DCU-Camping - Blommehaven Anmeldelser 62

3,2

Ørneredevej 35, 8270 Højbjerg, DK

DCU Camping Blommehaven Grusveje (2 stk.) til højestbeliggende pladser på østsiden, bør armeres. Alle biler trækkende en campingvogn og alle Autocampere, kæmper med at komme opad vejen. De træ... Se mere

Dejligt personale 😊 Vi kom til plads, hvor der lige havde ligget nogen. Vi spurgte om græsset kunne blive slået. JA, kom prompte. Jeg kommer inden 16. Det gjorde han. Skønt med papirruller på toil... Se mere

Vi ringede til Blommehavens camping og bad om en pris med DCU medlemskab . Personen vi fik fat i mente at rabatten lå i prisen per person men var ikke helt klar over det jeg bad hende undersøg... Se mere

1. Feriehytte
  2. Hytte

Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.

• Ørneredevej 35, 8270, Højbjerg, Danmark

• 86270207

3,2

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

DCU Camping Blommehaven

DCU Camping Blommehaven

Grusveje (2 stk.) til højestbeliggende pladser på østsiden, bør armeres. Alle biler trækkende en campingvogn og alle Autocampere, kæmper med at komme opad vejen. De trækkende hjul spinner blot rundt. Det giver støj og uro på pladsen. Campingpladsen yder traktorstøtte, men DCU, få nu de 2 adgangsveje vej belagt med et solidt underlag, så man selv kan komme op ad den.

Desuden bør receptionen være bemandet. I særlig grad når man ankommer i åbningstiden.

Receptionen ligger nøglekort ud til gæster med/uden reservationer, men det fremgår ikke af bookingbekræftelsen.

4. juni 2026

Manglende kundeservice og dårlige faciliteter

Vi ringede til Blommehavens camping og bad om en pris med DCU medlemskab .
Personen vi fik fat i mente at rabatten lå i prisen per person men var ikke helt klar over det jeg bad hende undersøge det det gjorde hun. Vi fik en pris og bookede to overnatninger.
Da vi ankom fik vi vores nøglekort og fik at vide at i morgen er der vist nok gratis morgenbrød og noget med noget gratis kaffe og kage og så kunne man vist nok også købe noget sandwich eller noget mad til en billigere penge vi spurgte hende om hun kunne være mere specifikke om hun vidste noget mere om det nej men der var en seddel slået op nede ved toiletbygninger der kunne vi jo kigge på. Utrolig dårlig kundeservice og personale som ikke ved hvad der foregår på pladsen hvordan pladsen ser ud eller hvad der var af begivenheder .
Vi kørte derefter ned kørte ned til pladsen vi havde fået den var utrolig ujævn og vi ringede op og bad om en anden plads og bad evt om vi kunne blive henvist til en mere plan plads hvorefter medarbejderen svarer at det er jo mig der stod dernede så det var jo mig der kunne se mig omkring, og se om jeg kunne finde en. Hun kunne jo ikke huske hvordan pladserne så ud.
Gammelt og slidt . Beskidt toilet og bad kun rengjort en gang i døgnet .
Meget små pladser vi kunne ikke slå fortelt eller markise op og kunne heller ikke sidde uden for vognen med bord og stole.
Personalet vi mødte på pladsen hilste heller ikke på folk.
Alt i alt ikke en plads vi agter at besøge igen da det var en virkelig dårlig oplevelse.

5. juni 2026

Pænt og rent

Pænt og rent. Meget Hjælpsom og smilende personale. Kom til rengjorte toiletter hver gang, Selvom Plads meldte altoptaget. 😃

25. maj 2026

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Det er meget værdsat. God campingsæson 🌞🏕️👍

Gammel og slidt toiletbygning

Gammel og slidt toiletbygning mod øst (vi kom på pladsen for første gang for ca. 20 år siden og der er ikke ændret noget som helst siden). Rengøringen er meget mangelfuld.
Hullet asfaltvej fra reception til servicebygning.

18. maj 2026

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen. Opgradering af DCUs campingpladser er en høj prioritet hos ledelsen i DCU. Derfor er der sat penge af i budgettet til renovation af DCUs campingpladser. Vi gør vores bedste for at nå omkring alle pladser så hurtigt som muligt.
Vi plejer at få ros for rengøringen, så vi beklager, hvis rengøringen ikke har været i orden. Skulle man opleve noget, der mangler eller ikke er i orden, skal man tage kontakt til personalet i receptionen. Så vil det blive håndteret hurtigst muligt.
God sommer 🌞🏕️

Beskidte toilet bygninger.

Jeg er kommet på Blommehaven i en del år nu , og jeg elsker pladsen, men i denne sæson oplever jeg desværre møgbeskidte toilet byninger, begyndende skimmelsvamp på bruse adskilleses væggene. Har ikke oplevet at der er blevet vasket gulve en eneste gang. Det kan I ikke være bekendt. En ting er at toilet husene er slidte, kan man leve med. Men nu er de direkte møgbeskidte.

9. maj 2026

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for din anmeldelse som vi har taget til efterretning.

