Wat een bizar slechte klantenservice. Ik ontvang een fitness apparaat met 3 deuken, wat "kan gebeuren". Al met al ben ik al 5 weken over en weer aan het mailen + 1 of 2 weken wachten op antwoord voor... Se mere
Virksomheden har svaret
wat een poppenkast, fiets gekocht. levering staat al 9 dagen op gelabeld. kreeg Urre van de klantenservice op de chat. Vraag gesteld, zegt doodleuk ik heb een mailgestuurd. contact na leveringdat... Se mere
Virksomheden har svaret
Waardeloze service na verkoop. Mijn elektrische fiets (pas 1 jaar oud) vertoont herhaaldelijk hetzelfde probleem met gebroken/gebogen spaken. Ik ben mijn wiel al 2 maanden kwijt geweest voor reparati... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik koop er weinig en vooral simpele dingen als een vouwtafeltje, wandelsokken en all-seasonjas, voor weinig geld heb je iets wat enkele jaren meegaat en als je zuinig bent op je spullen, misschien wat... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Decathlon Best voor sportkleding, prima winkel, leuke spullen

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Ik heb een product besteld via Decathlon, maar het retourproces via hun partner is onnodig ingewikkeld en frustrerend.
De retourlink werkte, maar daarna begint het probleem pas. Eerst moet je bewijs aanleveren van je aankoop bij Decathlon, terwijl zij deze gegevens zelf al in hun systeem hebben. Vervolgens moet je opnieuw al je gegevens invullen via een aparte vragenlijst om een retourticket te krijgen.
Wanneer je hierover contact opneemt met Decathlon met de vraag of zij dit kunnen regelen (aangezien alle gegevens al bij hen bekend zijn), krijg je telkens dezelfde standaardreactie terug met verwijzing naar het proces dat je al hebt doorlopen. Er wordt niet echt meegedacht of een oplossing geboden.
Je wordt hierdoor meerdere keren heen en weer gestuurd en moet steeds dezelfde informatie opnieuw aanleveren.
Wat mij vooral stoort, is dat Decathlon bij aankoop alles goed regelt, maar bij retour de verantwoordelijkheid doorschuift naar een externe partij en de klant.
Ik had verwacht dat een partij als Decathlon dit proces beter en klantvriendelijker zou organiseren. Op deze manier is retourneren onnodig tijdrovend en omslachtig.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Decathlon Rotterdam Coolsingel. Met a staff employee Jermaine. Absolutely amazing guy, energetic helpfull and patient. Would absolutely love to see him again. Anazing guy!

