejder Luciano at hvis vi nu kan få dækket regningen via kompensation så havde vi råd til at fortsætte for ellers var det jo bare at lukke og slukke forretningen. Så har de så selv stoppet stand-by nu og deres medarbejder Mette Spender Erichsen er fuldstændig ligeglad med at det kan betyde vi er nødt til at lukke butikken!!!! Vi har derudover fået lavet vurdering (Gratis) fra 2 af DK’s førende selskaber i forhold til SEO og hjemmeside bygning og de er kommet med den værste vurdering i forhold til deres arbejde. De fortalte at Waimea i al den tid slet ikke har lavet SEO opdatering og de linkbuilding man har fået er ikke noget værd overhovedet. Sender med glæde denne her oplevelse videre til samtlige medier her midt i Corona tiderne hvor de er skyld i at flere virksomheder som os er nødt til st dreje nøglen pga. deres mafia metoder til at fastholde samarbejde man ikke har råd til!!!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!!