Dansk Hus & Have Service ApS Anmeldelser

4,6

Hækklipning bestilt via Webside. Nemt hvor man får prisen før endelig bestillin. Alt fungerede som aftal til min fulde tilfredshed.

Det er sjældent jeg giver 5 stjerner, men her gør jeg en undtagelse. Jeg bestilte rodfræsning efter et stort grantræ. Allerede 3 arbejdsdage efter min bestilling kom Morten med sin imponerende Ban... Se mere

Flytterengøringen var nem bestilt via nettet og blev fulgt op af et opkald fra Dansk Hus og Have Service, hvor de sidste deltaljer blev aftalt. De kom til den aftalte tid og udførte et fantastis... Se mere

Alle drømme blev opfyldt. Bestilte tilbud på et stort haveprojekt ud fra en amatørtegning - Torben og hans team udførte et fejlfrit og fantastisk stykke arbejde og jeg står nu med den smukkeste ter... Se mere

1. Anlægsgartner
  2. Terrassebygger
  3. Hegnsbutik
  4. Butik med udstyr til haveanlæg
  5. Leverandør af støttemure
  6. Træbeskærer

Dansk Hus & Have Service har skabt et unikt online system, hvor villa-, sommerhusejere, lejere, ejendomsselskaber, skoler, institutioner og virksomhedsejere indgår i et win-win forhold med entreprenører, vinduespudsere, anlægsgartnere og rengøringsfirmaer. Grund- og virksomhedsejere kan nemt beregne pris, bestille og administrere deres opgaver online, mens Dansk Hus & Have Service’s samarbejdspartnere bliver forsynet med betalende kunder uden forudgående besøg, tilbudsgivning, fakturering, inkassering, markedsføring m.v.

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,6

Holder ikke aftaler og dårligt resultat

Vi havde Dansk Hus og Have Service til at opgrave fliseterrasse, opsætte træterasse og anlægge græsplæne.

Ved bestilling af projekt:
Alt kan kan lade sig gøre og de udtrykker at alt er planlagt.
Projektet bestilt oktober 2024 til opstart maj 2025

Under projektet:
Planlagte aftaler udsættes fra start og allerede her skrider planen for dem.
Aftalt tidsramme bliver mere end fordoblet.

Aftaler laver under arbejdet overholdes ikke.

Man anlægger græsplæne før alle håndværkere er færdige. Man accepterer, at håndværkere skal arbejde oveni nyanlagt græs.

Ved aflevering af projekt:
Forfærdeligt resultat med græsplæne.
Der er mangelfuld græs i størstedelen af området.

Virksomheden mener bla andet, at dårligt resultat med græsplænen skyldes nattefrost, i maj og juni måned!
Da de selv kan høre, hvordan den forklaring lyder ændrer de til, at plænen nu er vandet forkert.
(Jeg har udtalelse fra ekstern gartner om, at dette på ingen måder er skyld i dårligt resultat!!)

Udtalelser fra ekstern gartner om at bruge forkerte materialer ignoreres.
Dansk Hus og Haveservice foretager vurdering af resultat udelukkende ud fra billeder. De vælger ikke at komme på adressen for tilsyn.

BRUG IKKE DETTE FIRMA!!

13. juni 2025

Kære Michael Gamst-Nielsen

Vi er kede af, at du står tilbage med en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.

Græsplænen blev etableret som aftalt, men vi har forståelse for din utilfredshed med den manglende spiring. Vores faglige vurdering – baseret på billeder og oplysninger fra dig – er, at frøene er begyndt at spire, men derefter er gået ud som følge af utilstrækkelig og uregelmæssig vanding. Det sker desværre ofte, når jorden ikke holdes konsekvent fugtig i de første kritiske uger, som beskrevet i vores vejledning.

For at imødekomme situationen har vi tilbudt at efterså hele arealet uden beregning. Det sker per kulance og ikke som følge af fejl i arbejdet eller materialet.

Selve projektet, med fjernelse af belægning og mur, samt etablering af græsplæne og træterrasse, samt plantning af hæk, blev opstartet som planlagt i uge 18 og afsluttet i uge 23. Der var en kort forsinkelse grundet sygdom, som vi løbende har informeret om og beklaget.

Vi står ved vores ansvar i forhold til eftersåning og udbedring af eventuelle trykskader fra terrassebyggeriet og ønsker naturligvis, at det samlede resultat bliver tilfredsstillende.

Dansk Hus & Have Service

God service, og god pris.

Til en absolut konkurrencedygtig pris modtog jeg række sunde bøgehækplanter. Nu afventer jeg bare foråret.
Samarbejdet med firmaet forløb uden problemer. Jeg vender tilbage.

