Stilfuldt hotel med klassisk gammeldags indretning i receptionen. Værelset og badeværelset var i top, stor og rummelig virkelig lækkert. Deres spa område var egentlig lidt skuffende da der stod o... Se mere
Das James et ny åbent Hotel i Flensborg tæt på havnen, der er en dejlige havneudsigt, vi nød vores ophold de 2 dage vi var på stedet. Virkelig behageligt personale på hotellet, lækkert stort væ... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super skønt hotel
Super skønt hotel. Personalet tog imod os ved døren og leverede en perfekt service hele vejen igennem. Spa og poolområdet er rent, pænt og med gode muligheder for at få slappet af. Vi bestilte en massage, som til fulde levede op til forventningerne.
Vi spiste i deres restaurant om aftenen. Også her oplevede vi en yderst fantastisk service og imødekommenhed fra alt personale. Maden var over al forventning.
Morgenmadsbuffet’en var super klasse og omgivelserne helt perfekt.
Vil anbefale dette hotel til hver en tid og vi kommer helt sikkert igen.
Tam massage
Min veninde og jeg besøgte stedet for en massage og selvom den umiddelbart ikke var ubehagelig, måtte vi i vores derpå følgende samtale konstatere, at vi fik ret forskellig behandling under massagen og at min veninde bestemt ikke var tilfreds. I forhold til, hvor mange penge man lægger, synes vi ikke, at det var det værd - desværre.
Fantastisk hotel lige fra vi trådte ind…
Fantastisk hotel lige fra vi trådte ind af døren! Kanon service super venligt personale, virkelig et sted hvor man har ro i sjælen så snart man træder ind i deres atmosfære super rene og fine værelser, virkelig smuk spa
Vi kommer helt sikkert igen!
Bedste hoteloplevelse nogensinde
Vi havde det mest luksuriøse og fantastiske ophold hos Das James. Det er et meget smukt hotel med en gennemført stil og god beliggenhed.
Personalet var 110% servicemindede og gjorde alt og mere til for at vi havde et godt ophold. Altid smil og imødekommenhed. Flere talte endda dansk.
Vi spiste alle måltider på tre dage i de forskellige restaurerer og bars og alt var perfekt. Kan anbefale at booke English High Tea på ankomstdagen.
Vi havde booket flere behandlinger i Spaen og alt var gennemført og super dejligt. Kan især anbefale deres Hamam behandling for 2.
Vi er så tilfredse og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på Das James
Flensburg, du hast mein Herz zurückerobert!
Jeg har besøgt Flensborg masser af gang som ung, men efterhånden har Hamborg og Berlin taget over. Men dem blev jeg træt af til sidst, da jeg oplevede en storby arrogance og total mangel på service :-/
Men denne gang sad den lige i skabet. Vi besøgte byens gamle gader og kirkegård, medens Das James leverede en 1. klasses service og imødekommenhed. Hoteldirektøren har virkelig forstået hvad et første- og sidste hånds indtryk betyder for den bedste oplevelse.
Nå ja, så var der også lige den unikke indretning, værelset, sauna afdeling og den bedste morgenmadsbuffet jeg nogensinde har spist.
Et fantastisk ophold
På vej hjem fra et helt igennem fantastisk weekendophold på Das James. Personalet var helt igennem imødekommende og venlige, de var hele tiden opmærksomme på at, vi havde alt hvad vi behøvede. Servicen var i top🤩 Morgenmaden var helt exceptionel der var alt hvad man kunne ønske sig. Ej at forglemme eftermiddagskaffe og aftensmad som var meget velsmagende og en fryd for øjet. Vi giver derfor Das James 5 stjerner. Og vi kommer helt sikkert igen.
De bedste hilsner os fra Herning
Dette hotel kan virkelig anbefales
Dette hotel kan virkelig anbefales. Vores værelse var i to etager og var så lækkert. Alt personale er så søde og smilende og morgenmadsbuffet’en er den bedste vi har prøvet på et hotel.
