Føler jeg er blevet fuppet
Føler jeg er blevet fuppet. Mange ting syntes jeg lugter af det. Damen svare sjældent på telefon, det meste af tiden svare hun heller ikke på SMS. Jeg købte en urinprøve, skulle betale 1860 kr før den blev sendt. Det tog over 1/2år før der kom hendes vurdering,men svaret fra laboratorium har hun aldrig ville udlevere. Jeg skulle så betale ca 3700 kr for at få hendes tolkning og vejledning. Hendes tolkning var dramatisk, og jeg stusede om man virkelig kan se så meget i en urinprøve. Mange ting jeg ikke kunne genkende påstod hun, og hun påstod at min lever og nyrer stort set ikke fungerede og kroppen kæmpede for at overleve, og meget mere. Og hendes råd var 14 forskellige kunstig fremstillet kaldet kosttilskud smæk fyld med citronsyre, hvor det halve af dem skulle bestilles ved det firma hvor urinprøve er foretaget i udlandet. Og de fleste af dem var flere stk. om dagen. Til et beløb i første omgang til 4200kr. Og hendes ord var da jeg blev skeptisk og gerne ville se hvad raport hun havde modtaget fra laboratorium. Slug de piller i 3 måneder, og så kan vi se hvor du er, og hun røber at der så skal nye prøver, nye vurderinger hver 3. måned måske et par år. Og samtidig med så stor fare svarede hun aldrig pr. telefon og kun nødsaget på SMS. Og hun svarede stort set aldrig på de spørgsmål jeg stille. Ville ikke fortælle hvad jeg skulle have de såkaldte kosttilskud for, så jeg kunne skelne, hvad er for leveren, nyrerne, stress, tarmene, udrensning, neurotransmitter der står skæv o.s.v og til stadighed føler jeg kun jeg bliver snakket efter munden, og stadig ingen rapport fra laboratorium. Alene bare det at hun stort set påstår at nyre og lever er ved at stå af, men ingen råd om at tale med læge, hvis det er bevist ved laboratorium. Jeg føler hun forsøger at skræmme og køre på angst for at få solgt kosttilskud for firmaet, og mange penge hver tredje måned til hende selv. Og ham hun arbejder sammen med sagde at jeg skulle regne med resten af livet at tage deres kosttilskud i mængder. Uden at få nogen beviser for deres påstand om alvorligt fare.
12. maj 2023