DCU-Camping Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 33 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange fremhæver den gode beliggenhed, især tæt på byer eller strande, og sætter pris på de store og velholdte arealer til vogne og telte. Personalet beskrives ofte som venligt, hjælpsomt og imødekommende, hvilket bidrager til en god stemning. Faciliteter som køkkener og fælleshuse er i mange tilfælde nyrenoverede, rene og velfungerende, og der er ofte gode aktiviteter for både børn og voksne. Dog oplever nogle kunder udfordringer med slidte og beskidte toilet- og badefaciliteter, hvor rengøringen ikke altid lever op til forventningerne, selv i højsæsonen. Derudover nævnes problemer med dårlig Wi-Fi-forbindelse og manglende belysning på pladsen om aftenen. Nogle få har også haft negative oplevelser med personalets håndtering af klager eller tildeling af pladser, og kioskens tidlige lukketid i højsæsonen er et tilbagevendende kritikpunkt.

Det, folk taler mest om

Location

Kunder havde tvetydige oplevelser med placeringen, hvor nogle fandt den fin og rolig, med gode faciliteter... Se mere

Facilities

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med faciliteterne, hvor nogle finder dem rene og pæne, med... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet tvetydigt, da mange roser medarbejderne som venlige, hjælpsomme og smilende,... Se mere

Holidays

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af ferieoplevelser, hvor mange rapporterer om fantastiske ferier og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er kommet på Blommehaven i en del år nu , og jeg elsker pladsen, men i denne sæson oplever jeg desværre møgbeskidte toilet byninger, begyndende skimmelsvamp på bruse adskilleses væggene. Har ikke... Se mere

DCU Camping Blommehaven Grusveje (2 stk.) til højestbeliggende pladser på østsiden, bør armeres. Alle biler trækkende en campingvogn og alle Autocampere, kæmper med at komme opad vejen. De træ... Se mere

Alene udsigten får karakteren op på 3 stjerner. Det lyder så godt med flot udsigt og tæt på Aarhus. Men det er også det. Slidte toiletbygninger, f.eks oplevet flere gange ingen papir til at t... Se mere

DCU-Flyversandet Vi har været 7 overnatninger på DCU-Flyversandet, en plads vi aldrig har været på før, vi havde booket hjemmefra, og får anvis den plads vi skulle ligge på. Pladsen generelt er f... Se mere

1. Feriehytte
  2. Hytte

Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Købte en super vogn

Købte en super vogn, med det lækreste fortelt, det stod som fastlægger vogn, vi var der i 1 1/2 år, men kun meget få gange, aldrig har vi oplevet noget så udslidt og beskidt, og den mest sure og inkompetente ejer, vi har heldigvis fået et andet sted, og betaler gerne mere for ordenlige, rene og glade medarbejder, kan bestemt ikke anbefales

22. marts 2024

Besvarelse fra DCU-Camping

Vi beklager jeres oplevelse af campingpladsen og personalet. Du er velkommen til at uddybe i en mail
til info@dcu.dk. Opgradering af DCUs campingpladser er en høj prioritet hos ledelsen i DCU. Derfor er der sat penge af i budgettet til renovation af DCUs campingpladser. Vi gør vores bedste for at nå omkring alle pladser så hurtigt som muligt.

En skøn plads tæt på badestrand og…

En skøn plads tæt på badestrand og Rørvig lystbådhavn. Venlig modtagelse, fine pladser (campingvogn) og meget fine service bygninger. Absolut værd at besøge.

28. juli 2024

Hej Asbjørn,
Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det er meget værdsat ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på DCU-Camping Rørvig Strand 👌🤩
Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang 😉👍

5 dages skøn oplevelse

5 dages skøn oplevelse. Pladsen emmer af god stemning, børn, der leger og er glade. Efter min mening er det camping i den bedste forstand. Store pladser, hvor man føler, at man er i naturen.
Værtsparret er super imødekommende, hygiejnen fint tilfredsstillende; gæsterne har jo også et ansvar for at efterlade både køkken, bade- og toiletforhold som derhjemme!
Og sidst , men ikke mindst- prisen er i orden.
Vi kommer igen.