22. oktober 2024

Snyder folk!

Snyder folk!
Alle de andre anmeldelser på siden er desvære ægte.
De trækker pengene på opgaver, de ikke færdiggør og sender ekstraregninger uden at gøre opmærksom på dette, efter de har lavet halvdelen af arbejdet. De sendte desværre en ekstraregning, så beløbet blev det dobbelte, og da vi sagde, at det ville vi ikke give, trak de alligevel det fulde beløb.

De bliver desværre ved med at sige at arbejdet er udført, og at det er min egen fejl (dette skriver de nok også i svaret). Jeg har alt på mail med billeder på opgaven, accept på opgaven og det hele.
Christina er desværre ikke til at snakke med og endte med at svine os til over telefonen.

Dette er taget til Forbrugerådet Tænk..

Find nogle andre til at udføre jeres arbejde.

17. september 2024

Rengøring: gør det selv - eller kontakt HappyHelper

Vi bestilte en Premium rengøring til vores mors hjem, mens hun var til udredning for demens på et plejehjem.
Vi havde bestilt kategori 3 til ca. 90 kvm, for vores mors hjem var ikke rent, men skidtet lå heller ikke tommetykt. Der er store frie gulvarealer, så ikke en masse møbler, man skulle ind under, og slet ingen løse tæpper.
Vi betalte 10.881,- men da der havde været Premium-rengøring, var gulvet i stue, gang, spisestue, badeværelse og toilet ikke vasket. I spisestuen var der heller ikke støvsuget, for der lå stadig noget under reolen (som ellers er ekstra høj), og møblerne var heller ikke støvsuget.
Vi kunne have gjort det væsentligt bedre selv, og vi ville også selv have rettet op på det, hvis vi kunne have fået en refundering. Det kunne vi ikke, og derfor vendte rengøringen tilbage og vaskede gulvene.
Vi brugte en del tid på parlementeren med både kontor og rengøringsmand - EFTER at have sendt billeder, der tydeligt viste, at det ikke var i orden. De skulle selv være vendt tilbage efter vores første henvendelse på mail. For næsten 11.000 bør der være en del arbejdstimer - 20 eller mere - og det bar resultatet slet ikke præg af.
Rengøringsmanden henholdt sig til, at min søster havde godkendt resultatet (dog uden ligefrem at inspicere). Det gjorde jeg også i første omgang, for for næsten 11.000 forventer man, at resultatet er helt i top. Da jeg så nærmere efter, blev jeg meget skuffet og ked af det, for vores tillid er blevet misbrugt.
Da vi bliver henvist til rengøringsmanden (kontoret burde selv have sendt ham tilbage til huset), kunne han i øvrigt fortælle, at der mellem dag et og dag to var blevet spildt kaffe. Det kunne vores mor godt have fundet på, men hun var ikke hjemme, og min søster, der selv er meget proper (dagplejemor), drikker ikke kaffe.
Kære Dansk Hus og Have Service Aps - I behøver ikke at besvare denne henvendelse, for vi har kommunikeret rigeligt med jer.

13. februar 2024

Hej Astrid Kjems

Vi forstår fuldt ud din utilfredshed med standen af din Mors bolig. Det kan ingen være tilfredse med, heller ikke os. Men jeg håber det er fordi, du ikke kender til omfanget af det vi mødte på adressen, versus det I havde bestilt, samt den aftale vi indgik med din søster. Vi sender gerne før-billeder til dig.

I havde booket en Kategori 3 rengøring som beskrives således:
Boligen er IKKE ordentligt rengjort indenfor de sidste 1-3 måneder og trænger til en kærlig hånd. Der er en del skidt efter nogle måneder uden grundig rengøring. Køleskab og/eller ovn er beskidt, men forventes at kunne rengøres med lidt skrappere midler. Der er kalk på badeværelse/toilet, men ikke i et så voldsomt omfang at det ikke kan fjernes.

Men det var ikke en kategori 3 vi blev mødt af. Boligen var meget meget uvedligeholdt og ikke rengjort ordentlig i årevis. Skidtet lå faktisk tommetykt, og det var ikke kun almindeligt skidt hist og her, men tykt fedtet støv og skidt i reol, køkken og badeværelse, en mikrooovn der var så beskidt at den måtte kasseres, en emhætte der måtte skilles ad, vægge der var sorte af skidt, samt blod, afføring, rottelort, rottetis og endda en død rotte i et skab. Det var meget slemt.

I havde betalt 9.067,50 kr. for rengøring, det resterende var et hastetillæg. Og vi brugte faktisk meget mere end 20 timer. Og gulvene blev også vasket. Men der var voldsomt beskidt.
Vi kontaktede din søster da vi kom derud, hun var godt bekendt med, og forlegen over, forholdene. Der var ikke ønske om at betale mere for rengøring, så det blev aftalt, at vi skulle gøre det så beboeligt som muligt, i forhold det der var betalt. Hvilket vi gjorde.

