3f skulle sammel med dansk metal, lave vores nye overenskomst på virksomheden. da de var stemt ind blev der sagt at de ikke ville rør vores lokal aftale, vi hørte intet inden at alle aftaler var... Se mere
Efter det firma jeg var ansat i gik konkurs, var hjælpen fra Metal Aalborg super god, særlig Linda og Mikkel som virkelig gjorde en stor indsats, så en kæmpe stor tak for hjælpen. Mvh Jan Juul.
Jeg deltog i et online møde med Carsten Krüger, som har været en stor hjælp i forhold til, hvordan man udformer ansøgninger og CV’er – og generelt hvordan man præsenterer sig bedst muligt. Han gav kon... Se mere
Da jeg for nogle år siden meldte mig ind, fik jeg at vide at efter ét år, ville jeg få gratis A-kasse. Det var tydeligvis en løgn, nu da jeg står og havde brug for deres hjælp, men ingen hjælp ku... Se mere
Dansk Metal er fagforening for dig, der arbejder inden for industri, transport eller it, tele og medier. Vi har lokalafdelinger i hele landet. Metal A-kasse støtter dig økonomisk, når du er ledig, under efteruddannelse, på efterløn eller sygemeldt.
Molestien 7, 2450, København, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Efter man har betalt ind i Så mange år og brugt SÅ mange penge på at brødføde hele dansk metal forretningen, så ikk nok med jeg må skifte fra min egen by s afdeling til en anden by, pga. en person der tilsviner mig, køre på én, og bare er rigtig grov og nedladende i tale.. så nu ca 2 år efter det andet, sidder jeg også i et penge dilemma med dansk metal... og som jeg kan se et meget ensartet og tydeligt mønster på ned over de anmeldelser her. Det simpelthen for dårligt at man ikke har styr på dagpengene-negativ regulering - arbejdsgiver timer Ferie penge plus fdagpenge. Også dét at man nok højst sandsynligt har betalt alt muligt af flere 100 gange (overdrivelse) og Ja bliver trukket for ting der ikke er rigtige. Fx Karens dag men når jeg kigger på tælleren så står der intet om jeg burde? Jeg er mega skuffet må jeg sige... og j så der andre ting også. Jeg havde en diskussion først med en omkring time registrering. Og der var så sket en fejl og ham og mig lavede en aftale jeg sendte st billed af mine nedskrevne timer Ogs var det fino. Så får jeg endnu en påmindelse om jeg ikke har registeret timer og at nu skal de have penge for det. Men jeg har jo talt med 1 nu det nr 2 nå så må jeg tage den med øko afdelingen åbenbart for den er sendt videre. Det ender med jeg sender en klage og når tale med 5 om det !! Også ringer der fanme EFTER alt det Helved er færdig og siger det samme som ham nr1 sagde!! Så skulle starte på ny man ! Ej hold k jeg er ved at være træt i hovedet altså... :( håber dælme der kommer styr på tingene når jeg får printet ALT ud og selv går alt igennem med en fra en forening højere oppe. Men få styr på jeres ting !

Besvarelse fra Dansk Metal
Jeg har været til skriv mig i job og har fået modtaget sparring til mine kommende ansøgninger.

Besvarelse fra Dansk Metal
En hyggelig workshop med masser af læring og underholdning. Kommunikationen var meget god og alle fik sagt det de ville sige og forstået hinanden.

Besvarelse fra Dansk Metal
Har været på kurset”søg uopfordret” Har fået meget god informationer som instrumenter der kan bruges i fremtiden at gå hurtigere i job

Besvarelse fra Dansk Metal
Jeg har været på skriv dig i job kursus,det var en fin måde at få et nyt syn på hvordan man kan lave sit CV.

Besvarelse fra Dansk Metal
Jeg deltaget i skriv dig i job, og det er en god hjælp med at skrive ansøgninger

Besvarelse fra Dansk Metal
Har været til (Skriv dig i job).
Troede min ansøgningen før samtalen var god, men efter denne samtale kan jeg se den er blevet forbedret meget

Besvarelse fra Dansk Metal
God sparring til personlig møde, gav mig nye idéer og muligheder for min fremtidige jobsøgning.

Besvarelse fra Dansk Metal
Jeg har haft din vej i job, over Skype, og fået hjælp til at lavet et godt CV. Rigtig god igennem gang.

Besvarelse fra Dansk Metal
Har været til min vej i job hvor jeg fik sparing til min LinkedIn således at den blev mere målrettet.

Besvarelse fra Dansk Metal
Jeg har været til "skriv mig i job"
Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, jeg har lært meget omkring hvordan man ansøger i det danske arbejdsmarked.

Besvarelse fra Dansk Metal
Har været til Skriv mig i job, hvor jeg fik et anderledes indblik på hvordan man ellers kan lave en ansøgning, og tager helt klart noget positivt med herfra.

Besvarelse fra Dansk Metal
Har vœret til skriv mig i job.
Synes man fik et nyt perspektiv til hvordan man skulle kigge på en jobansøgning og hvordan man sætte sin ansøgning og CV op

Besvarelse fra Dansk Metal
Jeg har deltaget i “skriv dig i job” Hvor jeg har fået hjælp med at skrive min ansøgning en del bedre, så er rigtigt tilfreds med den tid jeg har brugt her

Besvarelse fra Dansk Metal
Jeg har fået sparring til jobsamtale og god vejledning

Besvarelse fra Dansk Metal
Fik professionelle hjælp som vil hjælp mig hveder

Besvarelse fra Dansk Metal
Jeg blev mødt professionelt og havde en super god dialog med Carsten.

Besvarelse fra Dansk Metal
Jeg er bliver mere klart på hvilken uddannelse retning der passer på mine fremtide planer og ønsker