2. august 2024

Hej Lars,
Tusind tak for anmeldelsen, de rosende ord om vores søde værtspar og de 5 stjerner, det er meget værdsat ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på DCU-Camping Flyvesandet Strand 😍👌
Vi glæder os til at byde jer velkommen næste gang I kommer forbi 😉👍

Super fin plads med gode faciliteter

Vi har været 15 dage på pladsen i uge 30 og 31. Campingmutter har taget godt imod os, var til at tale med omkring de ønsker vi havde, og vi følte at det er et meget rummeligt sted.
De har dejlig store pladser, fornuftige forhold i fællesrummene, rengøringen fejlede intet, vi oplevede at der var styr på tingene, og der blev handlet hurtigt da kloakken fik problemer pga de store regnmængder der kom.

Til gengæld oplevede vi campinggæster der ikke respekterede de regler der var. Undertøj på i poolen istedet for badetøj, folk der ikke gik i bad inden poolen, og børn der virkelig dominerede legeplads og fællesrum.
Heldigvis havde vi skønne naboer, og der er nogle herlige frivillige på pladsen ❤️ Tak for et godt ophold!

4. august 2024

Hej Camilla,
Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det er meget værdsat ⭐🤩😉
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på DCU-Camping Gjerrild Strand.
Selv tak - fordi I havde lyst til at tilbringe 15 dage hos os 🏕️🍦

Opgradering eller

Jeg forstå ikke, hvordan DCU kan få sig til at kræve ens beløb for ophold, når der er så stor forskel på kvalitet pladserne imellem.
Vi er lige ankommet fra en plads, hvor faciliterne var tiptop til én anden hvor faciliteren er fra 70'erne.... ?... hvor pokker ryger de penge hen, som burde bruges til en KRAFTIG opgradering!!.. men de bruges måske til høje lønninger i DCU huset!!

1. august 2024

Hej Lars,
Tak for anmeldelsen ⭐
DCU er rigtig kede af at høre, at DCU-Campingpladser ikke alle lever helt op til jeres forventninger.
Opgradering af DCUs pladser er en høj prioritet i DCU. Derfor er der sat penge af i budgettet til renovation af DCUs pladser. Vi gør vores bedste for at nå omkring alle pladser så hurtigt som muligt 🤗🏕️

fantastisk plads

fantastisk plads, med super sød lejrchef og ansatte.
pladsen er meget velholdt og service bygningerne dejlig rene hele tiden. et stort plus er, at der i køkkenet er alt hvad man skal brug, af kogegrej, service, skåle, fade, mm, til fri afbenyttelse.
en dejlig gæstfri plads, hvor fastliggerne er gode til at snakke med gæsterne. området i skoven overfor pladsen, er super til at gå ture med hundene.
absolut et besøg værd, - vi kommer igen næste år.

14. juli 2024

Hej Hanne,
Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det er meget værdsat ⭐🤩👍
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på campingpladsen
Vi glæder os til at byde jer velkommen til næste år 😉🌞🍦

Kulhuse Camping

Kulhuse Camping
Dejlig campingplads. God legeplads til ungerne. Tæt på skøn, børnevenlig strand med hyggelig havn og café. Rent og ordentlig campingplads. Fine toiletter og bad. Billig minigolf. Camping shop med gode priser. Sødt og imødekommende personale. Tæt på indkøb. God mulighed for at lufte hund uden for pladsen. Skøn familieferie. De varmeste anbefalinger herfra.

26. juli 2024

Hej Michael
Tusind tak for anmeldelsen af Kulhuse Camping og de 5 stjerner, det er meget værdsat ⭐
Vi håber, I har lyst til at besøge os en anden gang i fremtiden 😉🌞🍦

Fin oplevelse

Vi havde en god oplevelse trods det danske sommervejr. Pladsen vi lå på var stor og super god.
Toilet og badeforholdene var pæne og rene.
Da vi ankom blev vi mødt at en imødekommende ung mand, det var også ham der var der da vi tjekkede ud.
Vi havde ingen kontakt med receptionen i den uge vi var der.