Vi er kede af din oplevelse på bad og toiletfaciliteterne.

Vi vil altid opfordre vores gæster til at kontakte personalet med det samme, hvis der opstår problemer under besøget, så vi får mulighed for at rette op på oplevelsen med det samme.
Vores personale står altid klar og vil hjertens gerne hjælpe😊

DCU Blommehaven , dejlig plads

Så er vi hjemvendt efter at have tilbragt en uge på DCU Blommehaven . Det er og bliver en dejligt plads , super flinke medarbejder , og der er altid rent .
I går den 5 april var der påskefrokost incl hyggemusik. Super fint arrangement, vi hyggede sammen andre campister .
Vi kommer helt sikkert igen

5. april 2026

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen og de fire stjerner. Det er meget værdsat. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen næste gang. God campingsæson 🏕️😊

God oplevelse, ris til DCU

Dejligt personale 😊 Vi kom til plads, hvor der lige havde ligget nogen. Vi spurgte om græsset kunne blive slået. JA, kom prompte. Jeg kommer inden 16. Det gjorde han. Skønt med papirruller på toilettet.
DCU må gerne smide lidt flere penge i renovering 😉 Badefaciliterer er slidte på de fleste af deres pladser. Når nu personalet forsøger at holde det kørende.
Familiebadet skal have en bænk udenfor bruseniche. Der er ingen steder man kan lægge tøj. Det er bedre på de individuelle baderum.
Vi elsker at komme til Blommehaven.

30. august 2025

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Det er meget værdsat. Vi tager dine forbedringsforslag til efterretning.
🏕️🌞

Alene udsigten får karakteren op på 3…

Alene udsigten får karakteren op på 3 stjerner.
Det lyder så godt med flot udsigt og tæt på Aarhus.
Men det er også det.
Slidte toiletbygninger, f.eks oplevet flere gange ingen papir til at tørre fingre, der er møgbeskidt på toiletterne, selvfølgelig er jeg obs på det er højsæson, men alligevel vildt det kan gå så stærkt.
Der var ikke nok varmt vand til at kunne tage opvasken i køkkenet, det har jeg ikke prøvet før på andre campingpladser.
Da vi ankom var stømmen gået, alt i alt kan fejl ske, men virkelig en dårlig oplevelse på blommehaven, trænger til en opgradering.
Vær glad for udsigten og beliggenhed, den redder jer.
Kiosken lukker kl 19. Der er min erfaring at der er man færdig med at spise og fået taget opvasken og nu skal børnene have is, men desværre lukket kl 19 i højsæsonen.
Desværre ikke på gensyn.

22. juli 2025

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen. Det er værdsat. Opgradering af DCUs campingpladser er en høj prioritet hos ledelsen i DCU. Derfor er der sat penge af i budgettet til renovation af DCUs campingpladser. Vi gør vores bedste for at nå omkring alle pladser så hurtigt som muligt.
Hvis man oplever noget mangler eller ikke er i orden, skal man tage kontakt til personalet i receptionen. Så vil det blive håndteret hurtigst muligt.
God sommer 😎🏕️

Superduper plads!

Super dejlig plads med en skøn beliggenhed nær skov, strand og by. Et sødt og hjælpsomt personale og en helt fantastisk og engageret lejrchef! 5 store stjerner herfra!
Kunne man give 6 stjerner havde den fået det!
Heine

21. juni 2025

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen, de fem stjerner og de fine ord. Det varmer og er meget værdsat.
God sommer 👍🌞🏕️

SUPER KUNDESERVICE

SUPER KUNDESERVICE
Havde bestilt og betalt plads med ankomst 28.maj og afrejse 2. juni 2025.
Ringede 28. maj og oplyste at vi først kunne ankomme 29.maj, pladsen skulle nok være der til os.
Ved ankomst29.maj fik vi oplyst at Blommehaven havde forlænget op holdet med 1 døgn. Positivt.
Ved afrejse i dag den 2.juni fik vi 1 døgn refunderet, da vi desværre ikke kunne udnytte dette.
Så en rigtig god oplevelse.
Vi ses en anden gang.
DCU medlem siden 1996.
Poul.

2. juni 2025

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Det er meget værdsat. Vi glæder os til at kunne byde dig og dine velkommen igen en anden gang.
God sommer 👍🌞🏕️

Nye vinde på Blommehaven!

