Decathlon Nederland Anmeldelser

3.743
TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een bizar slechte klantenservice. Ik ontvang een fitness apparaat met 3 deuken, wat "kan gebeuren". Al met al ben ik al 5 weken over en weer aan het mailen + 1 of 2 weken wachten op antwoord voor... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

wat een poppenkast, fiets gekocht. levering staat al 9 dagen op gelabeld. kreeg Urre van de klantenservice op de chat. Vraag gesteld, zegt doodleuk ik heb een mailgestuurd. contact na leveringdat... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze service na verkoop. Mijn elektrische fiets (pas 1 jaar oud) vertoont herhaaldelijk hetzelfde probleem met gebroken/gebogen spaken. Ik ben mijn wiel al 2 maanden kwijt geweest voor reparati... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik koop er weinig en vooral simpele dingen als een vouwtafeltje, wandelsokken en all-seasonjas, voor weinig geld heb je iets wat enkele jaren meegaat en als je zuinig bent op je spullen, misschien wat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 99 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.743)

375 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Krachtstation ( Fitness apparaat) …

Krachtstation ( Fitness apparaat) online gekocht. Konden zelf dag van levering aangeven. Bevestiging dat hij geleverd zou worden. Bericht van post.nl gehad. Pakket was bij hun nog niet aangeboden. Dit tot DRIE keer toe.
3 keer gebeld hierover, werd in de wacht gezet, konden het niet vinden. Na 10 min. Verbinding verbroken. Weer gebeld, iemand anders weer hele verhaal moeten vertellen. Heb het geannuleerd en mijn geld teruggevraagd. Wat een waardeloos bedrijf, bestel er nooit meer. 1 ster is nog te veel

17. juni 2026

Hi Yvonne,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Een enkele keer kan de levering van een wat groter apparaat toch nog voor problemen zorgen, mijn oprechte excuses voor het ongemak. Ik kan op de meegestuurde gegevens niets vinden. Kun je een e-mail sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl? Dan kijken we even voor je wat er precies aan de hand is en wellicht

They hold my money since 50 days unfairly for a service that I didnt get

I ordered a dumbbell set online at the first week of May. I got a mail saying it is on its way but never delivered during 2 weeks. I cancelled the order as it is not delivered and no status update. However, they are not refunding my money. They say we will check and get back to you in 5 business day but they never do it until I ping them again. Then they ask me to print some documents and fill it and send them back just to prove I never got it. Then same scenario, never they get back until I ping. Since 2 weeks they keep saying they are talking to partner and not refunding my money since a month. They hold MY OWN MONEY since 50 days for a product that I NEVER got!!!!

Stay away from them. This is the worst experience I had in the NL for an online delivery. Soooo far away from the NL standards.

18. juni 2026

Hi A.D.,

Thank you for your review!

I'm sorry to hear that you are not satisfied with Decathlon! Could you please send your order number to klantenservice@decathlon.nl ? We will try to find out what the problem is and hopefully solve the issue for you.

We wish you a nice day!

Kind regards,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top leveringen

Top bedrijf de leveringen fijn en mooie prijzen zeer blij mee.

18. juni 2026

Hi Gonny,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met Decathlon. Wij doen onze uiterste best om elke klant naar tevredenheid te helpen.
Wellicht zien we je snel weer in onze webshop of winkel!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geen super slechte winkel irl ofzo.

Geen super slechte winkel irl ofzo.
Waarom moet ik mn email en mn bestellingsnummer invullen van mn email terwijl die in dezelfde email staat.
Je had dat in de link kunnen zetten.

Bestaat jullie software team uit flipping holbewoners ?
Werken jullie nog met fax ?
Zal ik dit nog even in een stuk graniet beitelen en het via dino laten bezorgen?

15. juni 2026

Hi Aat,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Als Decasaurus kan ik je vertellen dat wij onze systemen altijd aan het updaten zijn voor verbetering. We nemen jouw feedback dan ook zeer serieus en zullen ons team "holbewoners" weer aan het werk zetten voor optimalisatie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bought LOMER BIO NATURALE walking…

Bought LOMER BIO NATURALE walking shoes online. This is probably my 12th pair Lomer. Always received an extra pair of flat laces in a contrasting colour. At the same time ordered another colour from another company. Received them with the usual extra pair of laces. Bad service.

17. maj 2026

Hi Wil,

Thank you for your review!

We wish you a nice day!

Kind regards,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nog nooit zo een slechte ervaring gehad…

Nog nooit zo een slechte ervaring gehad met iets kopen en de service is 0,0 en agressief gedrag en je krijgt geen kans om iets te vertelen

15. juni 2026

Hi Louis,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik kan op de meegestuurde gegevens niets vinden. Kun je een e-mail sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl ter attentie van mij? Ik hoor graag meer over je ervaring en het feit dat je agressief gedrag hebt waargenomen. Hopelijk kan ik je dan verder van dienst zijn.

