Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.
Korsdalsvej 134, 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Virkelig dårlig oplevelse på Ebeltoft camping
Pladsmanden var meget ubehagelig og truende
Virkelig synd for camping Mutter for hun var meget venlig og rar
Jeg forstår simpelhen ikke man kan have sådan en mand ansat
Det er ikke et sted jeg ville komme mere og jer med børn hold jer langt væk fra den plads
Der er så også stor forskel på fastlægger og løsgængere
Hvis i får en plads der så sørg for at I overholder reglerne omkring skel 100 % ellers kommer pladsmanden og truer jer
Fantastisk campingplads
Med alt hvad hjertet begærer til store og små. Ren og pænt. Lejrchefen og hustru gør meget ud af hygge på pladsen. Friske blomster i vaser i orangeriet.
underholdning på pladsen i højsæsonen.
DCU`s bedste campingplads, virkelig et besøg værd.
GRØNNINGHOVED STRAND CAMPING
DCU Camping Blommehaven
Grusveje (2 stk.) til højestbeliggende pladser på østsiden, bør armeres. Alle biler trækkende en campingvogn og alle Autocampere, kæmper med at komme opad vejen. De trækkende hjul spinner blot rundt. Det giver støj og uro på pladsen. Campingpladsen yder traktorstøtte, men DCU, få nu de 2 adgangsveje vej belagt med et solidt underlag, så man selv kan komme op ad den.
Desuden bør receptionen være bemandet. I særlig grad når man ankommer i åbningstiden.
Receptionen ligger nøglekort ud til gæster med/uden reservationer, men det fremgår ikke af bookingbekræftelsen.
Vi ringede til Blommehavens camping og bad om en pris med DCU medlemskab .
Personen vi fik fat i mente at rabatten lå i prisen per person men var ikke helt klar over det jeg bad hende undersøge det det gjorde hun. Vi fik en pris og bookede to overnatninger.
Da vi ankom fik vi vores nøglekort og fik at vide at i morgen er der vist nok gratis morgenbrød og noget med noget gratis kaffe og kage og så kunne man vist nok også købe noget sandwich eller noget mad til en billigere penge vi spurgte hende om hun kunne være mere specifikke om hun vidste noget mere om det nej men der var en seddel slået op nede ved toiletbygninger der kunne vi jo kigge på. Utrolig dårlig kundeservice og personale som ikke ved hvad der foregår på pladsen hvordan pladsen ser ud eller hvad der var af begivenheder .
Vi kørte derefter ned kørte ned til pladsen vi havde fået den var utrolig ujævn og vi ringede op og bad om en anden plads og bad evt om vi kunne blive henvist til en mere plan plads hvorefter medarbejderen svarer at det er jo mig der stod dernede så det var jo mig der kunne se mig omkring, og se om jeg kunne finde en. Hun kunne jo ikke huske hvordan pladserne så ud.
Gammelt og slidt . Beskidt toilet og bad kun rengjort en gang i døgnet .
Meget små pladser vi kunne ikke slå fortelt eller markise op og kunne heller ikke sidde uden for vognen med bord og stole.
Personalet vi mødte på pladsen hilste heller ikke på folk.
Alt i alt ikke en plads vi agter at besøge igen da det var en virkelig dårlig oplevelse.
Absalon camping har en fin beliggenhed, når man vil opleve København. Og det er blevet en rigtig finplads. Et stort minus er rengøring af toiletter og baderum. Gulvene var meget snavset og der lugtede ikke godt. Jeg forstår ikke at man har alle toiletter åbne når der er lavsæson, hvis man vil spare på rengøringen.

Besvarelse fra DCU-Camping
Det er en fin plads men man tager på camping får at slappe af så laver man ikke andet en at slå græs det lugter af benzin oss (i Jylland har vi plæneklipper på strøm ) fast lægger kommer og flytter vores ting og slår græs lige op af vores vogn

Besvarelse fra DCU-Camping
Pænt og rent. Meget Hjælpsom og smilende personale. Kom til rengjorte toiletter hver gang, Selvom Plads meldte altoptaget. 😃

Besvarelse fra DCU-Camping
Gammel og slidt toiletbygning mod øst (vi kom på pladsen for første gang for ca. 20 år siden og der er ikke ændret noget som helst siden). Rengøringen er meget mangelfuld.
Hullet asfaltvej fra reception til servicebygning.

