Daystyle.se Anmeldelser

3,4

Köpte ett par örhängen i present. Tyvärr fick jubilaren en dubblett. Önskade retur. Returkostnaden var hutlöst dyr! De ville också ha tillbaka en provförpackning hudvård som man fick på köpet vid best... Se mere

Hade letat efter Bare Minerals Mascara länge och hittade den hos Daystyle. När leveransen kom, var produkten torr. Kontaktade er direkt och utan omsvep fick jag till svar, inga problem, vi postar en... Se mere

De påstår att jag inte hämtat ut mitt paket så jag får betala för att de ska skicka det igen. Efter en vecka säger de att jag ännu en gång inte hämtat ut paketet så nu får jag inte varan alls utan 60k... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik

Välkommen till Daystyle.se - skönhet, mode och hudvård online! Märken så som Dermalogica, Akademikliniken, Exuviance, Esse Skincare, Acasia, Elemis, Elixir Cosmeceuticals, Filorga, Peter Thomas Roth, Mantle, Medic8, Verso, Maria Åkeberg, Heliocare, Bare Minerals, Lisa Yang, Davida och Caroline Svedbom. Välkommen!

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bra produkter

Bra produkter, de bästa som finns på marknaden i Sverige. Finns ofta kampanjer så man kan passa på och handla sina favoriter då. Ett stort plus vill jag ge för att de skickade med några varuprover och en rabattkod på 25% inför nästa köp. Det är det där lilla extra som gör att man gärna återvänder som kund.

17. november 2023

Daystyle måste vara en de…

Daystyle måste vara en de kundvänligaste butiker jag nånsin handlat hos!
Gjorde en beställning och skrev in en rabattkod som jag hade fått tidigare. När jag fick hem paketet så hade tydligen rabatten råkat dras två ggr. Men stället för att korrigera detta så hade Daystyle skickat med en handskriven lapp där det stod: "Hej Sara! Det blev en dubbel rabatt! Det blir en extra gåva till dig från oss!"
I paketet låg dessutom med en rabattkod på 25 procent på nästa köp!
Jag blev så himla glad, tack Daystyle!
Har varit otroligt nöjd med Daystyle även vid tidigare beställningar, varorna skickas med hemleverans inom 2-3 dagar, och är alltid väl förpackade. Har aldrig fått en produkt skadad under transport från Daystyle vilket dessvärre har hänt från andra butiker som inte är lika noga med paketeringen. Priserna och sortimentet är dessutom superbra. Jag rekommenderar verkligen Daystyle.

20. november 2023
Daystyle.se-logo

Besvarelse fra Daystyle.se

Tack Sara! Härligt att du uppskattar vår service och vår shop! Det värmer!

Suverän kundservice

En gåva registrerades inte när jag gjorde min beställning. Upptäcke inte det förrän dagen därpå. Mejlade kundservice som genast såg till att gåvan lades i mitt paket 🤗

24. oktober 2023

Hej!

Hej!
Det produkten som skulle komma inom två dagar ,jag mailade två ggr. Och frågat efter produkten,produkten kom efter en vecka vilken jag tyckte det var inte bra.

20. september 2023