14. juli 2024

Hej Jette,
Tusind tak for anmeldelsen og de 4 stjerner, det er meget værdsat 🤩🌞⭐
Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang👍

Troede DCU pladser skulle leve op til…

Troede DCU pladser skulle leve op til en hvis standard!!
Toilet- og badeforholdene er simpelhen så ulækre og klamme.
I den gamle toiletbygning findes 5 baderum og de 3 af dem var låst af. Der var altid kø for at komme i bad.
Pu-ha ulækre forhold

13. juli 2024

Hej,
Tak for anmeldelsen ⭐
Vi er rigtig kede af at høre, at DCU-Camping København - Absalon ikke levede helt op til jeres forventninger.
Hvis du har lyst, er du velkommen til at uddybe det i en mail til info@dcu.dk.

DCU beholder dine penge ved aflysning efter 14 dage til bestilt dato

Havde reserveret en uge på Lyngvig camping fra 21.7. 24 og en uge frem.
Vi fik behov for at afbestille vores reservering 16.7.24. Det kunne ikke lade sig gøre uden at DCU beholdt de 1400kr vi havde betalt. De har lavet nye regler.
Vi talte med campingpladsen og de oplyste at der var masser af ledige pladser. Så fremover vil jeg kontakte pladsen og ikke lave bookinger.
DCU har ændret sig til en pengemaskine og ikke en forening der som tidligere var der for at fremme campinglivet.
Jeg er snart tidligere DCU medlem. Mon det er fordi formanden skal have en løn så hun kan promovere sin egen forretning?

16. juli 2024

Hej Berit,
Det er korrekt at DCUs bookingbetingelser er ændret, således at man ikke kan få penge retur i højsæsonen.
Dog kan man som DCU-medlem i lavsæsonen få penge retur, hvis man forkorter opholdet på en af vores 20 campingpladser.
Du kan læse mere om vores bookingbetingelser her: https://www.dcu.dk/da/bookingbetingelser

En blandet fornøjelse

Vi har boet på pladsen fra mandag til lørdag i egen vogn, to voksne og tre børn.
Fin natur og god beliggenhed ift. At komme med toget til København.

Desværre oplevede vi en aften, hvor der var FEST på selve campingpladsen indtil kl. 02 om natten. Festen blev holdt på en hverdag og musikken var vanvittig høj! Det viste sig at festen blev holdt ved selve receptionen. Om det var ejerne eller deres venner, der holdt stor fest ved jeg ikke. Men vi nævnte det i receptionen dagen efter og fik bare at vide, at det havde været en studenterfest.
TOTALT useriøst og uacceptabelt at holde en SÅ larmende fest på en Familiecamping hvor det vrimler med børn i alle aldre. Vi lå vågne til kl. 02 om natten pga. Den MEGET høje musik - vi er ellers vant til larm, lyde og musik og sover gerne fra det hele.
Vi kunne forstå at mange havde været vågne den halve nat. Vi var heldige at vi trods alt lå 200 meter fra festen og ikke tættere på.
Et kæmpe minus at en campingplads prioriterer sådan en fest frem for sine mange gæster.

10. juli 2024

Hej Mie,
DCU er rigtig kede af at høre, at DCU-Camping Absalon København ikke levede helt op til jeres forventninger.
Vi beklager det høje støjniveau, og har taget kritikken til efterretning.
Rigtig god sommer 🌞🍦

Helt fantastisk campingplads

Helt fantastisk campingplads, med en helt fantastisk beliggenhed, og de flinkeste ejere. Vi har absolut intet at klage på, vi blev taget så godt i mod og havde en helt forrygende uge på en helt forrygende campingplads! ..vi kommer helt sikkert igen! 👍

12. juli 2024

Hej René,
Tusind tak for anmeldelsen af DCU-Camping Flyvesandet Strand. TAK for de rosende ord om vores søde værtspar og de 5 stjerner, det er meget værdsat ⭐🤩👍
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på campingpladsen og følt i blev taget godt i mod.
Vi glæder os til at byde jer velkommen næste gang I kommer forbi 😉🤗👌

