1. Elektronikbutik
  2. Hi-fi-butik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dantax Radio A/S is a well-founded company on the Danish Stock Exchange. Dantax Radio A/S has more than 35 years experience in the consumer A/V industry. Dantax was originally founded on building high quality hi-fi Loudspeakers.

4,0

God

Usædvanlig fin kundeservice

Jeg skrev til Villadsen Agentur, da vi havde mistet nogle små dæksler til en Harmony tv stander.
De kontaktede selv Dantax Radio, der uden beregning sendte mig 2 nye dæksler.
Og det selvom de normalt ikke har reservedele til standeren.
Jeg synes, at det er kundeservice ud Iver det sædvanlige fra begge firmaer.
Det skal siges, at tv standeren er ca 5 år gammel.
🌟🌟🌟🌟🌟

30. september 2021

Fantastisk service

Fantastisk service.

Jeg har en DAB-radio hvor ladedeleb var gået i stykker. Jeg skrev derfor til dantax radio for at høre om de kunne skaffe en ny printplade, hvorpå ladedelen sidder. Jeg fik hurtigt svar at der desværre ikke bliver laver dele til netop min radio, men at de havde en af samme model liggende, med en anden defekt. Den ville de gerne sende til mig, gratis. Og Wupti, dagen efter havde jeg radioen, fik taget delen ud jeg skulle bruge. Og nu virker min egen radio igen.

Fantastisk service. Tusinde tak

10. november 2017

Super god service

Havde desværre forlagt min oplader til min højtaler fra scansonic, da jeg ikke kunne finde et sted jeg kunne købe en ny, skrev jeg til firmaet for at hører om det var muligt at købe en ny. De svarede at hvis jeg bare sendte dem min adresse ville de sende mig en ny uden videre betalig. Tak for en god oplevelse og sindssyg god service.

13. august 2016

Livsfarlig og defekt mikrobølgeovn - Dantax model DER-M18, serienr. D010300721

Produktet er livsfarligt og kan eksplodere!!!
Ovennævnte produkt er desuden af bestyrelsesformand for Dantax Radio Per Mogensen selv omtalt som defekt.
Men Dantax tager på ingen måde ansvar for et defekt produkt som en M18-mikrobølgeovn. Faktisk er bestyrelsen, direktøren og alle andre i firmaet fuldstændigt ligeglade med, om de produkter, som sælges i deres navn, er i orden eller ej.
Når man henvender sig til Dantax og fortæller, at man er kommet til skade med deres produkt, svarer Dantax som regel ikke tilbage. Og hvis de en sjælden gang gør, er de " uforstående", "ikke enige" og kalder det hele for "afsluttet" - uden at have rørt andet end de fingre, der vel skal bruges, for at ændre i brugsanvisningen for tilsvarende produkter. Jo, jo "cover-your-***" - lige nøjagtigt dér er de nået til deroppe i det iskolde nord.

Tilbage i 2011 skrev jeg en anmeldelse, som er redigeret ad flere omgange, men ikke af mig. Det eneste, Dantax kan er at prøve at lægge låg på en sag om alvorlig produktfejl - og ikke gøre noget konkret ved de fejl og mangler, deres produkter åbenlyst er behæftede med.

Hos Dantax tøver man heller ikke med at bede om at få et fejlbehæftet og defekt produkt udleveret og love at undersøge det nærmere - for blot derefter at gøre ingenting. (Gad vide hvor hurtigt de fik smidt den mikrobølgeovn, der eksploderede op i mit ansigt, væk efter de modtog den til undersøgelse?).

#explodingcrap #dantaxradio #m18 bestyrelsesformand #permogensen #advokathusnord medbestyrelsesmedlemmer #madspeterlübeck #johnpeterjensen og tidl. #michaelrasmussen

Sjovt nok forsvinder sympati-kommentarer nedenfor vist...

Min (af andre end mig) redigerede anmeldelse (originalt fra 2011):

Jeg har været ude for en forfærdelig ulykke med en ovn af denne type. Den eksploderede op i mit ansigt, så jeg brækkede min næse og overkæbebenet. Jeg fulgte mikrobølgeovnens brugsanvisning. På 10. år kæmper jeg for at få erstatning fra Dantax. Direktør [navn] lovede mig d. 27. januar 2011, at Dantax ville overveje, om firmaet kan gøre noget for mig. Jeg har intet hørt.
Dantax har gennem årene konsekvent nægtet at svare på mine henvendelser. Da jeg talte med økonomidirektør [navn] d. 27. januar 2011, endte samtalen med, at [navn] smækkede røret på.

Dantax er tilsyneladende fuldstændigt ligeglade med, at deres produkter forårsager alvorlig personskade. Hverken [navn], [navn] eller andre fra Dantax har på noget tidspunkt beklaget ulykken.
Jeg har gennemgået 3 plastikkirurgiske operationer for at få rettet op på skaderne fra ulykken. Mine udgifter på grund af ulykken beløber sig til over 30.000 kr. Jeg har aldrig fået så meget som en krone i erstatning.

Med venlig hilsen [navn]

Jeg har udelukkende givet 1 stjerne, fordi trustpilot har krav om, at minimum 1 stjerne skal gives.

30. juli 2011