Rørvig strand
Venligt og hjælpsomt personale, standardpladser af fin størrelse og en rigtig god beliggenhed. Køkken- og fælleshusområdet er flot, moderne og fungerer godt som samlingspunkt på pladsen. Generelt oplevede vi en rolig og hyggelig stemning.
Det, jeg især savner, er dog en renovering af badehuset, som efterhånden virker lidt slidt sammenlignet med resten af faciliteterne. Derudover ville det være en stor fordel med elbilladere på pladsen, da det efterhånden er noget, mange campister efterspørger.
Jeg er også lidt i tvivl om, hvorvidt det er et generelt DCU-koncept, at faciliteterne holdes på et mere enkelt og funktionelt niveau. Der er ikke de ekstra wellness-oplevelser som eksempelvis udespa, sauna eller lignende, som man ser på nogle andre campingpladser. Måske er det et bevidst valg for at holde priserne nede og fokusere på klassisk camping frem for luksusoplevelser. Det er bestemt fair, men lidt ekstra komfort og wellness kunne løfte oplevelsen yderligere.

Besvarelse fra DCU-Camping
Jeg er kommet på Blommehaven i en del år nu , og jeg elsker pladsen, men i denne sæson oplever jeg desværre møgbeskidte toilet byninger, begyndende skimmelsvamp på bruse adskilleses væggene. Har ikke oplevet at der er blevet vasket gulve en eneste gang. Det kan I ikke være bekendt. En ting er at toilet husene er slidte, kan man leve med. Men nu er de direkte møgbeskidte.

Besvarelse fra DCU-Camping
Så er vi hjemvendt efter at have tilbragt en uge på DCU Blommehaven . Det er og bliver en dejligt plads , super flinke medarbejder , og der er altid rent .
I går den 5 april var der påskefrokost incl hyggemusik. Super fint arrangement, vi hyggede sammen andre campister .
Vi kommer helt sikkert igen

Besvarelse fra DCU-Camping
Generelt er vi meget glade for DCU, men vi oplever desværre store udfordringer med bookingsystemet.
Vi finder systemet meget uhensigtsmæssigt indrettet. Timeout-tiden på reservationer er ganske kort – kun få minutter – og det betyder, at vi ikke når at færdiggøre en booking, når vi lige skal vende detaljerne med familien. Når tiden udløber, skal vi starte helt forfra, og i mellemtiden er den valgte plads ofte utilgængelig i en længere periode. Jeg har nu forsøgt tre gange uden at nå at gennemføre bookingen, før sessionen udløb.
Derudover oplever vi, at hvis man blot går et enkelt trin tilbage i reservationen, bliver man smidt ud af processen, og den plads, man netop havde valgt, forsvinder.
Når man planlægger en campingferie, hvor flere pladser skal bookes og koordineres med familiens ferieplaner, gør det systemet meget vanskeligt at anvende. Det virker næsten umuligt at gennemføre en booking, hvis man blot skal vise familien et par billeder af pladsen eller finde sit kreditkort frem.
Vi håber, I vil overveje at forbedre bookingsystemet, så processen bliver mere brugervenlig og fleksibel.

Besvarelse fra DCU-Camping
Vi havde behov for en enkelt overnatning i Ebeltoft d. 5. oktober og kom ved et tilfælde til DCU Camping Ebeltoft Dråby.
Selvom vi kom ved 18-tiden efter Receptionens lukketid, var der anvist plads og mulighed for at komme ind.
Toilet- og badefaciliteter ved rene og opvarmede, så det var en fornøjelse.
Da vi skulle afsted næste dag kom vi til at låse nøgler, telefon og overtøj inde i bilen.
Vi fik en enestående hjælp fra Jens i receptionen med lån af computer og telefon, så vi kunne få autohjælp. Mens vi ventede, fik vi kaffe og ophold i receptionen.
Det var en god oplevelse, vi ikke glemmer!