DCU Gjerrild Strand Camping

DCU Gjerrild Strand Camping
Så er det tid til lidt konstruktiv kritik:
Rengøringsstandarden på toilet & bad- faciliteter er ringe. Ikke godt nok!
Eneste håndsæbeautomat på toilettet var tom i 30 timer.
Plader og riste til ovnene i fælleskøkkenet skal "lånes". Når man så er klar til at sætte maden i ovnen, passer risten ikke. Til gengæld bliver man bliver mistænkeliggjort når man skal låne pladerne.
Lejrchefen Jane prioriterer at sidde ved bommen og ryge cigaretter. Ikke én eneste gang på 12 dage har vi set hende på en cykel rundt på pladsen for at høre om alt er godt.
Dags dato ved middagstid ville vi bestille morgenbrød til dagen efter, men det kunne ikke lade sig gøre. Vi har ikke mere, var beskeden. I uge 28? Så skaf noget for hulen!
Nyankomne campister bliver anvist pladser der er optagede, og må gå tilbage til receptionen.
Alt i alt er vi skuffede over standarden, og kommer ikke igen.
Det er ellers en lækker plads, og fastliggerne er venlige mennesker.
Meldingen om at poolen gav stød (!!!) blev taget alvorligt, og udbedret med det samme. Det manglede bare, og tak for det!
Fint "ungdomsrum" med gratis airhockey.
Blot synd at ledelsen af pladsen er så uengageret.
Øv!

10. juli 2024

Hej Søren,
Tak for anmeldelsen ⭐ DCU er rigtig kede af at høre, at DCU-Camping Gjerrild Strand ikke levede helt op til jeres forventninger. Hvis du har lyst, er du velkommen til at uddybe det i en mail til info@dcu.dk.

God oplevelse

Venlig modtagelse og god beskrivelse af pladsen.
Der er mange skønne, forskellige steder at holde, enten man ønsker udsigt, læ eller fred og ro. Der er god plads på de enkelte enheder.
Pladsen er indrettet i dejlig respekt for den frie natur, og der er pænt og ordentligt overalt.
Lillian Nielsen

8. juli 2024

Hej Lillian,
Tusind tak for anmeldelsen af DCU-Camping Flyvesandet Strand. TAK for de rosende ord og fine ord om vores skønne campingplads og de 5 stjerner, det er meget værdsat ⭐🤩👍
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på campingpladsen 🍦

Dejlig plads nær skov og strand

Dejlig plads nær skov og strand,
lækkert område.Faciteterne var meget rene
stor legepladser og en dejlig svømmebassin.
vi blev godt modtaget af camping mutter og de aktive
fastlægger som stod for en hyggelig sankthans aften .
Vi vil anbefale at man besøg campingpladsen.

16. juni 2024

Hej Freddy,
Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det er meget værdsat 😃🤩⭐
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på DCU-Camping Gjerrild Strand 🤗

Blommehaven Camping

Blommehaven Camping: Sjældent har vi følt os så godt velkommen. Smilende lejrchef, som i en ruf, hjalp med at finde ledning, der kunne nå, så jeg kunne se fodbold....tak Lene. Flinke og smilende øvrige medarbejdere, vi kommer snart igen!

21. juni 2024

Hej John,
Tusind tak for anmeldelsen, de rosende ord om vores værtschef og de 5 stjerner, det er meget værdsat 🤩⭐
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på DCU-Camping Aarhus-Blommehaven.
Vi glæder os til at byde jer velkommen næste gang, I kommer forbi 😉👍

ALDRIG mere

ALDRIG mere, kommer jeg på Flyvesandet

En lang weekend med et surt og personligt værtspar. Hele weekenden. Jeg har aldrig følt mig så lidt velkommen på en campingplads. Det var sådan at dem man mødte på pladsen talte om det. Også folk man ikke kendte. Folk stod i små grupper og talte om det. Nogle prøvede at tale med værtsparret men blev afvist og smidt ud af butikken.

9. juni 2024

Hej Tommy,
Tak for anmeldelsen ⭐
DCU er rigtig kede af at høre, at DCU-Camping Flyvesandet Strand ikke levede helt op til jeres forventninger. Hvis du har lyst, er du velkommen til at uddybe det i en mail til info@dcu.dk.

FREMRAGENDE I KOLLUND

Vi havde lejet hytte til fem voksne og to hunde, og alt var i orden. Perfekt rent og pænt. Og en meget venlig modtagelse af den kvindelige lejrleder.
En smuk plads, omkranset af træer med hyggekroge. Og flere pladser har udsigt over Flensborg Fjord. Vi kommer helt sikkert igen.

7. juni 2024

Hej Lone,
Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det er meget værdsat ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på DCU-Camping Kollund 🏕️
Skønt at høre, at I har lyst til at besøge os en anden gang 😉👍