Dansk Uniform.dk Anmeldelser

4,7

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Se mere

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Se mere

Virkelig god service, hurtig ekspedition og god kvalitet til gode priser. Vi har bestilt en større ordre af polotrøjer til vores forening. Vi havde egentlig udset os en polo, men Iver kom med en... Se mere

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Se mere

1. nr. 7 af de 11 bedste virksomheder i Butik med sikkerheds- og arbejdstøj

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,7

God service, og personlig betjening.

god service, og personlig betjening.

15. januar 2026

Hej Ivar

Tak for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop.
Vi håber du en dag vender tilbage,

Virkelig fin service

Jeg er glad og tilfreds og vender helt sikkert tilbage 💪🏼
Bonus - der er små vingummi poser i pakken 👅👅👅😘

8. januar 2026

Hej Rikke.

Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop.
Vi er naturligvis kede af at gryden havde en fejl ved modtagelsen, men det er desværre det der sker ved fragten, da vi altid tjekker varen inden den forlader vores lager.
Du er velkommen tilbage og næste gang vil der også være lidt sødt i kassen.

Hurtigt fremme

Pakken var hurtigt fremme

7. januar 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse af leveringen af den ordre du havde bestilt på vores webshop.
Dine "roser" er sendt videre til vores forsendelses afdeling i huset.

Team Dansk Uniform.dk

Leveringen kunne godt være hurtigere…

Jeg bestilte et par skindhandsker og er super tilfreds. 😄

6. januar 2026

Hej Steen.
Tak for din anmeldelse af specielt vores leveringstid, som jeg lige har undersøgt nærmere.
Du bestiller varen d. 23/12 kl. 11.12, altså små 4 timer før vi gik på juleferie og vi vente først tilbage mandag d. 5. januar 2026 og vi sendte varen dagen efter altså d. 6. januar.
Ved bestillingen lovede vi en leveringstid på mellem 1 og 6 hverdage og hvis vi ser bort fra juleferien, så har din levering taget 2,5 dag.
De handsker du bestilte havde vi efter et godt salg af julegaver desværre ikke på lager, for havde vi haft det, så var de blevet sendt samme dag vi modtog din bestilling.

Velkommen tilbage en anden gang.

Super god service.

12. januar 2026

Hej lars.

Vi takker for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop.
Vi håber du en dag igen får lyst til at handle hos os.

Team Dansk Uniform.dk

Troværdig service og god information

Troværdig service og god information, selvom varen skulle hentes på fjernlager og leveringen derfor tog lidt tid. Pakken indeholdt desuden en sød personlig hilsen fra pakkeren ;-)

13. januar 2026

Hej Erik.

Stor tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop. Dine "roser" er sendt videre til de respektive afdelinger i huset.

Team Dansk Uniform.dk

Hurtig levering af aftalt vare.

5. januar 2026

Hej Jørgen.

Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop, og dine "roser" er sendt videre til forsendelses afdelingen i huset.

Venlig betjening

Venlig betjening. God kvalitet.

1. december 2025

Hej May-Britt

Mange tak for din anmeldelse af vores salgs-afdeling og ikke mindst at den kvalitet som det købte havde, var helt efter hvad du havde forestillet dig.

Med venlig hilsen og god jul.

Super Handel

Søndag bestillt, tirsdag leveret:-)

17. november 2025

Hej Jens.

Mange tak for din anmeldelse af oplevelsen om at handle på vores webshop, dine "roser" er sendt videre til de respektive afdelinger i huset.

God oplevelse

God oplevelse. Tryg ved handlen og alt var som det skulle være.

6. november 2025

Hej Anne-Marie

Tak for din pæne anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop, som bekræfter os i at alt det vi gør for at det skal være en god og sikker oplevelse, er lykkedes.

Team Dansk Uniform.dk

Der er altid en lille pose slik i…

Der er altid en lille pose slik i pakken...det ka' jeg godt lide :-)

30. september 2025

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse, ja det er der mange der er glade for og sjovt nok så køber vi 10 % flere poser end vi har ordre til, så jeg tror at personalet er lige så glade for dem , som vores kunder. Ha. Ha.

Fantastisk Kundeservice!

Fantastisk Kundeservice!
Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grundet benlængde, det løste de dog ved at lægge bukserne op uden beregning.
Det et god service, det er ikke sidste gang jeg handler her :)

2. oktober 2025

Hej Kasper.

Vi er superglade for at vi klarede din bestilling til UG, til trods for lidt omveje.
Vores salgs-afdeling tænker lige lidt længere end man andre firmaer, da en oplægning på systuen godt nok er forbundet med en lille meromkostning, men kan dette gøre vores kunder tilfredse, så er det bare sådan det skal gøres.
Velkommen tilbage en anden gang.

super god service

super god og dejlig nemt levering

21. august 2025

Hej Freddy.

