Dantaxi Anmeldelser

4.410

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 261 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder oplever meget ofte, at de bestilte taxaer slet ikke dukker op, hvilket ødelægger vigtige planer og rejser. Derudover er det ekstremt vanskeligt at komme igennem til kundeservice via telefonen for at få opklaret problemerne. Mange fortæller om lang ventetid, forsinkede vogne og manglende information om ændringer i kørslen. Nogle anmeldere var glade for venlige og smilende chauffører, som hjalp med bagagen og kørte sikkert frem. Andre peger på, at de modtog en god og hurtig hjælp, når de endelig fik fat i de rigtige medarbejdere. Disse personer fremhæver en positiv oplevelse med præcise afhentninger og en behagelig tur.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver negative aspekter af service, idet forbrugere ofte oplever, at forudbestilte taxaer... Se mere

Order

Forbrugere finder order tvetydig med blandede oplevelser af bestillingsprocessen. Mange kunder forudbestiller... Se mere

Staff

Kunder deler negative meninger om personale og chauffører, idet forbrugere ofte oplever uprofessionel og... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer negativ oplevelser med delivery service, idet forbrugere oplever stor utilfredshed med... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver negative interaktioner med contact og oplever generelt stor frustration over telefon- og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde forudbestilt en vogn til natten til søndag ifbm med et arrangement. klokken oo:40, hvor de reserverede vogn skulle komme aflyste de blot turen. Det efterlod fire mennesker i et skovområde, v... Se mere

Onsdag morgen kl 08:00 bestiller en taxa fra Fredericia havn til banegården. 1 time senere står vi der stadig. Taxa chaufføren gad ikke engang åbne bagtil eller hjælpe baggagen ind i bilen. Det er dæl... Se mere

Taxien jeg bestilte via Dantaxis ai-telefonbestilling kom ikke. Jeg bestilte straks en ny taxi hos Dantaxi 5 minutter efter, den skulle være kommet, men taxi nr. 2 kom heller ikke. Ergo nåede vi ikke... Se mere

1. Taxibureau
  2. Handicaptransport
  3. Minibus-taxifirma
  4. Taxaholdeplads
  5. Transportservice

BESTIL TAXA For taxa i det meste af Danmark: RING 48 48 48 48 eller hent vores taxa-app . OM OS •På landsplan er cirka 1.900 taxier (heraf kører 640 på el) tilsluttet Dantaxi. •Dantaxi-appen kan hentes der, hvor man normalt henter mobilapps.

Dårlig

4 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(4.410)

264 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Brug aldrig dette selskab.

Brug aldrig dette selskab.
Jeg bestilte en vogn via deres app til fastnetpris. Der var omkørsel i området, men det var muligt at komme frem til adressen. Havde kun telefonisk kontakt til en meget uforskammet chauffør.
Han ville have jeg skulle gå ham i møde, hvilket jeg sagde nej til.
Så jeg endte med at sige at jeg ikke ønskede turen,
Pengene er dog trukket, og selskabet reagerer ikke på min reklamation.

12. maj 2026

Taxien der aldrig kom

Afholdte polterabend lørdag d 16/05 2026, og bestilte en taxa fra Silkeborg kl 03,34, bor 8 km udenfor centrum. Efter 2 timers venten ringer jeg igen til dem for høre hvor lang ventetid der evt er. Får i tlf af vide at de omgående sender en vogn fra Silkeborg station (centrum), efter yderligere 1 times ventetid opgiver jeg og afbestiller, manden der skulle bruge en vogn måtte gå hjem.
Mage til dårlig service skal man lede længe efter, og hvis jeg kunne fik de 0 stjerner.

17. maj 2026

Virkelig dumt.

Virkelig dumt.
Jeg bestiller en tur 2 timer før. Alm vogn, jeg har hund med.

Da han kommer ruller han vinduet ned og råber; jeg tager ikke hund med.

Jeg ringer til Dantaxi og klager, og bliver lovet en ny.

Den næste der kommer er et rugbrød. Jeg har bestilt en alm fordi jeg har brug for lav indstigning. Han siger så, du får ikke sådan nogen nu.

Så jeg går hjem. Aflyser dyrlægen 3 minutter før min tid.

Bagefter tikker en sms ind. Ny taxa er fremme.

For sent.

Tusind tak for en ekstremt dårlig oplevelse. For fremtiden bruger jeg et andet selskab.

18. maj 2026

Elendig service

Elendig service. Taxa chaufføren skulle lade undervejs trods forudbestilt tur med fast pris. Kørte forkert og lavede en uvending på fuld optrukket trafikeret vej.
Utrygt og alt for dyr tur ift hvad vi fik. Kommer aldrig til at bruge Dantaxi igen.

9. maj 2026

Hvis man kunne give 0 stjerner så var…

Hvis man kunne give 0 stjerner så var det blevet det. Vi ventede på taxa til 6 personer, men den kom aldrig. Vi forsøgte at ringe til taxachaufføren, men ville ikke hjælpe. Blev henvist til deres kundeservice. 2 gange blev der lagt på uden hjælp, og 3 gang forsøgt med en forklaring på problemet, men ingen hjælp. Og der bliver trukket 50 kr for ingen hjælp i et forsøg på at få pengene retur???

