Jeg havde forudbestilt en vogn til natten til søndag ifbm med et arrangement. klokken oo:40, hvor de reserverede vogn skulle komme aflyste de blot turen. Det efterlod fire mennesker i et skovområde, v... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
BESTIL TAXA For taxa i det meste af Danmark: RING 48 48 48 48 eller hent vores taxa-app . OM OS •På landsplan er cirka 1.900 taxier (heraf kører 640 på el) tilsluttet Dantaxi. •Dantaxi-appen kan hentes der, hvor man normalt henter mobilapps.
Krogshøjvej 49, 2880, Bagsværd, Danmark
- kvalitet@dantaxi.dk
- www.dantaxi.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Smukfest uden smuktaxa.... Usmageligt...
Flere taxaer kørte fra os med hjulspind til dette års Smukfest.
Vi skulle "kun" til Stilling, og 9 taxaer kørte fra os med beskeden "vi kører kun til Aarhus eller længere".... '
Det er en tur på 6 km, langt nok til, at man ikke går turen efter en hel dag i Bøgeskoven...
Til sidst forbarmede en chauffør sig over os og kørte os hjem - han fik 500,- i lommen og vandt gode drikkepenge på sit vidunderlige hjerte!
De andre 9 - må i have forevigt hold i nakken og et bagdæk der hopper!!!
jeg ville godt kunne give minus men det…
jeg ville godt kunne give minus men det kan man dsv ikke dantaxi givder ikke engang køre til min adresse så.. skal vente min. 2 timer !!!! Bestilt en ubbe!!!!!! hvert fald i thy eller brug noget lokal taxi hverfald ikke "dankort"
Utrolig ringe service
Utrolig ringe service. Ringer på 48484848, og får en robot i øret. Bestiller taxa 02.55 i 6400 Sønderborg. 40 min. Senere, endnu ingen feedback på opkald. Ringer igen og får svar at der er usædvanligt travlt. Begynder at gå, o gen biler på vejen. NÅR 30 MIN. Senere til Sønderborg centrum, og der holder der 3 stk. Taxa som siger at der ikke har været travlt. Dårlig service, dårlig app, hvad skal man gøre. BRUG IKKE DANTAXI
Først var der en ubrugelig ai kø og…
Først var der en ubrugelig ai kø og efterfølgende krævede det en download af app og to opkald - plus et opkald for at finde ud af, at chauføren åbenbart havde bestemt sig for ikke at komme forbi alligevel. Pias af
Det her er simpelthen ikke godt nok!
Jeg er rasende over den behandling, min 16-årige datter fik i går aftes.
Hun ankom med toget til Thyregod Station og havde selvfølgelig bestilt en taxa på forhånd, så hun kunne komme sikkert videre.
Da taxaen ikke kom, ringede hun efter 10 minutter og fik at vide, at den var forsinket og på vej fra Kolding.
Så hvad gør en 16-årig pige? Hun venter. Alene. Om aftenen.På en station, hvor der ikke ligefrem står en masse andre muligheder klar.
Efter omkring EN TIME ringer hun igen.
Så får hun at vide, at taxaen allerede har været der.
Nej. Det havde den ikke.
Hun stod stadig på stationen.
Hun spørger derefter, om hun kan bestille en ny taxa – og får så beskeden:
“Du må selv finde en anden løsning.”
Undskyld mig, men HVAD?!
En 16-årig pige står alene på en station om aftenen. Hun har gjort præcis det, hun skulle. Bestilt en taxa på forhånd. Ventet tålmodigt. Ringet for at få hjælp.
Og da jeres taxa ikke dukker op, er jeres løsning simpelthen, at hun selv må finde ud af det?
Der er ikke nogen magisk “anden løsning” fra Thyregod Station sent om aftenen.
Det her handler ikke om, at en taxa kan blive forsinket. Selvfølgelig kan der ske fejl.
Det handler om, hvordan man vælger at håndtere fejlen.
Og her valgte I at lade en 16-årig kunde stå alene og selv finde ud af, hvordan hun kom videre. Og ja I ved ikke hun er 16 men i kan høre det er et ungt menneske.
Som mor er jeg mildest talt både vred og rystet. Vi bor på Bornholm og hun skal over til sin kæreste.
Jeg forventer ikke mirakler. Jeg forventer almindelig ansvarlighed, kundeservice og en smule omtanke.
Og ja – kunder er vel kunder. Også når de er 16 år.
Jeg forventer en forklaring på, hvordan det her kunne ske, og jeg forventer en oprigtig undskyldning til min datter.