Besvarelse fra Decathlon Nederland
In Alkmaar om een fiets te kopen, 6 op voorraad. Sorry, we hebben veel zieken dus kan nu geen fiets verkopen. Dinsdag kan je hem komen ophalen! Pardon, wat is dit nou weer. Bezorg hem dan maar. Dat is prima, dinsdag wordt hij geleverd. Maandag avond melding, morgen wordt je fiets geleverd. Top, vrij gehouden. Dinsdagochtend melding, hij komt niet, niet geleverd door Decathlon aan PostNL. Woensdag eindelijk bericht, hij kan geleverd worden, alleen pas vrijdag. Pffffff, vrijdag fiets ontvangen, bestelling incompleet. Geen slot geleverd. Nou, probeer dan de klantenservice maar eens te pakken te krijgen. Na 4 dagen reageren ze op je mail, ik zie dat de bestelling is afgeleverd. NEE domme . Kansloos bedrijf.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Fijne fitnessproducten om te werken aan mijn herstel na knieoperatie.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Niks online bestellen hier. Skeelers besteld van 85 euro. Zouden 20/21 april geleverd worden in eerste bericht en zijn zogenaamd 16 april geleverd. Ik heb niks ontvangen. Vul je een ticket in en hoort vervolgens niks. Was een verjaardagscadeau. NIKS HIER BESTELLEN WAARDELOZE TENT!
Dan reageren ze onder de klachten met stuur een mail naar klantenservice%decathlon.nl dan krijg je vervolgens een reactie dat ze zo druk zijn en de mails niet aankunnen, bizar slecht dit echt.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Fiets gekocht bij vestiging Rotterdam. Fietsenmaker daar heeft het ram en ram druk, maar toen mijn fiets kapot ging (mijn eigen schuld) kon ik gelijk fiets brengen, leenfiets meegekregen en hij heeft alles weer perfect in orde gemaakt tegen acceptabel tarief. Ook voor de gratis servicebeurt kon ik gelijk komen en kreeg ik de fiets snel terug. Ik zou helemaal gek worden zo druk die man het heeft dus vandaar dat ik ff wil melden dat ik over fiets en service voor de fiets zeer tevreden ben.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Heb het merk B-twin wielerschoenen gekocht met click-on bevestigingen en waarvan zo’n draad is geknapt. Het betreft geen garantiekwestie meer, maar zonder een bon kunnen en willen ze niets voor mij doen. Blijkt nu een ouder model te zijn die ze niet meer verkopen en kan er dus niet meer terecht voor onderdelen.
B-twin is een Decathlon huismerk????
Kan nu dus mijn schoenen weggooien.
Zeer duurzaam Decathlon.
Gewoonweg belachelijk.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Normaal heel tevreden en als vaste klant al veel gekocht . In januari online tent gekocht maar door het slechtere weer nu pas kunnen proef opzetten. Maar zover niet gekomen bij het uitpakken zag ik al dat je over de binnentent een buitentent moest trekken wat mij alleen niet gaat lukken. Dus nog voordat hij naar buiten ging alweer ingepakt. Geen probleem want bij decathlon mag je binnen 365 dagen ruilen. Een uur naar decathlon Best gereden zodat ik de tenten kan zien en nieuwe kan uitkiezen. Krijg ik daar te horen dat retour termijn maar 30 dagen is omdat het van een externe leverancier af komt. Tja als je heel goed de kleine letters keest dan staat dat er inderdaad. Slechte service voor een goede klant.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Fijne winkels en webshops met snelle levering. Ruim assortiment en vaak schappelijke prijzen. Zoals andere recensies zeggen is het aanbod via partners wel eens afwachten maar de decathlon merkproducten vind ik goed.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
klantenservice niet bereikbaar wacht al 3 weken op een reactie na meerdere mailtjes met vraag of ze zouden willen reageren

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Na aanleiding van de reactie van decathlon nog een mail gestuurd naar het mailadres wat ze opgaven. Nog steeds geen reactie gehad...

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Helaas voldeed het bestelde product niet aan mijn verwachtingen. Dus stuurde ik het terug. Echter bleek toen pas dat het retour moest naar een partner van Decathlon en kon het niet via een DHL-pakketpunt in mijn buurt verzonden worden. Ik moest 10 kilometer verder fietsen. De locatie van dit DHL-exprespunt ligt nl. niet in een omgeving waar ik vaak kom.
Dus nooit weer zal ik iets bestellen bij Decathlon.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Extremely upsetting experience at the Rotterdam Coolsingel store with the security. I've probably spent hundreds at this store over the years and was treated like dirt by the staff here.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Mijn recente ervaring met een online bestelling bij Decathlon (Order: NL5FKG7TDUG5) is werkelijk beneden alle peil. Volgens hun systeem zou het pakket op 8 april om 13:30 uur zijn afgeleverd. Een aperte leugen: ik stond op dat exacte tijdstip met meerdere collega’s pal voor de ingang van het gebouw te pauzeren. Er is geen busje gezien, geen bezorger uitgestapt en er is absoluut niets overhandigd.
De afhandeling van dit probleem door de klantenservice is nog stuitender dan de vermiste levering zelf:
1. Loze beloftes: Op 10 april werd mij plechtig beloofd dat ik binnen 5 dagen uitsluitsel zou krijgen. We zijn inmiddels 11 dagen verder (21 april) en het blijft oorverdovend stil.
2. Onbeschoft gedrag: Toen ik vandaag opnieuw belde voor de status van mijn eigen geld, werd ik door de medewerkster aan de lijn simpelweg uitgelachen. Het is een schande dat je als klant voor de gek gehouden wordt én vervolgens wordt getrakteerd op dergelijke arrogantie.
Het gaat hier gelukkig slechts om een bedrag van € 14,95, maar het principe is simpel: Decathlon incasseert het geld, levert niet, en lacht de klant vervolgens in zijn gezicht uit.
Mijn advies: Bespaar jezelf de frustratie en bestel hier NIETS online. Tenzij je, net als ik, je geld wilt weggooien aan een bedrijf dat totaal geen respect heeft voor haar klanten.

