Het product (onderdeeltjes van milano) werd heel snel verstuurd . De kleur van het steentje viel tegen . Na het terugsturen stond het aankoop bedrag weer snel op m'n rekening . Heel prettig en klan... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik had een boodschappen trolley besteld. Deze was defect. Contact opgenomen met De Boer lederwaren. Werd er vriendelijk te woord gestaan met een medewerker. Communicatie via mail verliep ook prima. Eé... Se mere
Ik heb sieraden van het merk Qoss besteld bij De Boer Lederwaren en Bijoux uit Duitsland en ben er erg blij mee. De levering was erg snel en het bestelproces verliep heel soepel. Ook de klantenservice... Se mere
Ben zeker geslaagd, een mooi iets een pet die je gelukkig maakt, lang naar gezocht, en nu gevonden, wat een waardevolle ervaring!! Zo mooie coupe, je voelt je in alles boven alles uit, wie je bent, om... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.
Kontaktoplysninger
Europaboulevard 4, 1825SB, Alkmaar, Holland
- 0725610949
- info@deboerlederwarenenbijoux.nl
- www.deboerlederwarenenbijoux.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima service, dikke pluim.
De tas die ik wilde aankopen was er niet in de gewenste kleur. De volgende dag wist ik dat ik ze nog kon krijgen. Dezelfde avond de bestelling geplaatst en de volgende middag thuis geleverd .
Vlotte communicatie, een dikke pluim voor de goede service.
De eerste en laatste keer
In februari voor het eerst wat besteld en meteen voor het laatst. Artikel viel tegen, dus geretourneerd. We zijn bijna 2 maanden verder en de retour is nog steeds niet verwerkt. Ik krijg steeds aanmaningen, inmiddels met 8 euro extra kosten. Zeer slecht dit.
Ik ben blij met de snelle verzending…
Ik ben blij met de snelle verzending van mijn prachtige leren tas.
Na mindere reviews onterecht ongerust
Na mindere reviews wat ongerust. 28/11 hele kleine bestelling gedaan(2 prachtige beschermengeltjes met natuursteen en mooie spreuk) en geen bevestigingsmail gezien. 30/11 mailtje gestuurd of ze de order hadden ontvangen. Uur later mail terug dat de bestelling goed was binnengekomen en ook direct was opgestuurd.
En inderdaad iets later keurig verpakt via brievenbuspakketje ontvangen. Heel blij met deze uitstekende service!!
Niet aangesproken
Ik was met mijn dochter in de winkel om naar een schoudertas van leder te kijken ( voor school dus sterk en duurder , okay dat mag ) en verwachtte wel service en sowieso dat je aangesproken word op zo n niveau winkel ,maar het personeel had conflicten achter de balie dus zijn we maar weer weg gegaan …
Zeer slechte klantenservice!
Als nieuwjaarskadootje een tas voor mijn moeder gekocht bij De Boer Lederwaren. Zij kwam er al snel achter dat de tas scheef gestikt was, waardoor de rits van 1 vak elke keer naar binnen valt, zodat ze die niet kan openen. Ze moet dan een ander ritsvak openen, de zijkant van de tas naar buiten drukken en dan kan de tas weer open. Zodra ze hem weer dicht doet schiet de zijkant bijna meteen weer terug naar binnen. Na meerdere mails (waar slecht op gereageerd werd) en telefoontjes kregen we vandaag het bericht dat "hide&stitches niet bekend is met het probleem en er dus niets aan gaat doen". Wat ontzettend slecht, dit. Ik ben hun klant, dan moeten zij toch ook het probleem oplossen en niet zo makkelijk van zich afschuiven? Mijn moeder was zo blij met haar mooie tas, maar neemt hem nu niet meer mee omdat ze die rits elke keer zo vervelend vindt.
Ik vindt de klantenservice ronduit waardeloos, slecht reageren en problemen afschuiven. Absoluut niet je best doen voor de klant. We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Niet verwacht van zo'n bedrijf, jammer!!
Bruin teddy tasje
Tasje was er heel snel en super leuk tasje!
Fluffy bruin tasje
Product niet zoals verwacht
Ik heb de leren xl toilettas van Chesterfield besteld. Op de foto zag hij stoer en doorleeft uit. In het echt komt hij saai en eentonig over. Zeker niet zoals op de afbeelding. Erg jammer.
Ook zijn de retourkosten voor eigen rekening!
Verder goede service bij retourneren en ook snelle levering bij bestellen!
Super blij!
Super blij!
Bestelling kwam snel binnen, netjes verpakt, goede kwaliteit en ziet er top uit.
Hele fijne webshop
Hele fijne webshop. Heeft ruim assortiment en levert altijd op tijd.
prima webshop!
Op vrijdagmiddag een bestelling geplaatst. Helaas niet op zaterdag afgeleverd. Maar dinsdag door PostNL. Brievenbuspost met track & trace .Een bedankt kaartje en 10% korting voor de volgende bestelling, erg leuk!