Jeg er kommet på Blommehaven i en del år nu , og jeg elsker pladsen, men i denne sæson oplever jeg desværre møgbeskidte toilet byninger, begyndende skimmelsvamp på bruse adskilleses væggene. Har ikke... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.
Korsdalsvej 134, 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Denne dejlige Campingplads har alt, hvad man behøver for en perfekt ferie,
skønne pladser ned til Vandkraft søen, og skøn natur.
Men ikke mindst pæne og rene faciliteter samt super venlige værter.
Her kommer vi helt sikkert igen.
Dejlig og skøn plads, lige ned til søen. Her er rent, og alt er mere end i orden. Pæne og nyere bade- og toiletforhold markeret med stearinlys om aftenen 😊. Fin lille pool. Dejlig natur til både gå- og cykelture, og byen tæt på. Vældig sødt værtspar, og så har de Hansen is 😋
Pladsen kan klart anbefales.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ fra os.
Uforskammet lejer chef.
I telefonen var jeg blevet lovet at vi kunne få lov at klæde om på pladsens toiletter, ved indcheck stejlede han fuldstændig og vi måtte ikke komme i d før kl 14, jeg fik at vide at han er chefen og sådan er det.
Vi har været 10 dage på camping Flyvesandet men hold da op, det kræver tålmodighed at være der. Vi havde læst at faciliteterne var moderne, det har de sikkert været men ikke mere. Toilet og badfaciliteter var slidte og kun rengøring en gang om dagen trods fuld belægning. Skulle vente på at komme i bad, vente på at vaske op, samt også ofte på at komme på toilet.
Sidste aften lukkede man så tillige både herre og dame toiletbygning, og så var der tre toiletter til hele campingspladsen, dette er under al kritik. Pladsen trænger i den grad til en opdatering.
Jeg er oprigtigt chokeret over at lejerlederen ikke er fyret endnu. Mage til sølle skrankepave har jeg sjældent set. Jeg har ondt af hans personale. Jeg kommer aldrig igen, og på den måde sikrer jeg mig at jeg aldrig bliver overfuset af lejrchefen igen.
Jeg bryder mig egenlig ikke om en brokkekultur, men nogen gange møder man mennesker med så uacceptable adfærd, at man er nød til at adressere det.
1. Fra første sekund vi møder lejrchefen lyder der et dyb suk, hun lyder nærmest træt af at vi kommer, da vi kommer 20 min før indcheckning lukker.
2. Min søn brækker sin fod og vi er nød til at forlade pladsen kl 22.03 for at komme til vagtlægen (Tre minutter efter bommen er lukket) og lejrchefen vil først ikke åbne, men min mand bliver insisterende og hun lukker os ud( kigger ud af sit vindue og trykker på en fjernbetjening, så skal ikke bevæge dig ud til os)Min mor havde fulgt os derhen og mens vi køre væk, kalder Lejrschefen min mor hen og giver hende sådan en omgang voksenskæld ud igennem sit vindue. Hun var af den holdning at en brækket fod ikke er akut. Så spørger jeg mig selv, hvad gør hende til dommer når ens barn har smerter eller andre for den sags skyld?!!!
3. To uger efter skal min søster på koloni med hendes arbejde på netop samme campingplads og hun for igen æren af at opleve den meget ubehagelig lejrchef, der skælder ud på en ny ung medarbejder foran kunderne, da hun endnu ikke har helt styr på kasseapparat.
Vi synes faktisk det var en dejlig campingplads og de unge medarbejder var utrolig søde. Vi kunne godt tænke os at besøg pladsen igen, men ikke så længe lejrchefen vælger at være fejlfinder/politimand. Vi fik følelsen af at hun bare ventede på at folk begik en fejl for så kunne give en omgang skæld ud!
Super hyggelig campingplads . Pæn og ren. Flink og hjælpsom personale. En virkelig dejlig oplevelse. Kan varmt anbefales .