Een waardeloze webside

Een waardeloze, slecht werkende webside.
Domyos joggingbroek, grijs xxxl zou vandaag in de winkel aanwezig zijn volgens telefonisch onderhoud met Leeuwarden. Niet dus. Op de website zou je de winkelvoorraad in Kerkrade moeten kunnen controleren.
Postcode invullen werkt niet. Telefonisch niet bereikbaar.

13. juni 2026

Hi Frank,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! De voorraad op onze website wordt in beheer genomen door de manager per vestiging. Wanneer de voorraad niet klopt kan het zijn dat er wat vertraging zit in de verwerking.
De winkel is inderdaad verder telefonisch niet bereikbaar dit verloopt allemaal via onze online klantenservice. Deze is in de ochtend bereikbaar.

Slechter dan 1*

Helaas kun je Decathlon niet minder dan 1* geven. Een pakket wat geretourneerd is maar naar het verkeerde warehouse kunnen ze niet terugvinden. Vervolgens gaan ze via een review reageren met de vraag om te reageren via mail. Twee weken later krijg je exact hetzelfde antwoord.

Wat een ongelooflijk prutsbedrijf.

10. juni 2026

Hi Kees,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wanneer een pakket van een partner naar ons eigen warehouse is gestuurd is het inderdaad niet goed mogelijk om een pakket tussen alle zendingen terug te vinden. Vanuit ons warehouse wordt ook eerst de prioriteit gegeven aan onze eigen zendingen. Ik begrijp dat dit vervelend is en mijn oprechte excuses hiervoor. Blijf met onze klantenservice in contact.

Wat een slechte service.

Wat een slechte service.
Nooit meer koop ik bij decathlon mits mijn geld wordt terug gestort.
Ik heb een bestelling gedaan wat blijkt van 2 partners. Wist ik veel! Zit ook geen duidelijk brief bij in de bestelling.
Ik wilde ze terug sturen en dit dan ook gedaan. Maar ik kreeg geen retour label van het 2e paket (2 shirtjes)
Op advies van de winkel hebben zij ze aan elkaar geplakt met tape en toch verzonden.
Een dag later kreeg ik een retour label van het pakket.

Pakket is aangekomen en verwekt bij decathlon maar er wordt niks gezegd over mijn 2 shirtjes die ook eraan vast zaten.
Nu moeten ze zoeken zijn ze het kwijt?
Ze zeggen dat als ze het vinden het naar de juiste leverancier zullen sturen.

Maar hoe kan het kwijt zijn? Het zat letterlijk aam elkaar geplakt met tape inclusief de formulieren met mijn gegevens voor de retour te verwerken.

Ik ben nog nooit zo erg slecht behandeld als er een probleem was met een pakket.
Schandalig echt schandalig.

Ik krijg nu mijn geld niet terug omdat zij het kwijt zijn.

10. juni 2026

Hi Esther,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Bij aankoop van een product via een partner moet dit inderdaad ook teruggestuurd worden naar de desbetreffende partner. Wanneer je dit naar ons eigen warehouse stuurt komt het op een partner stapel en hier wordt pas naar gekeken wanneer onze eigen producten zijn verwerkt. Daar ligt op dat moment onze prioriteit. Ik begrijp dat dit vervelend is en daarvoor wil ik je dan ook onze excuses aanbieden. Blijf met onze klantenservice in contact zodat we je verder kunnen helpen.

Wat een ellende zeg!

Wat een ellende zeg!! Die bezorging waar Decathlon mee werkt. Sparqle bezorging. 3 juni besteld vandaag 11 juni en nog steeds niks en ik moet er zelf achteraan gaan wat belachelijk echt zo zonde!!! Koop hier geen cadeau van laste minute want ga je zonder cadeau naar je feestje want die belofte van volgende dag in huis is niet waar!!!

11. juni 2026

Hi Mila,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! De aangegeven levertijd is bij ons altijd een verwachting omdat we afhankelijk zijn van de bezorgdienst. In dit geval Sparqle. Neem even met onze klantenservice contact op zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is want dit duurt wel erg lang!

Bizar slechte service

Ruim een week geleden schreef ik een slechte review over Decathlon op deze website. Wat Decathlon vervolgens doet is een reactie geven dat ze ermee bezig zijn of ermee aan de slag gaan. Vervolgens hoor je helemaal niets meer. Onbegrijpelijk dat je je klanten zo wilt behandelen. Ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt als bij Decathlon. Eén ster (minder kan helaas niet) is nog steeds veel te veel eer voor deze flutwinkel.

