DANSKmadeforrooms opened in November 2010 and is located on the corner of Istedgade 80. Its large glass facades and bright space draw attention, while the store itself embodies simplicity and thoughtful design that suits any taste—both in-store and online. Our unique style and eye for interiors create a space where every item has its place and can be combined to reflect individual preferences. Rather than following seasonal trends, we carefully curate each piece and set our own direction. Our design philosophy? Timeless design with a focus on quality over quantity.
Istedgade 80, 1650, København V, Danmark
- +4522180255
- hello@danskmadeforrooms.dk
- www.danskmadeforrooms.dk
Stort tillykke med jeres 15 år i dag
Stort tillykke med jeres 15 år i dag. I er mit favoritsted at handle. Tak for altid god service nærvær og smil.

Besvarelse fra DANSKmadeforrooms
Ikke allergi-venlig og dårlig service
Har altid været nysgerrig og synes det lignede butikken havde spøjse og lidt skæve varer ud mod Istedgade, men sikken en dårlig oplevelse at besøge butikken for nogen uger siden: Jeg er normalt ikke forvent, men det var virkelig dårlig kundeservice i butikken (som jeg nu kan se andre også har oplevet), hvor ekspedientens hund også rendte rundt indenfor.
Jeg er allergiker, så det duer ikke for mig med hundehår på ting og har aldrig oplevet det før i en møbelforretning.

Besvarelse fra DANSKmadeforrooms
EKSTREM dårlig service og oplevelse - fraråder på det kraftigeste at handle her!
Min oplevelse med DANSK har været den værste, jeg har haft med en butik. Jeg gik ind i butikken i august med målet om at købe et bord til 12.000 kr., men blev mødt af en ugidelig ekspedient, der var svær at få kontakt med, og som stod passivt bag kassen. Jeg måtte selv vente i lang tid før hun tilbød sin hjælp - i mellemtiden måtte en kunde træde til for at give mig instruktioner om, hvordan bordet skulle behandles. Det er ikke den service, man forventer, når man er klar til at bruge penge på et kvalitetsprodukt.
Jeg var interesseret i et bord med bourdeux-ben og linoleumsplade, og det blev noteret på en seddel. Jeg overvejede også kromben, men fik aldrig oplyst, at bourdeux-benene ikke eksisterede – noget, jeg først fandt ud af efter bestillingen. I stedet fik jeg leveret neonorange ben, som overhovedet ikke fremgår af billederne på butikkens hjemmeside, og som heller ikke blev nævnt under det opfølgende telefonopkald, hvor de dobbelttjekkede min ordre.
Som om det ikke var nok, blev leveringen forsinket flere gange. Jeg ringede gentagne gange for at få opdateringer, da de konsekvent overskred den oprindelige leveringsfrist på 8 uger. Jeg blev mødt med kommentarer om, at jeg burde være "taknemmelig" for den service, jeg havde fået, selvom jeg havde ventet meget længere end lovet.
Da bordet endelig kom i slutningen af december, var det med neonorange ben, og jeg kontaktede butikken for at klage. I stedet for at tilbyde en løsning med en ordentlig undskyldning, ringede de til mig dagen efter for at fortælle mig, at jeg talte "grimt" til dem under min klage. Jeg blev ikke aggressiv eller ubehagelig, men alligevel følte de behov for at kritisere min opførsel, hvilket bare tilføjede endnu et lag af dårlig kundeservice.
De tilbød mig senere at bytte benene som en "service", men pludselig skulle jeg betale 1.470 kr. for at få de kromben, som jeg oprindeligt (ikke) havde ønsket. Jeg satte spørgsmålstegn ved denne pris, da jeg jo havde fået fejlrådgivning fra starten af, og blev mødt med en flabet besked, der skrev:
"Kære Louise,
Efter vores samtaler i butikken vedr. bordet, stel, farver, pris gik jeg naturligvis ud fra, at du vidste, at der ville være en forskel i pris på kromstellet, da du har lavet en grundig research, inden du købte bordet. Jeg beklager ulejligheden."
Denne besked er direkte nedværdigende og flabet. Jeg havde ikke lavet grundig research på prisen af kromben, fordi jeg jo ikke blev informeret ordentligt fra starten. Det er på ingen måde acceptabelt at bebrejde mig for noget, der skyldes butikkens manglende kommunikation og fejlinformation.
Desuden pointerede de endnu engang, at jeg var ubehøvlet, da min mor var inde og hente krombene i butikken.
Jeg kan på ingen måde anbefale DANSK til andre. Deres service er elendig, og de er både ubehagelige, uprofessionelle og ligeglade med kunderne. Hele forløbet har været frustrerende, og jeg har virkelig intet positivt at sige om butikken.
Bedste kundeservice nogensinde
Bedste kundeservice nogensinde. Så søde og imødekommende. Kommer helt sikkert igen. Tak!