Spa’en er også god, kunne dog godt have brugt at der var sauna gus, vi spurgte efter det to gange.
Kæmpe stor anbefaling. Sødeste personale alle vegne. Vi kommer tilbage.
Det er ren luksus..
Det er ren luksus..
Lækkert hotel
Fantastisk personale
Luksus hotel
Vi har efterhånden haft en del forskellige spa oplevelser i Danmark og Tyskland og må sige at Das James ligger på en 1. plads over alle de steder vi har været.
Virkelig virkelig smukt hotel og utrolig god service lige fra start til slut. Personalet var så rare, imødekommende og løsningsorienteret. Vi fik kørt vores bagage op på værelset og blev mødt med små appetizers på værelset. Vi boede med udsigt over vandet, hvilket virkelig kan anbefales.
Selve spa-oplevelsen var så luksus! Vi havde vores to børn med og på værelset var der lagt fine små morgenkåber til dem. Der var en hel spa-afdeling kun for børn, som vi stort set havde for os selv i den tid vi var der. Personalet var meget large og lod os benytte faciliteterne lidt før åbningstid begge dage vi overnattede der.
Selve maden og betjeningen var virkelig god. Restauranten er hyggelig og vi fik nogle gode drinks. Morgenmaden var også meget luksus, med champagne og mulighed for at bestille diverse ting, som kokkene så står og laver. Buffeten var meget stor og havde et virkelig fint og anderledes udvalg. Og stor kagebuffet.
Vi kommer helt sikkert igen :-)
Muligt utilpassede og sindsforvirrede.
Min forventninger til et SÅ stilfuldt og flot hotel var godt nok noget høje, men det fik de da hurtigt spoleret.
Man kan næsten kalde dem racister, nu når de kan vælge og vrage som det passer dem.
De kan vælge hvem de vil have ind på hotellet og hvem de ikke vil.
De kan aflyse et arrangement med meget kort varsel og stadig slippe for det..
FØJ!
Nej tak til dikriminerende hotel..
Når et hotel aflyser en indgået aftale med et politisk parti (DF), med begrundelsen den »uklare sikkerhedssituation« omkring sommergruppemødet. - Ja, så må man spørge; ville man også aflyse hvis det var fx. Enhedslisten eller de Frie Grønne?
Et sådant hotel ville jeg ingensinde sætte mine fødder i, uanset at servicen måske er helt i orden..
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Er et hotel, der ikke omfavner ytringsfriheden.
Dårlig still at man vælger at tag nogle…
Dårlig still at man vælger at tag nogle ind som man så finder ud af man ikke vil have alligevel. Sådan nogle bør man ikke støtte.
Das James som vi har besøgt et utal af…
Das James som vi har besøgt et utal af gange har en fantastisk atomosfære og service med fokus på dig som gæst. Maden uanset hvilken af restauranterne præsentere dejlige retter. Vi kan kun anbefale hotellet og forstår ikke hvorfor der pludselig indenfor de seneste 2 til 4 timer skrives dårlige anmeldelser, måske iscenesat?
Das James har igen og igen givet os god oplevelser.
Forfærdeligt sted
Dårlig service.
Dårlig service.
Elendig morgenmad.
Cocktails hvar elendige.
Larm fra trafik.
Hotellet minder om et østtysk provinshotel fra midten af 80´erne
Desværre lever hotellet ikke på nogen måder op til forventningerne. Skulle indtage en middag, hvor hverken service, tjenernes adfærd, eller omgivelserne var i orden. Maden var af dårlig kvalitet, og fremstod som om det hele var lavet af knorr, og efterfølgende smidt i en frituregryde. Servicen mindede i høj grad om betjeningen på et Mitropa Gaststätte. Og der var ualmindeligt meget larm fra både personale og berusede gæster.
Facistisk rotterede.
Facistisk rotterede.
Vil ikke have andre end venstreorienterede som gæster.
Der burde være adgang for alle.
Håbløst hotel.