Fantastisk oplevelse og ventilation der fungerer! Kim Johansen og hans team er super-gode. De kom med en god pris. Overholdte alle priser og deadlines. Leverede et fantastisk resultat, hurtigere end... Se mere
Må bare sige, at det er nogle kompetente og reelle medarbejdere! Der laves et dokumenteret og ordentligt stykke arbejde - og gives ærlige råd. Vi fik renset og indstillet vores Nilan 300T (som... Se mere
Havde i November fornøjelsen af at have Kim Johansen på besøg, til kanalrensning og indregulering. Kim ankom til aftalte tid, spurgte ind til om der var rum han ikke måtte gå ind i, og påbegyndte ren... Se mere
Montering og installation af ventilationssystem i 91 m2 hus. Tak for en god service og for et bundsolidt professionelt stykke arbejde.
Hos VentilationsKompagniet ApS er vi eksperter inden for ventilationsrens og indregulering af ventilationsanlæg. Vi har mange års erfaring med ventilationsservice og rens. Med vores 3 afdelinger på henholdsvis Sjælland, Fyn og Jylland kan vi udføre arbejde overalt i hele Danmark. Vores mål er at skabe et godt og rent indeklima for vores kunder. Det gør vi ved at udføre en effektiv rensning af ventilationskanaler og rør. Her benytter vi specialudviklet værktøj til formålet. Udover ventilationsrens kan vi vi også hjælpe med både boligventilation / villaventilation samt ved ventilationsanlæg til virksomheder og erhverv i alle størrelser. Vi arbejder desuden også gerne på skoler, børnehaver, vuggestuer, daginstitutioner mm. Vores ventilationsfirma kan desuden også udføre rensning af tørretumblere mm. Vi har også stor erfaring med udsugning til restaurant og café samt inden for storkøkken udsugning. Vi udfører også skimmelsanering hvis dette måtte være nødvendigt. Hvis du ønsker et ventilationsfirma som kan udføre ventilationsrens og service af ventilationsanlæg af diverse mærker, så kontakt os eller læs mere på vores hjemmeside https://www.danskventilationsrens.dk/.
Professionelle og ekstremt hjælpsomme
Super virksomhed som er hurtige, effektive og ekstremt hjælpsomme. Vi har fået installeret nyt ventilationssystem efter vores gamle system ikke fungerede mere. Dansk ventilationsrens har hjulpet os hele vejen fra start til slut med at finde et anlæg som passede til vores behov samt den efterfølgende installation. Meget professionel hjælp og service og kan varmt anbefale. Når det bliver tid til rensning af systemet, så ved jeg godt hvem jeg skal kontakte.
Montering og installation af…ventilation
Montering og installation af ventilationssystem i 91 m2 hus.
Tak for en god service og for et bundsolidt professionelt stykke arbejde.
Super god service
Super god service. Kom til tiden. Fik gode råd og tips under udførelsen af opgaven.
Stærk faglig kompetence.
Vil anbefale til andre.
Super god service
Super god service. De udførte rensning og indregulering meget tilfredsstillende.
Havde besøg af ventilationskompagniet,
Super dygtig, fik skiftet nogen lejer der støjet og selv om tekniker fik lavet en lille fejl fik vi lyn hurtigt rettet det. Min bedste anbefaling
SUPER SERVICE!!!!!!!!!!!
Har i dag haft besøg af Kim (& Co.)
Kom til aftalt tid og er en super flink fyr. Ved hvad han laver og hvordan det skal gøres.
Skulle også have skiftet lejer i genvexen. Da Lars og Oliver var færdige med deres opgaver, kom de selvfølgelig forbi og hjalp til. Også to super flinke folk.
Fik renset både indblæsnings- og udsugningskanaler, skiftet lejer og indreguleret + råd og vejledning. Nu kan jeg slet ikke høre genvexen kører, men det gør den, OG DEN KØRER GODT.
STOR TAK TIL KIM & Co., for SUPER SERVICE og de bedste anbefalinger herfra!!!!!!!!!!!!
Fantastisk service
Fantastisk service. Fik renset vores ventilationskanaler og anlæg for ca. 1 år siden, et Genvex-anlæg, der er 18 år gammelt, og det gav en mærkbar bedre luft i huset.
I de sidste dage synes vi der kom en mislyd fra anlægget og tænkte det måske var et leje der var defekt. Så vi ringede til Danskventilationsrens, og dagen efter kom de forbi, og gennemgik anlægget. De fandt ingen fejl, men forklarede hvordan det lød hvis et leje var defekt.
Se det er superservice og uden beregning.
Vi fik et overslag på skift af lejer, skift af blæsermotor, kontra prisen på et nyt anlæg.