Besvarelse fra DCU-Camping
Vi har ligget her over sommeren. Jeg kommer ikke tilbage til det her sted. Ejerne er det mest upersonlige værtspar jeg længe har oplevet. Ikke særlig serviceminded, og siger slet ikke hej når man går forbi. Baderummene er virkelig slidte, altid beskidte og der ligger fanme altid afføring i toiletterne. Der er intet lys på pladsen til om aftenen når det bliver mørkt, man skal jo fanme have sin egen lommelygte med. Poolen holder de åben og lukket lidt som det passer dem, til trods for at den har daglige åbningstider. Det kan man ikke være bekendt, når den står til rådighed. Specielt ikke på de varme dage. Desuden sker der ingen aktiviteter, særligt for børnene. På andre pladser sker der noget hver uge om sommeren, her skal man være heldig hvis poolen er åben på en varm dag. Derudover står der de har minigolf, men magen til dårligere minigolf bane skal man lede længe efter. Den er nedslidt så det basker, det er jo røveri de tager penge for det.
Nogle får strenge ordre på, hvordan vogne/autocampere skal placeres. Andre får fanme lov til at holde midt i det hele som det passer dem - ufatteligt man ikke siger noget til folk. Det er ikke særlig forsvarligt hvis der opstår brand og nogle holder midt på pladsen…

Besvarelse fra DCU-Camping
Fin plads og venligt personale, men der bliver stjålet med arme og ben. Vi fik at vide,der er meget tyveri specielt cykler,så derfor låste jeg den på cykelholder på campingvognen. I løbet af natten var der åbenbart nogle der prøvede at stjæle cyklen mens vi sover,men kunne ikke få låsen brudt op,så i arrigskab klipper de kabler og i forbifarten giver vores bil en hak på bagklappen med et stykke værktøj så den lige fik en bule og maling ridset. Så vi har ikke råd til at komme på pladsen mere.

Besvarelse fra DCU-Camping
Jeg var med datter, svigersøn og barnebarn forbi få at få en is. Da vi kom ud af butikken kræsede en mand i? 30erne omkring os ( løse shorts and t-shirt). Han gik så 5 mter væk bag nogle skilte satte sig på hug og begge hænger i shortsene. Vi holdt direkt øje med ham, så han trak væk til børnenes rutschebaner, igen shorts nede og hænderne væk. Vi kontaktede receptionen for at indformere om vores observationer. Damen kontaktede nogle menesker der var 40 meter væk (som var i gang med et petang spil) om de havde set noget - hvilket de ikke havde (de var nok mere fokuseret på spillet). Camping fatter kom så ud for at høre hvad der var sket, hvilket vi besvarede. Vi blev derefter bedt om at forlade campingpladsen da vi befandt os på privat område.
Denne oplevelse og afsluttende behandling har gjort at der kommer jeg ikke og camperer.

Besvarelse fra DCU-Camping
Dejligt personale 😊 Vi kom til plads, hvor der lige havde ligget nogen. Vi spurgte om græsset kunne blive slået. JA, kom prompte. Jeg kommer inden 16. Det gjorde han. Skønt med papirruller på toilettet.
DCU må gerne smide lidt flere penge i renovering 😉 Badefaciliterer er slidte på de fleste af deres pladser. Når nu personalet forsøger at holde det kørende.
Familiebadet skal have en bænk udenfor bruseniche. Der er ingen steder man kan lægge tøj. Det er bedre på de individuelle baderum.
Vi elsker at komme til Blommehaven.

Besvarelse fra DCU-Camping
Lå i campingvogn i 8 dage, fine pladser i et skønt område, ro og orden, rene og pæne toilet,bad og køkken forhold, flinke værter 👍

Besvarelse fra DCU-Camping
Boede der fra d.28/5 til 1/6 2025 i en dejlig hytte har intet at klage,flink jejrchef Morten,kommer igen til Maj 2026.Begge gange Lastbil Træf.
Vh.Niels Jørgen Jensen

Besvarelse fra DCU-Camping
Var der med familien i 2019 i en hytte.
Fin campingplads.
Lidt "hjemmemalet" inde i hytten, - det tog sig ikke for godt ud. Men hva faen, det har også sin charme🙂