11. juni 2026

Hi Boudewijn,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Op dit moment is het erg druk dus de reactietijd kan iets langer zijn dan wenselijk. We zijn afhankelijk van de snelheid waarmee de partner reageert. Excuses voor het ongemak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte klantenservice! en niet nakomen van de afspraken

Op 26-05 een 2 slaapzakken gekocht bij Decatlon online. De levertijd zou zijn tussen 02-06 en 08-6 (en dat is mooi omdat ik alles 14-06 nodig heb) echter nooit binnen gekomen. Op 09-06 contact gezocht met decatlon en dit probleem aan hun voorgelecht. Decatlon verschuild zich achter het feit dat dit een 3e leverancier is en dus niet voor mij kunnen doen. Dit is uiterst teleurstellend omdat ik alles op hun site heb gekocht en dat ze nu zich hierachter verschuilen. Ik heb de chat bewaard omdat ik echt verbaast was van het niet willen oplossen en de manier van communicatie richting mij. Dus probleem niet opgelost en wordt ik verplicht ergens anders slaapzakken aan te schaffen om het probleem op te lossen. helemaal !@#$%^&*(

Hi B. van der Zant,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend vervelend dat je de slaapzakken nog niet hebt ontvangen, zeker omdat je ze al heel snel nodig hebt. Ik snap heel goed dat je hier enorm van baalt en dat de communicatie tot nu toe niet is verlopen zoals je van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak.

Ik ben meteen voor je in de order gedoken om uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Ik zie inderdaad dat je op 9 juni contact hebt gehad met onze klantenservice. Mijn collega heeft toen direct een bericht naar de externe partner gestuurd die deze slaapzakken verkoopt en verzendt om te vragen waar het pakket blijft. Omdat dit product via een van onze verkooppartners loopt, ga je bij het bestellen akkoord met hun leveringsvoorwaarden. In dit soort situaties fungeren wij helaas als tussenpersoon, waardoor mijn collega op dat moment niet direct zelf een nieuwe verzending kon starten of het pakket kon traceren.

We hebben op dit moment helaas nog geen reactie ontvangen van deze partner. Omdat je de slaapzakken al heel snel nodig hebt, heb ik zojuist direct nog een reminder naar hen gestuurd om vaart achter de zaak te zetten. Zodra wij een reactie of statusupdate van de partner binnenkrijgen, laten we je dit meteen via e-mail weten.

Nogmaals excuses voor de hele situatie en de teleurstellende ervaring. We hopen je ondanks deze ervaring in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkels en webshop.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb online een merk zonnebril besteld.

Heb online een merk zonnebril besteld.
Eenmaal aangekomen was het montuur helemaal verbogen. Nu wil ik de bril retourneren via de site wat overigens een drama is, krijg geen retourlabel waardoor ik de bril niet kan terugsturen, klanten service gebeld alles uitgelegd, word ik van het kastje naar de muur geschoven, om mijn verhaal kort te maken, hebben ze me uiteindelijk niet kunnen helpen, enigste is gewoon een retourlabel wat ik wilde om het product terug te sturen nu zit ik met een dure merkbril die gewoon niet goed is en €85,- armer omdat ik het niet terug kan sturen! Schandalig raad iedereen decatlon af !! Want iets retourneren blijkt een onmogelijke zaak! Erg jammer!

Hi Andy!

Bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend dat de zonnebril verbogen is aangekomen en dat het retourneren daarna zo moeizaam is verlopen. Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die je hierdoor hebt ervaren.

Bij bestellingen van onze externe partners werkt het retourproces net even anders, omdat we het retourlabel in meeste gevallen direct bij de partner moeten opvragen. Ik ben meteen voor je in het systeem gedoken en heb je order opgezocht. Gelukkig heb ik goed nieuws: we hebben inmiddels het juiste retourlabel van onze partner ontvangen. Ik heb dit label zojuist direct naar je gemaild, zodat je de zonnebril alsnog kosteloos en snel kunt terugsturen om je geld terug te krijgen.

Nogmaals onze excuses voor deze nare ervaring. We hopen dat we het hiermee netjes voor je oplossen en we zouden het erg leuk vinden om je in de toekomst ondanks deze onvrede toch weer te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schandalige service en waardeloze kwaliteit

Wat een schandalige ervaring. Koop hier absoluut niets!

Ik kocht een tent die al de allereerste keer dat ik hem opzette kapotging. De kwaliteit is simpelweg erbarmelijk. Nu weigert Decathlon partner de retour en de garantieclaim met de belachelijke beschuldiging dat de schade door eigen gebruik komt.

De service van Decathlon is beneden alle peil. Het is dieptriest en pathetisch dat ze samenwerken met partners die er alles aan doen om onder hun garantieplichten uit te komen en de schuld op de klant af te schuiven.

Ze zijn definitief een klant kwijt. Ik raad iedereen ten zeerste af om ooit nog iets bij Decathlon te kopen. Bespaar jezelf een hoop frustratie en ga ergens anders heen!