Ordernummer: NLFFW027039342
Bij mijn bestelling van een power rack werd een levertijd van 3 dagen gecommuniceerd. Inmiddels ben ik echter al 2 weken verder en wacht ik nog steeds op een ontbrekend pakket, waardoor mijn bestelling onbruikbaar en incompleet is.
Wat deze situatie extra problematisch maakt, is de tegenstrijdige en onjuiste informatie die ik ontvang:
* Door een storing zou het pakket vertraagd zijn geraakt.
* Er is een onderzoek gestart bij Extra@Home.
* Afgelopen zaterdag is mij telefonisch bevestigd dat dit onderzoek is afgerond en dat het probleem lag bij een foutieve inscan van het pakket.
* Daarbij werd expliciet aangegeven dat het ‘proactieve team’ op dat moment al bezig was met het oplossen van het probleem.
Gister heb ik opnieuw contact gehad via de chat met medewerker Urre. Tot mijn verbazing geeft hij aan dat ik moet wachten tot het onderzoek is afgerond, terwijl mij eerder expliciet is bevestigd dat dit onderzoek al afgerond is.
Dit betekent concreet dat:
1. Ik onjuist of tegenstrijdig word geïnformeerd
2. Ik mogelijk bewust verkeerd ben geïnformeerd om het gesprek af te sluiten
3. Mijn probleem al 2 weken voortduurt zonder concrete oplossing
Dit vind ik onacceptabel. Ik zit met een groot, onafgemaakt pakket in huis en de situatie zorgt voor onnodig ongemak, zeker in combinatie met een pasgeboren baby

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Karate pak en tas besteld bij decathlon. Betaald bij decathlon. Dit is even belangrijk. Want ik weet niet waar mijn pakketje vandaan komt, ik hoef het niet te weten en het interesseert me niet. Ik heb besteld en betaald bij decathlon en zij hebben dus de verantwoordelijkheid.
Ik kon maar uit 1 leverdatum kiezen. Namelijk 16 april. Keurig gedaan, betaald 3en gewacht. Dit was op 2 april 2026. Op 7 april krijg ik een email dat het pakketje eerder bezorgd gaat worden. Ik heel blij. Nieuwe leverdatum is 9 april. Zelfs de postNL stuurde een melding dat op 9 april het pakketje bezorgd zal worden tussen 12:00 en 16:00u .
Maar op 9 april komt er niks. En ook postNL heeft de status veranderd naar "onbekend". Als reden geven ze aan dat het pakketje niet fysiek is overgedragen. Balen...
Maar goed, omdat de originele leverdatum 16 april was, dacht ik dat het dan wel zou worden geleverd. Maar dus ook niet.
Decathlon gebeld, niet bereikbaar. Een vestiging gebeld, stuurt je door maar wederom niet bereikbaar. Mails verstuurd, geen enkele reactie. Niks. Het is stil, mijn pakket is foetsie en mijn geld (70 euro) is dus ook weg.
Dus koop je spullen niet bij decathon. Service is er totaal niet. Alleen een AI die onherroepelijke jouw de schuld geeft. Telefoon word niet beantwoord. Mails worden niet beantwoord. Ik heb veel meegemaakt, maar zo slecht heb ik het nog nooit beleefd. Ik ga nu kijken of ik mijn geld terug kam krijgen. Maar zal moeilijk worden denk ik.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Waardeloze retour service. Bokspaal kwam beschadigd/vol met krassen aan. Mail gestuurd: ik kon het product retourneren door sticker te printen, naar afhaalpunt te gaan en daar product weer op te sturen. Zou bedrag retour krijgen exclusief verzendkosten/servicekosten (en nog steeds geen bokspaal)

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Wat een chagerijnig personeel in de winkel