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop og velkommen tilbage en anden gang.

Svær hjemmeside

Svær hjemmeside, jeg er 83 år

31. juli 2025

Hej Jørgen.

Hvis man er inde på en webshop for første gang, så kan det godt se lidt uoverskueligt ud, men vi syntes nu selv at vores er meget let at navigere i.

Du er til enhvertid velkommen til at ringe på 7654 0000 og derefter trykke 1, og vi vel hjælpe dig med at navigere igennem siden.

Der stod 1-6 dages levering

Der stod 1-6 dages levering

Bestiller d15/6
Skriver d 19/6 hvad der sker?
hører først fra dem d 23/6 at det regner ned at sende d 24

24. juni 2025

Hej Ulla.

Tak for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores shop, men at du giver os 2 stjerner, kan vi ikke forstå, da vi har overholdt det vi lovede dig ved købet.
Du bestiller varen d. 15/6, som er en søndag.
Vi skriver ved købet at der kan gå mellem 1-6 HVERDAGE inden leveringen.
Allerede d. 19/6 altså efter kun 3 HVERDAGE skriver du til os om hvad der sker med din levering.
Vi sender varen d. 24/6 altså nøjagtig efter 6 HVERDAGE, så vi har har holdt det vi lovede 100 %.
Vi tager gerne i mod kritik for det er det der gør os bedre, men det skal være berettiget kritik og det er det så desværre ikke i dette tilfælde.
Du er meget velkommen til at ringe til firmaet og spørge efter undertegnede, hvis jeg skal uddybe ovenstående.

God sommer.

Iver Sørensen
Indehaver.

Den store forståelse for mit problem…

Den store forståelse for mit problem men ikke mindst at der blev fundet en løsning som jeg kunne bruge
Gode tilbagemeldinger og hurtige svar gjorde det til en rigtig god oplevelse
Mine største anbefalinger

1. juli 2025

Hej Anders.

Tak for din fine anmeldelse, som vi fluks har sendt videre til salgs-afdelingen.
Vi er glad for at vi kunne løse problemet.

God sommer til dig.

Team Dansk Uniform.dk

Hurtig levering og gode kvalitetsvarer.

Jeg bestilte 2 badeværelsesmåtter i røde hos jer.
Jeg modtog dem 6 efter bestillingen.
De var meget flottere end på billedet, så jeg er super tilfreds.
Ikke sidste gang jeg handler hos Dansk Uniform.
Mvh. Freja

26. juni 2025

Hej Freja.

Dejligt at du blev glad for de fine badeværelsesmåtter og helt korrekt så er farverne mange gange meget flottere end på billedet.

God sommer til dig.

Team Dansk Uniform.dk

Det har været super at handle med jer

Det har været super at handle med jer. Så fin en taske jeg har fået så jeg kan få den med på ferie

26. juni 2025

Hej Tove.

Tusind tak for din fine anmeldelse af din oplevelse med at handle på vores shop og vi håber du må få en god ferie.

Amatører

Efter at have rykket 24 dage efter bestilling (lev. tid 6-8 dage), blev ordren annulleret.???????????????????

27. juni 2025

Hej John

Jeg har undersøgt hvad der er sket og efter dette må jeg sige at det ikke helt er foregået som du beskriver.

Du skriver til os d. 26. juni.

"Hvor bliver mine varer af!???????????"

Samme dag skriver vi til dig.

"Hej John

Jeg undskylder – men systemet har ikke givet denne ordre videre til vores mail.
Vi havde nedbrud den 8/6 på vores webshop, og har der misset nogle ordre.

Men vi skynder os at bestille varerne – hvis du stadig ønsker dem ?

Fortsat god dag 😊"

"AMATØRER!!!!!!"

Vi skrev tilbage med det samme.

Fra: Dansk Uniform Shop
Sendt: 26. juni 2025 13:59
Til: Hansen John
Emne: Re: Ordrebekræftelse (Nr. 9704)

"Ønsker du stadig din bestilling ?"

Men vi hørte ikke fra dig.

D. 27. juni altså dagen efter skrev vi til dig.

"Fra: Dansk Uniform Shop shop@danskuniform.dk
Dato: 27. juni 2025 kl. 09.51.00 CEST
Til: John Hansen
Emne: VS: Ordrebekræftelse (Nr. 9704)

Hej igen John

Hvis jeg ikke har hørt fra dig i dag inden kl. 10.30 (her skal jeg bestille varer) om du stadig ønsker dine din bestilling, tillader jeg mig at slette din ordre.

Fortsat god dag!"

Så at du ikke har fået dine bestilte vare skal vi naturligvis undskylde, men vi mener også at du selv bære en del af skylden, da du ikke er vendt tilbage på vores foresprøgelser.

Du er velkommen til at kontakte firmaet og spørge efter mig.

Iver Sørensen
Indehaver