Hold nu kæft hvor er DBA blevet en ringe platform. Hvem har overhovedet fordel af det bøvlede fiks færdig, manglende kategorier og brug af mit ID blir man tvunget til at bruge. Nu bliver mine beskeder... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Danmarks største annoncemarked med køb, salg og bytte for private og virksomheder. Har du brug for hjælp, så kontakt Kundeservice som er parat til at hjælpe alle ugens dage fra kl. 08:00-22:00
Axel Kiers Vej 11, 8270, Højbjerg
Svarer typisk inden for 2 uger
Hvor er det dog underligt, at man har ændret på de fremragende søgefunktioner, der var på dba indtil for et år siden.
Dba er ikke rigtig brugbar uden de mange lag af underkategorier, der tidligere gjorde den til en fremragende handelsplads.
Tilbage til den gamle version, tak!

Besvarelse fra DBA
At man betaler for trygbetaling med fiksfærdig og hvad man får det er bare det skal i selv få styr på når man står og har modtaget et slidt ur der ik virker. Og sælgeren er total idiot og det hele ender med at tage uger fordi han ik vil betale fragten så ender jeg med at gøre det fordi i dba i vil hjælpe med en skid. Dårlige service fra dba håber i lukker det fis med fiks færdig

Besvarelse fra DBA
Fix og færdig og besked mulighederne er fine, men i guder hvor er det håbløst at søge efter en vare.
F.eks søgte jeg på en 18" bas enhed og søgte på hhv
18" basenhed
18" bas
18 tommer basenhed
18 tommer bas
Og det der kommer frem er et hav af BØGER !!.
Samtidig er DBA nu lavet sådan at hvis du får klikket på f.eks en kaffemaskine, så er ALLE annoncerne på forsiden kaffemaskiner næste gang man kigger.
Det er godt nok dårligt kodet.
Og kategorierne er ikke engang forsøg kopieret fra den gamle DBA og det ligner noget der er startet helt forfra, hvor det tager 10 år at komme op på samme antal kategorier som på den gamle.
Selv de mest indslysende kategorier mangler.
Og ja, der er jo kun her at skrive om det, for anden mulighed er en chatrobot som er værdiløs.
Skræmmende det ikke kan gøres bedre i dag med alle de muligheder der er.
Heldigvis er der markedspladsen på facebook og Gul&gratis.
DBA er stendød

Besvarelse fra DBA
Håbløs ny app efter nye ejere. Alt det gode ved dba er fjernet. Og nu tilmed med reklamevideoer hvert 5. sekund. Forfærdeligt. Troede aldrig at jeg ville foretrække det ellers dårlige Marketplace over dba. Men det er der vi er nu. Så trist.

Besvarelse fra DBA
Det gamle DBA virkede - nu skal man vente 10-15 minutter på et VEND-konto nummer, så når man skal bruge det - er det udløbet!
Det er bare blevet noget værre l - - - og mega besværligt at komme ind på ens konto!

Besvarelse fra DBA
Giv os de gamle DBA tilbage tak. Der er så mange fejl. Umulige kategorier, dårlig søgemuligheder mv. På toppen kommer der reklamevideoer frem konstant. Så ser man samme video 10 gange om inden man dropper det og lukker appen. Luk og giv os den gode gamle platform tilbage.

Besvarelse fra DBA
Når du har budt på en vare via fiks og færdig og handlen går til en anden så mener dba's ai bot at der kun går 2 til 5 hverdage før dine penge er retur hvilkket ikke er sket endnu

Besvarelse fra DBA
DBA er blevet ren forretning! De gør bevidst sådan at ens anonncer ikke får ret mange klik / views. Du skal tvinges til at købe deres "Boost" for at opnå samme klik / views som i gammel tid.

Besvarelse fra DBA
Har måttet se mig nødsaget til at stoppe med at bruge og dba og derfor bedt om GDPR-sletning.
Folk der står som værende MitID-verificerede laver svindel/phishing gennem dba… Jeg har fuldstændigt mistet tilliden til dba som helhed. Det bliver et farvel herfra.