Virk dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Jeg købte en del service online - med pick up i butikken - og blev nærmest skældt ud af kvinden som stod i kassen da jeg kom for at afhente det. Hun virkede stresset (selvom der ikke var travlt i butikken?). Meget mærkelig måde at behandle kunder på.

Virkelig dårlig service
Købte tallerkener til min sviger til julen 2021. Knap 350 kr./stk.
Jeg modtog ingen ordrebekræftelse eller faktura fra DMFR og spurgte derfor til den. Fik en meget flabet besked om, at de ikke havde problemer med, at andre kunder ikke fik deres ordrebekræftelse, så det kunne de ikke gøre noget ved! Jeg insisterede og fik til sidst et screenshot af deres egen version af bekræftelsen. Ikke ideelt.
For nylig fandt min svigerdatter ud af, at tallerkenerne var mere ru underneden, end de burde være (hun sammenlignede med en vens tallerken). Ved henvendelse til DMFR fik hun at vide, at hun skulle have henvendt til inden 10 dage efter købet, hvis hun ville reklamere. DMFR kender tilsyneladende ikke lovgivningen, der giver privatkunder 6 mdr.s reklamationsret :/
DMFR gav dog det råd, at min svigerdatter selv kunne slibe bunden på sine tallerkner! Vi taler om tallerkner til over 300 kr., og så skal man selv stå for finishen?!
Både min svigerdatter og jeg har nu haft så dårlig oplevelse med DMFR, at denne anmeldelse må skrives for at fraråde andre at hoppe i samme fælde. Vi handler der i hvert fald ikke mere.

Besvarelse fra DANSKmadeforrooms
Har handlet en del hos DANSK (spisebord…
Har handlet en del hos DANSK (spisebord x2, bænk, håndklæder, opslagstavle, kopper og krus mm) og servicen har altid været udemærket og i mødekommende. I dag dog anderledes. Da jeg skal betale kommer jeg i tanke om, at man kan få 10% ved at tilmelde sig newsletter. Det ønsker jeg så at gøre. Damen ved kassen siger så “at hun heller ikke beder om 10% når hun går til tandlægen” - og sætter mig som kunde I en super nederen situation.Hun snakker ydermere om, hvor hårdt hun har det oven på Corona. Det forstår ma jo godt, hvis det er sådan hun tiltaler hendes kunder, der har i sinde at bruge penge i hendes butik. Dårlig stemning for sølle 10% og en utilfreds kunde. Øv bøv en oplevelse.

Besvarelse fra DANSKmadeforrooms
Jeg har altid været glad for DANSK
Jeg har altid været glad for DANSK, og har købt mange varer gennem årene selv efter vi flyttede fra Vesterbro. Det stopper desværre nu. Jeg købte en julegave til min kone - en kalender. Den er købt d. 10 december og leveret d. 12. december. Den er købt i god tid grundet julen. Den skal så leveres retur da gaven, ikke er aktuel. Det har jeg 14 dage til dvs. d. 26 december. Af gode grunde kan jeg ikke levere varen retur d. 26 da butikken er lukket, men kommer i stedet mandag d. 30. Indehaveren ville ikke give mig pengene tilbage, da de 14 dage er overskredet. I og for sig fair nok, men taget julen i betragtning og de mange helligdage midt i ugen, gør at jeg savner en form for fleksibilitet fra DANSK, men den eksistere ikke. I stedet får jeg at vide at hun er en lille selvstændigbutik, som har det svært da hun tit oplever at blive udnyttet af kunderne, og derfor fastholder sin juridiske ret til ikke at betale pengene tilbage.
Hvis forudsætningen for at støtte en lokal forretning, er at man som forbruger skal planlægge sit julegaveindkøb så de 14 dage ikke kollidere med helligdage og butikkens åbningstider, så ønsker jeg ikke at handle der længere.
Og hvis indehaveren ikke har forståelse for forbrugeren (julegave, juletid og helligdage), men derimod bruger argumentet om den hårde konkurrence mod de store online virksomheder, ja så forstår jeg man har det svært, og så vil jeg nok også handle online med 30 dages fortrydelsesret.

Fabelagtig service
Købte i marts 2012 et par AIAIAI headphones, som pludselig forleden dag gik i stykker. Ledningen røg ud af det trebenede samle stykke og de var ubruglige.
Butikken er en fin lille butik i Istedgade med superlækre ting og Malou, som ekspederede mig tog straks de defekte retur og gav mig et nyt sæt. Det er fabelagtig god service og det vil jeg bestemt huske med netop DANSK Made For Rooms butikken.
Super duper!!!!