Vi ved godt hvem vi ringer til, når anlægget en dag skal skiftes.
Vi bruger Kim Johansen og hans team til rens af anlægget, og her sidste gang havde vi brug ekspertise hvor anlægget ikke ville suge ekstra på badeværelserne. Det klarede Kim og hans team også til top karakter. Altid venlig og imødekommende kan kun anbefaledes.
Super support
Vi har i dag været i kontakt med Kim, da vi havde mistet forbindelsen til vores varmegenvindingsanlæg.
Kim var meget hjælpsom og det lykkedes at få anlægget i gang igen ved hjælp af hans vejledning. Vi kan nu glæde os over både godt indeklima og sparede penge.
Kompetent og ærlig
Må bare sige, at det er nogle kompetente og reelle medarbejdere!
Der laves et dokumenteret og ordentligt stykke arbejde - og gives ærlige råd.
Vi fik renset og indstillet vores Nilan 300T (som aldrig har set skyggen af rens før, tror vi) - og nu er anlægget blevet støjsvagt efter korrekt indstilling og renset for støv, ikke mindst.
De varmeste anbefalinger herfra.
Veludført og professionel service
Vi fik renset vores “gamle” ventilationsanlæg i vores nye hus og fik kyndig vejledning i betjening og brug af anlægget. Vi fik endvidere justeret at dyser og fik udmålt indblæsning og udsugning. Vi følte os i trygge hænder og når medarbejderne samtidig kom med et godt humør og gav os bonusviden og forskellige andre ting i vores hus, kan vi ikke andet end at være meget tilfredse!
Fremragende services
Fremragende services, gode priser og kompotente medarbejdere. Kan varmt anbefales.
Meget professionel
Meget professionel og gennemgående service, hvor intet blev overladt til tilfældighederne, selvom det kostede mere tid end afsat. Kan varmt anbefales.
Formidabelt stykke arbejde har…
Formidabelt stykke arbejde har simpelthen aldrig haft et bedre ventilationskompagni på min grund. 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er nok Danmarks største svindler af…
Det er nok Danmarks største svindler af en virksomhed. Aldrig har jeg været vidne til en så dårlig kundeservice og leveringstid, som ikke blev overholdt.
Jeg bestilte en rensning af min ventilation, men de valgte aldrig at dukke op, useriøst fortagende.
Kompetent og fint udført arbejde
Kompetent og fint udført arbejde på en større lejlighedsejendom i Sønderborg. Fik klare tilbagemeldinger på i hvilke lejligheder der var problemer og hvad der skulle laves. Har benyttet Ventilationskompagniet tidligere og har altid fået fin service og god kommunikation. Kan varmt anbefales.
Dårlig service, forsinket og uforberedt
Bestilte et større stykke arbejde der inkluderede rensning, udskiftning af ventilationsventiler, indregulering af anlæg og afmontering af gammel emhætte.
Blev informeret om at jeg ville få besked 3 dage før arbejdets udførelse hvornår de ville være på adressen. På selve dagen havde jeg stadig ikke hørt noget og ringer for at høre status på det hele. Får at vide de vil komme kl 15, og at arbejdet vil tage 3 timer.
Kim og følgesvend ankommer kl 17, to timer senere end aftalt, trods jeg gav dem mulighed for at udskyde det til dagen efter.
Efter de kommer inden for døren, kommer der undskyldning på undskyldning om hvorfor de ikke kan udføre det aftalte arbejde. Utroligt nok selvom de har haft en månede efter jeg bestilte til at få tingene klar.
Det var meget tydeligt de overhovedet ikke gad deres arbejde og bare skulle hurtigt videre. Det endte med at de fik renset ventilationskanalerne, og det resterende kunne de ikke lige få gjort denne gang. Men jeg kunne ringe og bestille en ny tid.
Latterlig dårlig service
Kan ikke anbefales
For dyr service
Regningen, kr. 3.995, for at en privat forbruger skal have foretaget et serviceeftersyn af et nyt og velfungerende ventilationsanlæg er alt for høj.
God service og opfølgning
Fik udført ventilationsrens plus indregulering. Fine folk der kom til tiden og sikrede alt var som det skulle være. Ligeledes god service over telefon med opfølgning osv. - Anbefaling herfra
Flot arbejde og flinke og behagelige folk
Det er nogle super flinke og behagelige folk i VentilationsKompagniet som udfører et fint og flot stykke arbejde.
Vi har fået monteret ventilationsanlæg i et gammelt hus og efterfølgende fået indreguleret anlægget, så det suger og blæser som det skal. Vi er meget tilfredse med resultatet.