Besvarelse fra DBA
Jeg tror ikke at systemet overhovedet virker længere. (jeg har givet op, men måske kan andre få det til at virke…)
Har prøvet at kigge efter en gasmaske og fandt nogle gode kandidater, men da jeg så skulle videre i processen gik det fuldstændig amok. Jeg skulle give e-mail for at få adgang til en knap men knappen gør ikke noget før man har identificeret sig selv med NemID, men så skal du logge ind, så nu skal du skrive e-mail igen og bruge endnu en adgangskode.
Så kan du skrive en besked, men får en advarsel hvis du har skrevet et telefonnummer, og har ikke fået at vide om telefonen rent faktisk bliver givet eller om “ advarslen” gør at beskeden ikke komme igennem.
P.S. Appen virker heller ikke for hver gang jeg finder en vare skriver den at denne ting skal ses via en browser.
Og det så her at jeg skrider.

Besvarelse fra DBA
🤬 Efter Schipsted har overtaget DBA er det bare gået konstant ned af bakke. Først kan man ikke se telefonnumre mere, kategorierne er forfærdelige, søgning er elendigt og sidste skud på stammen, at nu flyder reklamevideoer henover søgning, og de popper konstant op, det er ikke nok, man ser dem en gang.

Besvarelse fra DBA
Håbløse kategorier. Mange gange giver det slet ikke mening, hvor en genstand skal placeres. Deres AI generering af overskrift er ringe og derudover sletter den lige din egen beskrivelse. Så kan du starte forfra. Fiks Færdig giver ikke andet end besvær. Dårlig service fra support.

Dba og Blocket i Sverige har samme ejere.. Vend.. :(
Begge platforme er nu helt kørt i bund og helt ubrugelige!
"Phishing" og "Data-harvesting" virker det som..
Ikke til at stole på, undvig for enhver pris!

Besvarelse fra DBA
DBA er blevet markant dårligere hver gang de har skiftet ejer. Det er næsten som om de nye ejere bevidst har forringet brugeroplevelsen: Flere click, mindre intuitiv, nyt anmeldelses-halløj, dårligere zoom-mulighed. forvirrende kategorier, dårligt geografisk filter, irriterende formaninger/forbud, etc. De må ganske enkelt bløde kunder til Facebook hver eneste dag. Det er rigtig ærgerligt, for jeg er ikke/vil ikke være på FB. Gid der var et andet dansk/nordisk alternativ.

Besvarelse fra DBA
DBA er genialt...MEN hvor er det irriterende, at annoncerne udløber og skal genindrykkes.

Besvarelse fra DBA
Du kan ikke vælge mærker til din vare.

Besvarelse fra DBA
Det er ikke sorte penge .
Husk alt det du sælger på DBA via Fiks færdig bliver indberettet til skattestyrelsen. Og så kan du jo bruge tid på at forklare dem hvorfor du ikke har indberettet indtægten på din selvangivelse..
DBA reklamerer jo lige nu med sorte penge via Fiks færdig.

Besvarelse fra DBA
Som førstegangs benytter, er jeg meget positivt overrasket. Det virker som om, at der er gjort en seriøs indsats ift. At sikre at brugerne ikke udsættes for snyd og scam. Nemt at finde varer, og nemt at sikre sig selv.

Besvarelse fra DBA
Skulle ind at sælge, men så er det lavet om - noget med noget Vend. Og det virker bare ikke. Eller også er det bare gjort meget omstændigheder. Alt var bedre i gamle dage. Så nu hopper jeg på Facebook.

Besvarelse fra DBA
Vare købt og fragt betalt uden jeg har godkendt dette. Vælger modvilligt at sende pakken alligevel på opfordring af DBA. Får efterfølgende en løgnagtig klage og anmeldelse af køber om defekt vare. DBA nægter at hjælpe, har ingen tlf support, ingen e-mail, kun en hjælpeløs chat medarbejder der på ingen måde ønsker at hjælpe og prøve på at opklare hvor det er gået galt, og ikke mindst DBA's ansvar. Det vil de overhovedet ikke gå ind i og påstår konsekvent at der ikke er noget at klage over, har tilsyneladende ingen instans overhovedet der tager sig af den slags, og fastholder at der ikke er noget at klage over... FARVEL dba, det var godt de første 25 år, og så kom VEND...
Svar til DBA: Ja, forbedringer er der hårdt brug for. Min konto ER lukket, jeg opfordrer andre til at gøre det samme, så DBA forhåbentlig forstår budskabet. Jeg vender ikke tilbage før jeg har vished om at der er sket en mærkbar forandring til det bedre..