15. maj 2026

Hi Lorenzo,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik kan op de meegestuurde gegevens niets vinden. Kun je een e-mail sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl? Dan kijken we even voor je wat er precies aan de hand is en wellicht

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Retour partnerproduct lukt niet - pas na meerdere mails alsnog retourlabel

Aangezien ik ook een aantal goede ervaringen heb in het verleden - ook met de klantenservice - hoop ik dat mijn huidige probleem alsnog opgelost wordt.
Heb onbewust een item besteld van een partner in Duitsland, wat ik retour wil sturen. Ik het pakket zat een bericht in het duits en engels dat ik zelf moet zorgen voor retournering, de retour hoeft niet te worden aangemeld én de verzendkosten moet betalen (vrij dwingende tekst met soort boete als het niet op de gemelde manier gebeurt). Ik heb op de website van Decathlon gekeken: ook partnerproducten kunnen gratis worden geretourneerd. Retour daar aangemeld voor verzendlabel, bevestiging maar geen retourlabel. Toen contactformulier naar de klantenservice gestuurd: vraag terug om welk product het ging. Nou dat staat op jullie website, maar voor de zekerheid alsnog een print screen gestuurd, geen reactie. Ik vind dit behoorlijk irritant. Hopelijk krijg ik alsnog een reactie met een retourlabel, dan zal ik dat hier ook vermelden. Maar blijft staan dat het niet zo soepel gaat. Edit: inmiddels alsnog een gratis retourlabel ontvangen, de aanhouder wint, maar ik vermoed dat niet iedereen dit doet en de (dure) instructies volgt van de partnerverkoper.

2. juni 2026

Hi Mara,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met Decathlon. Wanneer je een pakket retourneert naar de partner zijn deze kosten inderdaad ook voor onze rekening. Kun je een bericht sturen naar onze klantenservice onder vermelding van het bestelnummer? Dan helpen we je graag verder.
Wellicht zien we je snel weer in onze webshop of winkel!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

helaas is Decathlon niet wat het…

helaas is Decathlon niet wat het beweerd te zijn.
Onder mijn memberchip 2092586581576

Ik heb een order geplaats met order nummer NL5LG317JA9V en product is niet geleverd, op mijn post.nl app staat dat het geleverd is en nu probeer tevergeefs Decathlon al 2 dagen overdags te bellen over deze niet geleverde product, maar telefonische helaas niet bereikbaar, men geeft aan ,dat bedrijf van 9 tot 17 uur bereikbaar is, maar helaas niet telefonische bereikbaar.
Ook als men via het contact formulier meerdere berichten schrijft, ook dan krijgt men geen antwoord.

Zeer slechte service

Hi Hans,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend vervelend dat er zoveel mis is gegaan met je bestelling en dat je ons de afgelopen dagen niet kon bereiken. Ik begrijp heel goed dat dit voor de nodige frustratie heeft gezorgd. Onze excuses voor deze slechte ervaring en het gebrek aan communicatie.

Ik ben meteen voor je in het systeem gedoken om te kijken hoe dit zit. Gelukkig zie ik dat er inmiddels contact is geweest en dat de terugbetaling voor je bestelling met ordernummer NL5LG317JA9V in gang is gezet. Het aankoopbedrag staat dus zo snel mogelijk weer op je rekening.

Om in de toekomst misverstanden te voorkomen, wil ik nog wel even de juiste tijden met je delen. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur. Daarnaast kun je ons op diezelfde dagen van 13:00 uur tot 17:00 uur bereiken via de live chat op onze website. Deze tijden staan ook zo op onze site vermeld.

Nogmaals excuses voor het ongemak en we hopen je, ondanks deze ervaring, in de toekomst toch weer te verwelkomen in onze winkels en webshop.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend boos op de waardeloze…

Ik ben ontzettend boos op de waardeloze klachtbehandeling.
Ik heb iets besteld en jullie hebben het vetstuurd via dpd.
Maar het pakket is zoek.
Dpd verbreekt de verbinding.
Decathlon zegt niet verantwoordelijk te zijn en gaat er niet achteraan.
Ik eis mijn geld terug!

8. juni 2026

Hi Piekaar,

Let op oplichting!

Let op: Oplichting! Geretourneerde artikelen worden vervreemd (of raken kwijt) in magazijn en vervolgens niet terugbetaald omdat deze niet meer traceerbaar zijn!

15. maj 2026

Hi Ineke,

zeer slecht online bereikbaar

zeer slecht online bereikbaar, product 5wk geleden terug gestuurd tot op heden nog niks gehoord. hele slechte after sales

6. juni 2026

Hi A,

Heb 2 artikelen besteld

Heb 2 artikelen besteld. Ruim van te voren en nu krijg ik een email dat ze vertraagd zijn. Helaas..

1. juni 2026

Hi Vanja,

Decathlon.nl

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.