Super service... Stod lidt med håret i postkassen, andet firma brændte os af. Mindre end 10 dage til, at finde alternativ og fik anbefalet Darkmoon/Flotte-Telte... Kan på alle måder anbefales... 6*12... Se mere

De varmeste anbefalinger :-) tak for en forrygende fest! Vi havde Darkmoon’s komplette Karaokeanlæg til vores private julefrokost december 2023 og sikke en fest! Alle sang for fuld skrue, anlægget st... Se mere

1. Medier og forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Darkmoon.dk mobildiskotek og jukeboks udlejning/salg giver dig dejlig musik og rigtig god service. Dans hele natten til en jukeboks! København og hele Sjælland. Vi har også slush ice, popcorn, dj, hoppeborg, digital jukboxe, karaoke. Besøg vores hjemmeside eller demorum. Se priser online og book med det samme. Sjælland og København. Book jukeboksen online. Du kan danse hele natten til musikken fra en jukeboks eller en dj fra vores professionelle mobildiskotek. Vil du købe en digital jukebox? Besøg os.

4,8

Kan på det varmeste anbefale Darkmoon

Kan på det varmeste anbefale Darkmoon. Der var god kommunikation op til arrangementet. De fik virkelig fyret op under festen til vores bryllup og folk gav den gas på dansegulvet. Lasse var god til at lytte til musikønsker og variere musikken efter genre. Ville ønske at han kunne have spillet nogle flere timer, det var gæsterne i hvert fald helt klar på!

20. juni 2018

Udemærket oplevelse

Udemærket oplevelse. Fin jukeboks. Det er dog ikke iorden at når man betaler for at den bliver bragt og afhentet til feststedet. At man så bliver opkrævet ekstra 625 kr. Fordi feststedet var lukket da de skulle afhente jukeboksen igen. Da burde de havde lavet en aftale med feststedet!

15. maj 2018

Middelmådig DJ

Vi brugte Darkmoon til vores bryllup 24. juni 2017.

Mailkorrespondancen op til dagen med alle detaljerne fungerede fint. Vi sendte en liste med ønsker til sange, bands og musikgenrer. Musikken og lydniveauet var fint, men vi synes ikke, at der blev spillet mange af vores ønsker. Samtidig gjorde DJ-en ikke meget for at få gæsterne på dansegulvet og fastholde dem der. Jeg fangede ham flere gange i bare at se lidt apatisk ud i luften. Det kan godt være, at vores gæster måske ikke alle er de største dansemus, men så må han jo engageres sig mere. Ca. 1½ time før lukketid, var der dog to par, der gik danse amok, og de var slet ikke til at stoppe igen. Vi kørte hjem og lod dem danse videre.

Om mandagen fik vi at vide af personalet på spisestedet, at DJ-en pludselig var gået, dog til den aftalte tid, men uden at sige farvel til personalet og uden at have taget musikanlægget med. Han havde fået at vide af personalet, at musikanlægget skulle være fjernet inden næste dag kl. 11 (mener vi) pga. nye gæster. Han kom først senere, så personalet måtte selv flytte anlægget ind et andet rum.

Darkmoon virker ok som firma, men vores DJ var ikke nok engageret, og så var det ikke helt ok, at han bare gik uden sit anlæg.

4. februar 2018

Stort sortiment, fleksible og ting til tiden....

Jeg har fornyeligt benyttet Darkmoon til min fødselsdag, hvor der blev indlejet dejlige stole, flot led-belysning, lysestagere, VIP-standere, bowls, stativer/bro og div kabler. De har efterhånden et kæmpe sortiment for enhverv smag. Alt blev leveret til døren og til tiden, og afhentningen kunne gøres meget fleksibel for at passe ind i mit program. Super tilfreds og vil klart anbefale dem til andre....

13. oktober 2017

Super service..

Kan på alle måder anbefales... 6*12 telt, borde/stole, service til 50, køleskab, gasvarme, lys og fadøl, leveret med 10 dages varsel... Kommunikation via E-mail, sms og tlf. var også i top...... Professionelt firma... SÅDAN! 🖒

11. august 2017

Rigtig god service

Rigtig god service, kom til aftale tid og afhentes til aftale tid og bliv vist hvordan og hvorledes man brugte den digitale jukebox inde han kører videre, mangler ikke musik til mad eller aften/natten der var alt fra 50" og op til idag så alle var tilfreds. skal holde 40 års fødselsdag til næste år igen og ville bruge jer igen,

9. maj 2017

Glimrende

Vi bookede Darkmoon til vores bryllup og blev ikke skuffede. Der var god kommunikation hele vejen frem til brylluppet, og tingene var sat op og klar i god tid. DJ'en ramte helt plet med musikken og havde en god fornemmelse for gæsternes musiksmag. Resultatet var et brag af en fest, hvor alle fik luftet danseskoene flittigt. Vi vender helt sikkert tilbage igen og giver de varmeste anbefalinger herfra.