Nye vinde på Blommehaven!
Tak for denne gang til Danmarks sødeste campingmutter👏👏👏

23. maj 2025

Hej Jane,
Tusind tak for de fine ord om vores søde vært på DCU-Camping Århus-Blommehaven 🏕️🤩

Vi havde planlagt 7 dage i vores lille…

Blomme haven Århus
Vi havde planlagt 7 dage i vores lille campingvogn. Det blev forlænge da strømmen til pladsen konstant gik ned.
Lejrchefen undskyldte at der i vores område var dårlig strøm.
Jeg kunne blot måle 195 volt og i perioder 0 volt. Mange andre campister udtalte frustration på grund af de mange strøm udfald.
Så for mig blev det for meget og vi tog hjem efter blot 5 dage.
/ivan

13. april 2025

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen. Det er værdsat. Vi beklager meget din uheldige oplevelse på Blommehaven. Problemerne med en god elforsyningen når det er koldt og der er mange mennesker, er desværre kendt og derfor er der allerede taget hånd om dette. Projektet er allerede startet op.
DCU har her i løbet af vinteren investeret i ny el-forsyning til ca. 61 enheder på øst-siden og i alt er der brugt omkring kr. 800.000 + moms. Til efteråret fortsætter vi med cirka det samme antal og om det igen bliver på øst eller om vi starter op på vest, skal vi lige finde ud af inden længe.
God campingsæson.

Meget skøn beliggenhed lige ned til vandet

Meget skøn beliggenhed og udsigt til vand og skov, mulighed for mange dejlige gåture.
En del af pladserne er lidt ujævne og mangler græs nogen steder og der er meget langt mellem vand posterne.

12. april 2025

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen. Det er værdsat.
God campingsæson 🏕️🌞

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

DCU-Camping Aarhus - Blommehaven
Den smukkeste beliggenhed midt i Marselisborg Skovene og ud til Aarhus Bugten. Det er både muligt at bade direkte fra stranden og fra badebroen, og skønne Aarhus er blot en gå- eller cykeltur væk. Lene Thomasen er en gæv, smilende, serviceminded og yderst imødekommende lejrchef, der knokler dagen lang for at give sine besøgende det bedst mulige ophold.

22. september 2024

Tak for anmeldelsen og de fine ord. Det er meget værdsat. God campingsæson 🏕️😊

Blommehavens Camping Aarhus

Ankom fredag og fik en rigtig god modtagelse af kvinde i receptionen (ny i faget, men med utrolig godt humør)
Vi fik den hjælp der var behov for, og det lykkedes at få en lille dejlig plads på østsiden. Stor travlhed på campingpladsen p.g.a. Aarhus festuge, rigtig god stemning campisterne imellem.
Lidt slidte toilet faciliteter.
Vi kommer gerne igen.

6. september 2024

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Det er meget værdsat. Det ville glæde os at byde jer velkommen igen en anden gang.

BLIV VÆK FRA Dcu blommehaven Århus

BLIV VÆK FRA Dcu blommehaven Århus
Vi blev tjekket ind af en ung mand der mest havde fokus på musikken i radioen ....
Vores bestilte udsigt plads til campingvognen var umulig at bruge p.g.a. mudder.
Udsigten blev blokeret af en hæk på 1.20 m i højden .
Da jeg klagede påstod han først at pladsen var fuldt booket........ først efter en del diskution kiggede han i reservationerne og flyttede os til en anden plads.
Der er ingen udsugning i bade/toilet rummene .... derfor meget fugtigt luft.
Der er meget stejle grusveje på pladsen, der næsten kræver en bil med firehjulstræk. Asfalt kunne hjælpe.
Konklusion : bliv væk fra denne campingplads !!!!

7. september 2024

Besvarelse fra DCU-Camping - Blommehaven

Tak for anmeldelsen. Vi var desværre stærkt plaget af massivt regn. Derfor var en del enheder mudrede. Vi beklager du ikke blev tilbudt en alternativ enhed med det samme. Det skulle du naturligvis være blevet tilbudt. Vi er godt klar over at vejene på pladsen ikke er optimale, men vi gøre hvad vi kan for at de kan, for at holde dem brugbare.

Blommehaven Camping

Blommehaven Camping: Sjældent har vi følt os så godt velkommen. Smilende lejrchef, som i en ruf, hjalp med at finde ledning, der kunne nå, så jeg kunne se fodbold....tak Lene. Flinke og smilende øvrige medarbejdere, vi kommer snart igen!

21. juni 2024

Hej John,
Tusind tak for anmeldelsen, de rosende ord om vores værtschef og de 5 stjerner, det er meget værdsat 🤩⭐
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på DCU-Camping Aarhus-Blommehaven.
Vi glæder os til at byde jer velkommen næste gang, I kommer forbi 😉👍

Har da aldrig oplevet så frækt et…

Har da aldrig oplevet så frækt et lejerchef par i de 13 år vi har været på campingpladsen..

20. maj 2024

Hej Vivi,
Tak for anmeldelsen ⭐
DCU er rigtig kede af at høre, at DCU-Camping Aarhus - Blommehaven ikke levede helt op til jeres forventninger.
Hvis du har lyst, er du velkommen til at uddybe det i en mail til info@dcu.dk.

Desværre kan jeg kun Sofia fra…

Desværre kan jeg kun Sofia fra blommemhave camping 5 stjerner selv om 1o stjerner var på sin plads hun ydede en meget professionel kundeservice Og jeg kunne ligefrem mærke smilet gennem telefonen glæder mig til at se og tale med hende ved vores næste ophold

21. april 2024

Hej Michael,
Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det er meget værdsat ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse på DCU-Camping Aarhus - Blommehaven og med vores personale 🤩😉🌞