16. maj 2026

Jeg kørte i stykker sent i nat

Jeg kørte i stykker sent i nat. Da vejhjælp ikke kunne nå det, indenfor 1 time pga deres vagtskifte, blev der bestilt en taxa fra Dan taxi Efter 2 1/2 time var den endnu IKKE kommet. Der blev “rykket” 2 gange efter den. Fik at vide den var på vej, det passede så IKKE!! Så bestilte vejhjælp ved Horsens taxa, den kom inden for 20 minutter. Så jeg har brugt over 3 timer i en kold bil, og ventede på en taxa, som IKKE GAD køre turen!! Jeg håber inderligt, den eller de taxaer der IKKE GAD tá turen bliver skrottet!!! Og at Vejhjælp finder sig en anden samarbejdspartner. Skam Jer!

13. maj 2026

Inkompetent Kundeservice

Skulle bruge en taxi for 8 personer til Stjær Forsamlingshus, snakkede med unknown medarbejder. ingen 8 persons taxi ledig men vi aftaler han sender 2 stk alm. til om 20 min. ringer igen efter 40 min til Kristian, han fortæller intet er bestilt, men lover at bestille nye inder for 15 min. ringer efter 30 time og får besked af Nikolaj at intet er bestilt. Sådan Inkompetent Kundeservice skal man sku lede længe efter og bare rolig jeg forstyrre jer ALDRIG mere Dantaxi!

9. maj 2026

Dårlig service!

Bestilte tid til 23:30.
(2 timer før). Og 23:47 meddeles der i annullere min ordre grundet travlhed, men jeg skal booke igen, hvis taxaen fortsat ønskes.. Dette gøres igen, hvor ventetiden stod til 5-7min. Men 45min. Efter aflyses turen igen grundet travlhed.
Der prøves at komme igennem telefonisk, men uden held.

Sindssyg dårlig service.

8. maj 2026

Brugte dantaxi/uber svendborg.

Brugte dantaxi/uber svendborg.

Bestilte min taxa til 8:35 og alt virkede fint og der stod den ville vente til 8:40.

Den kom aldrig og det stod der så først 8:50. Kom for sent på arbejde og måtte bestille en anden taxa. Endte også med at give flere penge end jeg skulle have haft gjort.

Man kan ik komme i kontakt med uber og dantaxi siger de ikke kan se uber afgange eller hjælpe.

4. maj 2026

Chaufførens eget initiativ!

Kære chauffør ved Dantaxi!
Jeg kørte med dig onsdag 29. april kl. 18.54 fra Roskilde Banegård til Biblioteket. En kort tur, men alligevel lykkedes det mig at glemme min pung i bilen.
Du var så flink at bringe den til biblioteket og jeg fik den overrakt.
Tusind tak skal du have for dit eget initiativ!
Det skal jeg sent glemme!
Hilsen Jørn Borggreen

29. april 2026

Alt i alt en dejlig oplevelse

Alt i alt en dejlig oplevelse, god tur, god chauffør, og nemt at bestille.
Stor ros til chaufføren Thomas j. (Taxi nr: 7540859)
Dejlig chauffør, stille og roligt og god til at fører en samtale.
Kæmpe ros herfra.

30. april 2026

Truende chauffør der vil have penge oveni

Dantaxi er her en uge efter kommet med en uforbeholden undskyldning: Jeg bestilte som nyopereret en taxa fra Stenløse til hjemmet på fast forudbetalt pris og bliver smidt ud af bilen midt ude på landet: Det starter som en normal tur: Ved Frederikssundsvej svinger bilen til venstre istedet for at følge Dantaxi appens rute over Søsum og kører lige ind i en kø. Jeg spøger lidt med det og fortæller at jeg ellers altid kører forældretaxi over Søsum. På den alternative vej vi nu kommer ind på er der 40kmt og bump og jeg beder om der bliver kørt forsigtigt på grund af mit sår. Længere oppe ad vejen viser Dantaxi appen til højre ad grusveje og forbi gårde hvilket jeg fortæller og SÅ flipper chaufføren ud: jeg skal betale mere for turen ellers kan jeg stå af. Jeg nægter men bliver korporligt hevet ud af bilen. Det vil jeg ikke opleve igen! Hvis man skal være meget forstående har Chaufføren måske haft en dårlig dag og opfattet det jeg sagde som kritik fordi han ikke forstår betoninger på dansk. Man kunne også se det som et forsøg på at forhøje prisen eller presse flere ture ind..

23. april 2026

Party taxa der aldrig dukkede op

Vi havde bestilt en party taxa 5 dage forinden vores 3g’s galla til at køre os til vores gymnasie, der aldrig dukkede op. Da vi ringede for at høre hvor den blev af fik vi at vide at den befandt sig inde i København (1,5 times kørsel fra os) - vi var blevet brændt af. Der var ingen 8 mands taxi’er ledige i vores område og det resulterede i at vi kom for sent til vores sidste galla, på gå-ben og uden entré med “smart bil”. Man kan simpelthen ikke stole på at Dantaxi overholder de aftaler de laver med deres kunder, hvilket er utroligt uprofessionelt. Jeg anbefaler ikke at booke en taxa til en bestemt lejlighed hos dette firma.

24. april 2026