4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

★★★★★

★★★★★
Vi har flere webshops og sender mere end 50.000 pakker om året, så fragt er en væsentlig post i vores forretning. Vi har altid arbejdet meget datadrevet med vores fragtaftaler, men markedet er efterhånden blevet så komplekst med tillæg, gebyrer og forskellige prismodeller, at vi ønskede en uvildig specialist til at gennemgå hele vores setup og udfordre både vores eksisterende aftaler og vores egne beregninger.
Her har Nicolai Reinholdt fra Dansk Logistik Partner været en virkelig god samarbejdspartner. Han har været grundig, vedholdende og sat sig ordentligt ind i vores forretning og data. Vi har sammen været helt nede i detaljerne omkring grundpriser, energi- og vejafgifter, brotillæg, returgebyrer osv., så vi har kunnet se den reelle pris pr. pakke og sammenligne løsningerne på et ordentligt grundlag.
Resultatet er en forventet årlig besparelse på omkring 125.000 kr.
Jeg kan varmt anbefale Nicolai og Dansk Logistik Partner

30. september 2026

Transportoptimering der skabte dokumenterede besparelser

Vi samarbejdede med Dansk Logistik Partner for et par år siden og har nu valgt at gøre det igen. Beslutningen var egentlig ganske enkel, fordi de leverede præcis det, de lovede første gang.

Med mange års erfaring i branchen var jeg overbevist om, at vi allerede havde forhandlet de bedst mulige priser og vilkår gennem vores eget netværk. Jeg tog fejl.

DLP formåede at dokumentere besparelser og forbedringer, som jeg ærlig talt ikke troede var realistiske. Det mest imponerende var ikke kun de lavere priser, men også deres professionelle proces, dybe markedsindsigt og evne til at udfordre de løsninger, vi selv mente var de bedste.

Min egen tidsinvestering har været meget begrænset, da DLP stort set har håndteret hele processen – fra analyse og forhandling til implementering. Det har gjort samarbejdet både effektivt og værdiskabende.

Jeg kan derfor give Dansk Logistik Partner mine varmeste anbefalinger. Hvis du mener, at dine transportaftaler allerede er så gode, som de kan blive, er det netop værd at lade DLP udfordre den antagelse. Det gjorde de hos os – og resultaterne talte for sig selv.

Silvan Popovic - CEO, MyTrendyPhone Group

9. juli 2026

Vi har haft et meget hyggeligt…

Vi har haft et meget hyggeligt samarbejde med Dansk Logistik Partner.
Hele oplevelsen var meget positiv.
Vi fik mange gode idéer og smarte løsninger fra dem, og hele processen gik meget fint.
Kommunikationen var enkel og flydende, og det var let at samarbejde med dem.

Jeg vil gerne anbefale Dansk Logistik Partner til virksomheder, der ønsker professionel hjælp med logistik- og transportløsninger.

2. juli 2026

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Dansk Logistik Partner. Hele forløbet var professionelt, og kommunikationen var tydelig fra start til slut. Teamet har stor indsigt i transport og logistik og kom med konkrete forslag til optimeringer, som gav værdi for vores virksomhed. De er engagerede, kompetente og nemme at samarbejde med. Kan varmt anbefales til virksomheder, der ønsker en professionel sparringspartner inden for logistik og transport.

7. juli 2026

PAS PÅ!! Det kan blive en dyr fornøjelse at lave kontrakt med det her firma.

Jeg vil som virksomhedsejer på det skarpeste fraråde at indgå nogen form for aftaler med dansklogistikpartner. De kan på ingen måder leve op til det lovede og deres løsninger er desværre oversolgt i sådan en grad at jeg føler mig decideret bondefanget af dette firma. Mit råd her fra til firmaer der måtte blive kontaktet af sælgere / konsulenter fra dansklogistikpartner er at holde sig langt væk og takke nej tak til en frivillig og uforpligtende gennemgang af firmaets fragtaftaler. Desværre kan de på ingen måder leve op til hvad der loves til møderne og vi endte i sidste ende med at gå tilbage til vores gamle aftaler der viste sig både at være bedre og billigere. Et godt råd herfra er stedet at tage fat i jeres nuværende leverendører på fragt og forhandl en god aftale der. Det fik vi ihverfald meget mere ud af. Det kan godt være de siger at de kan spare os for en masse penge, men tro mig. Det KAN de ikke. Sjovt nok så var konsulenten / sælgeren, som jeg i bund og grund havde god tillid til, stort set umulig at komme i kontakt med så snart kontrakten var underskrevet (jeg betalte 50.000 som jeg ligeså godt kunne have smidt ud af vinduet. Når vi gang på gang ringede til konsulenten / sælgeren for at beklager os over det produkt som vi havde fået stillet os i udsigt var det stort set umuligt at komme i kontakt med vedkommende. Hold jer langt væk fra det firma er mit klare råd herfra.

25. august 2022

Er dette din virksomhed?