Pladsen og naturen omkring, er rigtig god. Hvis man er en familie med børn, kan pladsen dog ikke anbefales, da lejrchefen råber og skriger ad især børnene. Vi er lige kommet hjem derfra og jeg havde en oplevelse, hvor han råbte og skreg ad børnene i baderummet, at de var nogle svin og møgunger. Råbte og skreg også ad mig, da jeg bad ham tale ordentligt til børnene.
Vi kommer der desværre ikke igen.
Ålbæk camping har alle muligheder for at være en skøn plads, og det ser også ud til at der bliver bygget nyt og ryddet op. Men endnu er pladsen desværre ikke meget mere værd end 2 stjerner. Pladsen virker rodet og groet til af græs/ukrudt. Manden i receptionen sagde da vi kom “ja i skal jo forsøge at holde tre meters afstand, men alle holder lidt som det passer dem”.
Toiletterne bagerst på pladsen var nussede. Alle dørhåndtag hang så man næsten ikke turde låse døren af frygt for ikke at få den op igen.
Dejlig campingplads med et dejligt skovområde tæt på. Der er gåafstand til Den fynske Landsby og Zoo. For de friske 4 km langs åen til Odense C. Ellers holder bussen lige udenfor pladsen. God plads for oplevelser i Odense og omegn.
Bedste campingplads ever, kan varmt anbefales. Ligger her på tredie år som fastlægger, og efter at Tina og Lasse overtog lejrchef rollen er det blevet top dollar 😀 De er super søde og helt nede på jorden. Gode til at lave arrangementer for både børn og voksne, og altid smilende og imødekommende. De har også fået lavet nyt fælles køkken samt fået trimmet området så det er dejligt åbent. Kom hid, kom hid. Til den bedste campingplads i vores tid 😀
Fredensborg camping!Camping mutter-vendekåbe, bliver spændende at følge!
Dette sted burde bestemt IKKE være under Jeanette & Rene’s diktatur...,,,,,????!!!!!!!
Hvem for pokker holder øje med HVEM der køber.????
De to “diktatorer” er jo “berømt” for deres eventyr i Marielyst....
Hvem påstår DCU de er,når de lader SÅ elendige mennesker være medlem.?????

Besvarelse fra DCU-Camping
Fremragende plads med en skøn udsigt ud over landet.
Pæne og rene/velholdte toiletbygning
Der er en fin legeplads på pladsen og campingfatter arrangere bl.a atv køreskole og cowboy & indianer lege mm for børnene.
Nede for enden af vejen ligger en stor skov i bakket terræn, og med en stor naturlegeplads.
En plads vi kommer på år efter år pga den smukke natur
Kulhuse Camping:
hos Kulhuse DCU camping, Er det simplet hent det væreste direkte l o r t. vi har besøgt igennem 14 år. Vi campere op til 4 gange om året på forskellige camping pladser.
Opleveser vi har haft.
Om aftenen må man ikke larme kl 11 fair nok vi slukker musikken og alt og snakker stille og roligt. Men alligevel sidder der fastlæggere og kommer hen og råber ad os fordi vi larmer. men vi bogstavligtalt visker til hinanden.
Det med man skal slukker kl 11 forstår jeg godt men at men om morgen så vogner kl 7-8 fordi at der er en eller anden gardner der kommer og slår græs HVERDAG og klipper hæk det er mig en gåde hvordan de ser det er en god ide!!
Her idag SIDSTE DAG vi er her leger vi vand kamp midt på eftermiddagen. hvor er min halvsøster på 6 år er ved vand posten. også kommer der endnu en fastlægger hen til hende og jeg mener det her hun SLÅR ud efter hende. jeg har ALDRIG oplevet det før.
DET ER SIDSTE GANG VI SÆTTER HVORS BEN PÅ DENNE CAMPING PLADS!!

