Decaviawinkel Anmeldelser

Middel

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Schending van consumentenrecht

Op 9 maart heb ik 10kg hooi besteld. Op de site stond een mooi foto van groen hooi en volgens de beschrijving was dit ook van het beste kwaliteit en echt mooi groen. Een dag later kreeg ik een doos stro-achtig geel hooi binnen dat naar een natte stal rook. Ik heb daar foto’s van gemaakt en een email gestuurd met de vernietiging van de overeenkomst (bij valse advertentie en misleiding hoeft de koper niets te betalen dus ook geen retourkosten) aangezien het product compleet anders was dan geadverteerd.

Volgens de mevrouw was dit het beste kwaliteit hooi en ik moest de retourkosten zelf voorschieten. Het hooi was op 10 maart teruggestuurd naar het adres wat op de site stond vermeld, ik heb de track&trace link en de adresgegevens minimaal 3 keer naar haar gestuurd. Vervolgens was het pakket op 15 maart geweigerd en kwam bij mij terug op 22 maart. Op 15 maart heb ik de mevrouw gemaild om te vermelden dat ik geen extra kosten wilde maken omdat zij een fout heeft gemaakt. Zij heeft me een retourlabel beloofd.

Sindsdien heb ik haar meerdere keren gemaild om de retourlabel te vragen, maar zij reageert niet en ik heb natuurlijk ook geen terugbetaling ontvangen (het uiterste datum daarvoor was 24 maart). Haar emails waren altijd neerbuigend, terwijl zij diegene is die altijd om dezelfde printscreens en foto’s vroeg die ik al meerdere keren heb gestuurd. Het voelt alsof zij alles opzettelijk doet om de klant ellende te veroorzaken, zo heeft zij de adresgegevens op de site pas aangepast nadat het pakket geweigerd was, en niet in de 4 dagen ervoor toen ze de bezorging kon wijzigen.

Hoe zij handelt is heel erg onprofessioneel en het is ook in strijd met de wet. Wees gewaarschuwd en ga naar een betrouwbare en bekende winkel als je mogelijke problemen niet juridisch wilt hoeven oplossen.

27. marts 2023

Er dette din virksomhed?