Viborg Sø Camping Naturskønt og roligt. Fin legeplads til børnene, og gode faciliteter til de voksne. 3½ stjerne ud af fem, alene grundet det ALT for begrænsede udvalg og åbningstider i kiosk og r... Se mere
Fantastisk campingplads beliggende i et vidunderligt naturområde med både søer og skove. Mange gode afmærkede cykelstier. Viborg bymidte med den flotte domkirke i gåafstand fra campingpladsen.... Se mere
Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.
Vinkelvej 36B, 8800, Viborg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Dejlig natur med masser af gåture lige uden for pladsen. Velholdt, roligt, rent, meget flinke værter i reception og butik. Gåafstand til smukke Viborg og mange muligheder for naturoplevelser i nærheden. Vores første, men bestemt ikke sidste, besøg.

Besvarelse fra DCU-Camping - Viborg Sø
Rengøring helt i top.. Velholdt plads med de mest imødekommende værter. Tak for en rigtig god oplevelse.
Vh
Louis og Birgit
DCU Viborg
Det var en lidt træls oplevelse i forrige weekenden. Jeg gik op til den midlertidige vært og fortalte at der manglede toiletpapir på et familierum. Svaret var at der ville komme rengøring om en lille time. Så spurgte jeg om man ikke kunne stille en ekstra rulle frem. Så fik jeg en sur svar om at jeg skulle have tålmodighed, for jeg viste vil nok hvilken situation de var i.
Da jeg spurgte til klargøring af pladsen, fik jeg at vide at pladsen var blevet klargjort og rengjort, for der var betalt for at få det gjort.
Men det var da først om mandag, at der blev fyldt vand på brandslukningsudstyret. Og branddaskere kom op senere.
Og den 19.3 var bommet lukket kl. 19:00
Internet virkede ikke en del af tiden. Og den følgende weekend var der ikke internet i det meste af tiden.
Ingen vandslanger sat op på autocamper tømmepladsen.
Håber det bliver bedre når den nye vært overtager.
Synes godt nok det går nedad bakke på pladsen. Der bliver ikke gjort ordenligt rent i servicebygningen, ikke noget som bliver vasket af, ser træls ud. Der er ingen container til flasker eller dåser. Alt i alt er mit indtryk af pladsen, at det kunne have være meget bedre, med streg under bedre.
Viborg Sø-camping er simpelhen et besøg. Dejlig værtspar Maud & Kent. Servicebygning er pæn ren og omgivelserne er holdt.Han kommer rundt og har tid til at snakke når han kommer rundt på pladsen. Kundebetjeningen i informationen er i top efter de har fået det hele til virke. De har mange nye tiltag, ser også på det med nye briller. Er sikker på sæsonen bliver helt i top. Ser frem til hvad som kommer. Lidt kritik skal dertil, internettet kunne være bedre, hvad der angår dækning på pladsen, for mange udfald.
MvH
Plads 130
Lene & Gert
Viborg Sø Camping
Naturskønt og roligt. Fin legeplads til børnene, og gode faciliteter til de voksne. 3½ stjerne ud af fem, alene grundet det ALT for begrænsede udvalg og åbningstider i kiosk og reception.
Jeg gider altså ikke starte bilen for at hente salt, smør eller sukker. Fint hvis der er udsolgt, men der fandtes ikke andet udvalg end vin, øl, sodavand og is. Øv!
Morgenbrød kan kan først afhentes kl 8 når butikken åbner. Øv igen!
Ellers fint!