Besvarelse fra DCU-Camping
Utrolig dårlig service.sur lejerchef
Havde reserveret en plads i god tid og skrevet hvor stor vores vogn er trods det var pladsen for lille da vi ankommer men det ville de over hovedet ikke høre tale om det var ikke det der stod i hans papirer der var pladsen 2 m bredere en vi kunne måle den til da vi ikke blev tilbudt noget vi kunne være på med hav udsigt som bestilt måtte vi have vores penge tilbage og køre fra pladsen ærgerligt man ikke hvad vad kunde service er for noget Mvh Jackie
Super beliggenhed og rolig atmosfære tæt på dyrehaven og lige ned til stranden. Vi boede der i 11 dage, og eneste kritikpunkter var familiebadene, køkkenerne og minigolfbanen, som ærlig talt trænger alvorligt til en overhaling. Familiebadene var meget små og uden ventilation, og derfor var det nærmest umuligt at klæde sig på derinde, fordi man ikke kunne blive tør. Meget klam oplevelse. Minigolfbanerne er gamle og absolut ikke vedligeholdte. De er fyldt med sten, blade og grene, og filten er løs og buler, så boldene ryger helt ud af kurs. Det kan man ikke tillade sig at tage penge for! Køkkenerne var sådan set fine, men der var bare ikke nok af dem til højsæsonen.
Vi havde en dejlig ferie på Blommehaven, men det skyldes altså mest stranden og at Århus ligger så tæt på. Jeg kan se, at mange har haft dårlige oplevelser med lejrchef og personale. Det har vi ikke - alle har været venlige og imødekommende. Lige pånær den fyr, der fortalte mig, at de aldrig har fået klager på internetforbindelsen - det lykkedes os aldrig at få forbindelse andet end lige ved kontoret, så vi var glade for, at vi ikke skulle betale for det (som DCU medlemmer). Dog undrer det mig efterhånden, at der generelt er så elendige forbindelser på DCUs pladser!
Det er egentlig en udemærket plads hvis man er til storbyslivet. Men opholdet gik hen og blev noget dyrere end forventet.
Vi blev helt fra begyndelsen gjort opmærksom på at hvis vi var DCU medlem og havde betalt forud fik vi lov til frit at benytte parkeringsområderne før bommen i fald vi skulle afsted før 7:00 eller kom efter 23:00. Vi fik en lille seddel på det og jeg spurgte om den skulle ligge i forruden, men fik at vide at det ikke var nødvendigt da vores nummerplade var registreret i systemet.
Der var så en aften vi først kom 23:15 og fandt en fri parkeringsplads ved siden af andre biler på deres område. Næste morgen var der en parkeringsbøde fra Onepark (hyret af DCU) som den eneste bil. Da vi så gør receptionen opmærksom på at der må være tale om en fejl fik vi beskeden at de ikke kunne gøre noget. Bøden var udskrevet lidt over midnat, Onepark ved derfor hvor de skal slå til hvornår da de er profesionelle fiskere. Så DCU sætter madding på krogen et godtroende DCU-medlem bider på og Onepark hiver fisken ind. Så opholdet blev pludselig DKK 795,- dyrere.
Toiletter og bad, er beskidt.. ved ikke om eller hvornår de bliver gjort rene. Det er ikke særligt indbydende. Der er dog nye badeforhæng, men pengene havde bog været bedere brugt på nye vandhaner eller håndtørre maskiner, så man ikke sjasker vand alle vejne.
De øvrige forhold på pladsen er ok og i ok stand, (køkken, legeplads og pool) der er dog for få service bygninger til pladsens størrelse og der opstår kø i spidsbelastningsperioder.
Legepladsen er virkeligt dumt placeret, så alle børn, store som små, skal over en ret trafikeret vej (ind og ud trafik)
Butikken på pladsen har et minimalt udvalg til overpriser.
Utrolig dårlig service
Lejrchefen er både ubehøvlet og arrogant. Der er ikke meget godt at sige om dette sted andet end beliggenheden. Hytterne er små, toiletterne er dårligt rengjort, vi er dårligt informeret, vi skal betale penge for WiFi men det går så dårligt igennem at man lige godt kunne undvære.
Da vi en af de sidste dage ville spille minigolf som vi også skulle betale for blev vi mødt af baner med græs, sten og grene som gjorde det næsten umuligt at spille. Da vi nævnte det efterfølgende blev vi overfuset og fik at vide at vi "kraftedme selv kunne feje banerne for der stod en kost og så meget kostede det ikke".
Vi er så målløse og vi kommer aldrig igen!