Jeg kan stærkt anbefale DDZ
Jeg kan stærkt anbefale DDZ.
Jeg har allerede deltaget på flere kurser, og jeg er allerede på udkig efter mit næste (!)
Jeg kan stærkt anbefale DDZ.
Jeg vil med glæde anbefale Den danske zoneterapiskole. Det er et højt fagligt niveau, hvor man udvikler sig hele tiden i et tempo, som gør at man står stærkt som zoneterapeut.
Det er den største udviklingsrejse jeg har været på.
Start på zoneterapiuddannelsen, du vil ikke fortryde det. Skolen har de dygtigste lærer som vejleder dig igennem hele forløbet.
Tak er et fattigt ord.
Jeg har taget min uddannelse til zoneterapeut på DDZ, og jeg kan kun anbefalde skolen. Niveauet er højt og jeg føler mig klædt på til at gå ud i verden som zoneterapeut.
Hvis du overvejer at tage en uddannelse til zoneterapeut, må du ikke snyde dig selv for at tage kontakt til DDZ. Hvis det er den vej du vil gå, vil du ikke fortryde at vælge uddannelse hos DDZ.
Rikke
En rigtig rigtig god skole. Fysiurgisk-Massage uddannelse og en spændende zoneterapeut uddannelse og en masse gode og spændende RAB kurser.
Super professionelt set-up. Jeg er elev på skolen og over halvvejs igennem uddannelsen. Hele forløbet har været super godt.
Har været på kursus på skolen. Søde mennesker, dejlige lokaler.
Det var nemt at bestille kursus, god kontakt både pr telefon og via mail.
Jeg kommer gerne igen
Man skulle tro at et sådanne uddannelsessted som har med mennesker at gøre, har en lille smule forståelse for andre mennesker, og ikke manipulere dem til at tage og underskrive dokumenter som man ikke er enige i. For efterfølgende at sige at nu skal man betale et kæmpe beløb.
Jeg er SÅ skuffet over den måde den skole fungere på.
Det er kun en pengemaskine for ledelsen og hun har ingen forståelse for andre mennesker. At manipulere folk det er bare ikke i orden!
Jeg vil på ingen måde anbefale denne skole! Du bliver kun set som hun kan tjene penge på og intet andet!
Jeg er så ked af det, skuffet og rigtige mange penge fattigere uden nogen uddannelse !!!