For det her var ikke god service.
Det var ikke acceptabelt
Ringer og bestiller en taxa.får en…
Ringer og bestiller en taxa.får en bekræftelse og et kort.. sider og venter i Solen i 46 min, før jeg ringer igen, bliver stillet om til en medarbejder,der siger han ikke lige kan finde mig i systemet..ca 5 min finder han mig ,og siger de ikke har nogen vogne, jeg spørger ind til hvorfor de ikke melder ud med det samme..det gør de åbenbart ikke..bare ærgerligt. have jeg været et firma havde jeg sent dem en regning for spildt tid
Upålideligt selskab
Vi havde bestilt en taxi fra Vallekilde højskole i morges. Der kørte ikke noget offentligt transport derfra, før lang tid efter vi skulle forlade stedet.
Jeg fik en bekræftigelse på bookingen i går aftes. En halv time før forventet ankomst aflyser Dantaxi vores tur.
Det er under alt kritik. Vi havde meget oppakning med og 2 små børn. Bestiller aldrig derfra igen. De er jo helt upålidelige
Super dårligt man kan ikke regne med…
Super dårligt man kan ikke regne med dem. Bestilte en taxa hjem, fik en bekræftelses besked efter en time hvor de stadig ikke er dukket op ringer jeg til kundeservice, som siger der kun er en på arbejde og hun vil fremskynde det så han snart skulle være der. Efter en time mere får jeg denne besked “ MEDDELELSE FRA DANTAXI: GRUNDET TRAVLHED KAN VI DESVÆRRE IKKE BETJENE DIG I ØJEBLIKKET. PRØV EVT TAXASYD. BEKLAGER ULEJLIGHEDEN.” Forfærdelig service, kunne have gået hjem på den tid….. så står man og venter og stoler på en taxi kommer. Virkelig skuffende 😡
Svindelfirma
Svindelfirma. Stjæler dine egendele og chaufførerne uprofessionelle.
Pas godt på dine ejendele, når du kører med dantaxa. Når man opretter en sag med “glemte sager” siger de den ikke er fundet, på trods af 100% sikkerhed den lå i bilen.
Kan ikke anbefale at køre med dan-taxi.
Ja bestiller en taxa
Ja bestiller en taxa, 10-15 min efter ringer chaufføren og bekræfter at han kan være der efter 10 min… virkelig flot! Haha altså håbløs, det er 5 uden for Struer centrum hvor taxaen er bestilt… desideret elendigt kundeservice, håber sq folk ser dette både i firmaet og kunder…
Jeg kommer aldrig til at stole på…
Jeg kommer aldrig til at stole på DanTaxi igen.
Vi havde forudbestilt en taxa i appen flere dage i forvejen til kl. 05.05, da hele familien med to små børn skulle til Billund Lufthavn. Vi parkerede bilen og stod klar – men taxaen kom aldrig.
Da vi kontaktede kundeservice, brugte de de første 25 minutter på at undersøge, hvad der var sket. Efter 25 minutter var deres eneste løsning, at en taxa måske kunne være fremme yderligere 20 minutter senere. Det ville have betydet, at vi missede vores fly.
Det mest absurde var, at de anbefalede os at ringe til Billund Taxi. Billund Taxi havde ingen biler ude på det tidspunkt, så den "løsning" var fuldstændig værdiløs.
Vi endte med at slæbe alle kufferter og vores to små børn tilbage til bilen og køre direkte til lufthavnen, hvor vi måtte betale dyr parkering for overhovedet at nå vores fly.
Hvad er formålet med at have en app og muligheden for at forudbestille en taxa flere dage i forvejen, hvis I alligevel ikke leverer den bestilte bil – og først finder ud af det, når kunden selv ringer? Hele idéen med en forudbestilling er jo, at man skal kunne stole på den.
En fuldstændig uacceptabel oplevelse og en service, jeg ikke tør satse på igen – især ikke når det gælder noget så vigtigt som transport til en flyafgang.
Nul Stjerner: Service er en by i Rusland
Kunne man give nul stjerner, ville jeg gøre det. Dan Taxi skal fungere som Kirkebil, dvs ældre mennesker kan benytte sig af det og blive kørt til søndagsgudstjeneste og hjem igen. Man skal ved bestilling oplyse et kontor til sognet. Vi har flere gange oplevet, at vores 95årige kirkeganger habde problemer: enten krævede chaufføren kortbetaling og ville ikke slippe hende før der var betalt (han kendte ikke noget til kirkebilordning med konto), eller også dukke de slet ikke op efter gudstjeneste, eller igen kom, men nægtede at tage hende med, fordi de ikke kendte til konto ordning. Det er så dårlig stil at chauffører ikke bliver oplyst ordentligt og er så ligeglade med de ældre borgere. Men hvad er alternativet? Der er desværre ingen. Så de kan gøre hvad de vil ...
