Dansk Uniform.dk Anmeldelser

4,7

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Se mere

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Se mere

Virkelig god service, hurtig ekspedition og god kvalitet til gode priser. Vi har bestilt en større ordre af polotrøjer til vores forening. Vi havde egentlig udset os en polo, men Iver kom med en... Se mere

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Se mere

1. nr. 7 af de 11 bedste virksomheder i Butik med sikkerheds- og arbejdstøj

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super

Nem hjemmeside og hurtig levering betaling var nemt

25. oktober 2023

Hej Ole.

Tak for din fine anmeldelse af vores shop.
Dejligt at du finder det både nemt og hurtigt at handle hos os.

Tilbud

Godt tilbud, men kvaliteten er også under middel for Ecco.

31. oktober 2023

Hej Morten.

Tak for din anmeldelse af dit køb hos os. Tilbuddet omhandlede et par ECCO sko som var udgået og dette har ikke haft nogen generelt indflydelse på kvaliteten.
Om det du mener er at kvaliteten generelt er under middel for ECCO, vil jeg på ingen måde forsvare.
Skulle du have fortrudt dit køb og skoene er ubrugte, så vil jeg tilbyde dig at sende dem retur og få beløbet refunderet.

Iver Sørensen
Indehaver.

Udmærket levering

30. oktober 2023

Hej Dorthe

Tak fordi du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse, som er sendt videre til den ansvarlige afdeling her i huset.

Team Dansk Uniform.dk

Mit køb viste sig at være et fejlkøb

Mit køb viste sig at være et fejlkøb, men ros til returnerings afviklingen

26. oktober 2023

Hej Bendt.

tak for din anmeldelse.
Selv om dit køb var et fejlkøb, så er vi glade for at alt gik som forventet og du trods alt er glad og tilfreds med vores service.

Dansk Uniform.dk

Dansk Uniform.dk

Jeg har købt og betalt for en Rød Kasket.

Jeg kom så i Tvivl og tog kontakt til dem da jeg var i Tvivl om det var til Børn eller til Voksen.

Jeg blev lidt chokeret 😱 for hold nu op hvor de svaret hurtigt retur .! Og totalt god Service 😮

Fik forklaret i detaljeret osv osv... plus altid venlig retur svar ingen sure miner som hos andre men nej nej dette er fuld ud akundeservice til ug.... Jeg kan kun varmt anbefale Dansk Uniform.dk til andre 🫶

Plus indpakket i en fin kasse også med en sød tekst og hilsen men os med lidt sødt til Tanden 😉

Her handler jeg bestemt igen 😊

( Obs )
Når man tilmelder sige eller opretter sige bliver man lovet 25% Rabat. Men være lige obs på at det ikke er til
Dansk Uniform. Dk

Dette skal i så ikke udfylde da det ikke har noget med Dansk Uniform. Dk at gøre.! 😉

Hvis man kunne give 100 Stjerner til Dansk Uniform. Dk have i altså fået dem af mig 😉 🫶 🇩🇰 🥳 🫂

De Bedste Hilsner
Jimmy 😊

19. oktober 2023

Hej Jimmy

Stor tak for din flotte anmeldelse af vores kundeservice og ekspedition, som begge har fået videresendt din anmeldelse og de fortjente roser.

Korrekt at det med de 25 % ikke er noget som vi har sat på shoppen og vi er ved af finde ud af hvor dette kommer fra.

Velkommen tilbage en anden god gang.

Jeg handler her igen

Jeg er ganske tilfreds med de 3 forskellige varer jeg bestilte som, selvom noget lå på fjernlager, ankom rimeligt hurtigt.

4. oktober 2023

Hej Cristina

Tak for din anmeldelse og glad for at høre at det trods alt gik hurtigere end det vi skriver det max kan tage.

Hurtig levering god kvalitet

2. oktober 2023

Hej Jeanette

Tak for din anmeldelse og vi er super glade for at du blev glad for den kvalitet vi leverede.

Perfekt

Nemt at bestille, hurtig levering

2. oktober 2023

Hej Leth

Tak for de pæne ord, som vi sætter stor pris på.

Alt i orden

Alt i orden, hurtigt og effektivt!

27. september 2023

Hej Anders

Dejligt med tilfredse kunder, som vi håber vil besøge vores side igen på et tidspunkt.

Lynhurtig og siker levering

Lynhurtig og siker levering. Alt i orden

12. september 2023

Hej Arne.

Tak for din fine anmeldelse, som straks er sendt videre til de respektive afdelinger i huset.

Team Dansk Uniform.dk

Hurtig levering og håndtering af…

Hurtig levering og håndtering af efterfølgende retursag. Pasformen var ikke den optimale på lige den type t-shirt.

30. august 2023

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse, træls at det ikke var den optimale type T-shirt du fik leveret, håber du fandt noget andet brugbart.

Team Dansk Uniform.dk

Varen og leveringen levede helt op til…

Varen og leveringen levede helt op til vores forventning.
Så 5 stjerner herfra....

11. september 2023

Hej Claus.

Stor tak for den fine anmeldelse, som vi har sendt videre til de berørte afdelinger her i huset.

Godt tilfreds

27. august 2023

Hej Hanne.

Tak for din anmeldelse og velkommen tilbage en anden god gang.