15. juni 2016

Det fungerer bare

Hentede anlægget torsdag, fik fin introduktion til systemet og opsætningen.
Det er nemt at sætte op og anvende.
Flere af vores bryllupsgæster glædede sig meget over dels brugbarheden og dels musikudvalget.
Jeg vil med glæde benytte darkmoon.dk igen.

5. juni 2015

Anmeldelse

God service 👍
Hurtig opsættelse af udstyr👍
Rimelige priser.👍
Venlige medarbejder,Dj-folk og lagerfolk 😄
Kan altid anbefales til en god fest! 👍

3. juni 2015

Rigtig god service

Jeg bliver student har næste år. Så jeg skal holde hue fest. Så jeg ved allerede hvor jeg skal leje udstyr hos. Fordi jeg ved de har styr på tingen og de har nogle medarbejder der ved hvad de gør og kommer til den aftalte tid.. . Jeg vil andbefale Darkmoon til alle jeg kender .. Og bruge dem til familie fester..

Rigtig god service!

Jeg lejede udstyr til min fødselsdagsfest, og blev mødt med rigtig god service og ikke mindst upåklageligt udstyr. Det er helt klart ikke sidste gang, at jeg kommer til at bruge Darkmoon!

Suverænt de bedste i DK

Har flere gange lejet udstyr hos Dark-Moon til både store og små fester - og det har aldrig fejlet. Udstyret er nyt og fejlfrit, kundeservicen i top, og priserne fair. Kan på det varmeste anbefale at bruge Dark-Moon!

Vh Mads DJ

31. maj 2015

Bedre oplevelse findes ikke!!

Skulle holde stor fest for 150+ personer og fandt frem til Darkmoon, som jeg så kontaktede. Fik en varm velkomst og guidet igennem hvad jeg præcis skulle bruge for at dække mit behov, og må sige de forbløffede mig virkelig med hvad de leverede! Lyd og lys var perfekt og har aldrig oplevet en bedre DJ der kunne få alle i gang på dansegulvet. Helt klart en suveræn service hele vejen igennem, det bliver ikke sidste gang i hører fra mig!

Kan klart anbefale Darkmoon til jer der søger en vildt oplevelse og den fedeste fest!

Bedste festlige hilsner herfra!

-Andreas Hansen

En meget tilfreds kunde

Jeg har i mange år lejet både små og store lyd og lysshows hos Darkmoon og har altid fået en fantastisk service og været fuldt tilfreds med det udstyr som de har leveret, også i de få situationer hvor jeg har måtte stille spørgsmål til deres 24 timers hot line, den yder en megetfin service.

Jeg er derfor noget forundret over anmeldelsen fra Jesper Holm og kan ikke tænke andet, at forudsætningen for at leje et professionelt diskoteks set up til 200 gæster forudsætter man ved hvad man har med at gøre og kan håndtere både forstærkere, lysstyringer m.m., hvis ikke man kan det skal det jo gå galt.

Derfor skal Darkmoon have min varmeste anbefaling for leje af fint udstyr og en super service.

30. maj 2015

SUPER DÅRLIGT!

Bestilte udstyr til en afslutnings fest for 9'ende klasse, med 200 unge forventnigtsfulde mennesker. Jeg ankom på spillestedet to timer før, hvor jeg hurrigt fandt ud af at forstærkeren slet ikke kunne klare det som den skulle, og det resulterede i at den hoppede fra lige så snart man skruede en lille smule op. Jeg ringede til darkmoon, som ikke slet ikke havde styr på noget som helst. Men efter små to timer kom der så endelig en som skiftede forstærkeren. På det tidspunkt var de fleste gæster kommet. Efter en times tid begyndte forstærkeren at blive for varm, og højtalere begyndte at skratte. Det skal lige siges at inden de begyndt på det, havde jeg holdt øje med at alt spillede i grønt, og gæster nogenlunden kunne snakke ude på dansegulvet som var lige foran højtalerne. Mange af gæsterne spurgte hvad der var galt og om jeg ikke kunne skrue højere op. Så hele aften var musikken alt for lav. Ud over det så var den strobe som jeg havde bestilt med så dårlig, at den slet ingen effekt havde. KAN IKKE ANBEFALE AT LEJE UDSTYR HOS DARKMOON !!

30. maj 2015

Kan klart anbefales.

Super venlig service. meget imødekommende og klar på at finde det rette koncept til vores fest.
Vil uden tvivl bliver brugt næste gang vi har brug for og vil blive anbefalet til vores venner.

Endnu en gang MANGE MANGE tak for en super fed fest og oplevelse.

13. januar 2015