Kunne man give mindre end 1 stjerne…
Kunne man give mindre end 1 stjerne havde I fået det!
Kl 19:00 bestilte jeg afhentning kl 19:40 i Vordingborg, og fik bekræftelses-sms kl 19:11 på at jeg ville blive hentet. Kl 19:43 ringede jeg til Dantaxi centralen, der fortalte at deres eneste chauffør var kørt udenbys tidligere, og han havde fået en bestillings-sms kl 19:38. Hvem kan stave til dårlig service og et booking system der ikke virker.
Jeg nåede mit tog, fordi en mega flink fyr kørte mig fra havnen til stationen. Skulle du læse dette, så tusind tak for hjælpen!
Aldrig stol.
Stol ALDRIG på danTaxi odenseVi havde på forhånd bestilt en taxi, så vi kunne nå et tog på Odense Banegård. De havde også sendt en bekræftelse. Da Taxaen skulle have været der, ringede jeg til danTaxi fik ved de kunne ikke finder en chauffør, jeg kan godt klager siger de bare. Never trust them.
Havde bestilt en vogn til at køre 8…
Havde bestilt en vogn til at køre 8 personer med kufferter til stationen d.17.7 kl.14, da vi skulle når et tog videre til Østrig. da klokken var 14.05 var taxaen ikke kommet og vi ringede, men røret blev lagt på op til flere gange. Da vi endelig fik kontakt, var der ingen der vidste noget som helst🤨 - vi fandt heldigvis et alternativ
Skal aldrig kontaktes igen
Utroværdigt koncept
Utroværdigt koncept. Jeg bestilte en taxa og den holdt klar men blev taget af en anden da det var en bedre længere tur. Der kom aldrig anden vogn
Bedste taxachauffør
Wow, kæmpe tak til den bedste taxachauffør, som gjorde sit bedste for at jeg nåede min bus. Takket være ham, nåede jeg det lige akkurat! Han vidste hvilke små veje der skulle til for at undgå den værste trafik. Han var mega hurtig og effektiv, og overholdt stadig alle trafik regler. Ikke nok med det, så hjalp han også med at bære alt mit tunge bagage hen til bussen, så jeg lige akkurat nåede det. Wow! Kæmpe tak for en fantastisk indsats
AI bot
AI....
Når man ringer ind til dem bliver Man mødt af en AI bot, som ikke forstår adressen eller ens navn Man siger.
Når man så har brugt nogle minutter på at få den til at forstå hvor man skal hentes så får man en SMS med bestilling modtaget..
Ikke et tidspunkt for hvornår taxa'en kommer.. efter ventet et kvarter ringer jeg ind til kunde service for at finde ud af de slet ikke køre i det område (jesperhus) selvom de siger det på deres hjemmeside.. virkelig ringer, forkerte penge at spare på personale.
Langt fra de danske værdier.
Jeg kørte med en chauffør fra Dantaxa omkring kl. 23:45 ved Mindebrogade, og det blev en virkelig ubehagelig oplevelse. Vi aftalte en fast pris på 500 kr. for en tur til Rymøgård, og chaufføren sagde ja til det uden problemer.
Kort efter vi var kørt, begyndte han at bruge sin telefon mens han kørte, hvilket gjorde mig utryg. Han talte med nogle venner, som sagde til ham, at prisen var for lav. Pludselig ændrede han prisen til 1000 kr. og sagde, at hvis jeg ikke ville betale det, så ville han sætte mig af.
Da jeg holdt fast i den aftalte pris, satte han mig af et tilfældigt sted, langt fra hvor jeg skulle hen. Efterfølgende kørte han flere gange forbi mig og råbte “fattig lille dreng” efter mig.
Det var en ekstremt uprofessionel og utryg oplevelse, og det er langt fra det, man forventer, når man tager en taxa hjem om natten.
Utroværdig udbyder som bekræfter kørsel…
Utroværdig udbyder som bekræfter kørsel for så på afhentningstidspunktet sende SMS om turen er aflyst fordi de ingen biler har i området. Dantaxi udsætter folk for virkelig problemer med at nå vigtige aftaler. Skam jer.....