Og det var ikke perfekt, men der var ikke mere tid at gøre med. Da du en uge efter rengøringen ringer og klager, og vi ikke kunne få din søster i tale, kører vi samme dag til Odense og vasker gulve m.m. endnu engang. Vi er virkelig ærgerlige over at dit fokus udelukkende er på det vi ikke kunne nå, i stedet for på det store arbejde vi reelt har udført. Og at du, trods vores service, vælger at lave dette opslag, fordi vi ikke vil betale penge tilbage, når miseren reelt skyldes en fejlbooking fra jeres side.

Nedenfor ser du de øvrige kategorier I havde at vælge imellem da I bookede os. Var der valgt korrekt kategori, så havde vi afsat meget mere tid til opgaven.

Kategori 4:
Boligen er meget beskidt og uvedligeholdt. Der er gammelt fastgroet skidt efter lang tid uden grundig rengøring. Køleskab og ovn er formentligt meget beskidt, men forventes at kunne rengøres med skrappe midler. Der er formentligt en hel del kalk på badeværelse/toilet. Noget skidt og kalk kan være så fastgroet at det simpelthen ikke er muligt at fjerne. Vi vil dog selvfølgelig gøre alt hvad der er muligt, med de midler vi har til rådighed, for at boligen fremstår i bedst mulige stand.

Kategori 5:
Boligen er, på godt jysk, møgbeskidt. Der er behov for en ekstraordinær indsats, for at gøre boligen beboelig. Køleskab og/eller ovn er formentligt i meget ringe stand. Der er et væsentlig omfang af kalk på badeværelse/toilet, og slibning kan være nødvendig for at fjerne det. Noget skidt og kalk kan være så fastgroet at det simpelthen ikke er muligt at fjerne. Vi vil dog selvfølgelig gøre alt hvad der er muligt, med de midler vi har til rådighed, for at boligen fremstår i bedst mulige stand.

Hold jer væk!!

Peter Kristensen og hans ansatte har kørt hele min græsplæne op, da de skulle lave afvandingsarbejde for Futurum Boligudlejning/Milton. Skæve kanter og store sten i hele haven. Bare revet nyplantet hæk op og ladet dem ligge en hel dag.
Hold jer langt væk fra dette firma. Hele min have er ødelagt. Mine anlagte fliser ligger skævt nu og hækken, der var trukket op, er død.

14. september 2023

Kære HAPPY,

Tak for din anmeldelse, vi skylder lige at præcisere, at vores team af havekunstnere og hækaktivister kun udfører deres magi, når de bliver inviteret til det. Vi ødelægger aldrig private haver uden samtykke.

Og hvem du end er, så er du ikke kunde hos os, men måske er du lejer hos Futurum? Det er nemlig deres haver, som vi har haft fornøjelsen af, efter udførlig opskrift, at lave dræn i. Og ja, det sviner lidt, men det skal være skidt før det bliver godt.

Heldigvis er Futurum meget tilfredse. Men tak for din omtanke og bekymring.

De grønneste hilsner

5 stjernet oplevelse

Vi valgte Dansk Hus og Have Service til at lave vores for- og baghave, samt indkørsel i vores nybyggede hus i Gentofte.

Fra starten var Christina utrolig hjælpsom og gav indsigtsfulde og inspirerende råd, bl.a. til placering af træer, hvilken slags belægning, støttemur etc. Hun kom eksempelvis hele vejen til Sjælland for at vise os keramik belægning, da vi besluttede at skifte fra skiffer og var bekymret over om teksturen var lige så pæn. Vi endte med keramik og er meget imponerede.

Kenneth, som har udført arbejdet har været en fornøjelse at have gående. Super flittig, sød og betænksom (eks stoppede han altid arbejdet når vores to små piger kom ud, så de ikke blev skræmt af larmen).

Prisen lå 10-20% under samtlige andre tilbud, men kvaliteten af haven er mindst lige så høj, som de dyrere og vi har ofte naboer fra området som kommer forbi og spørger om hvem har lavet den flotte have.

Alt i alt en 5 stjernet oplevelse, som varmt kan anbefales.

18. juni 2023

Haven der bliver ved med at give!

Da vi i 2019 overtog vores nybyggede hus ønskede vi nogle professionelle til at anlægge fliser om huset og indkørslen samt så græsplæne. Til dette ansatte vi dansk hus og have service. Vi overtog en smuk grøn græsplæne, fliser som så fine ud om huset, men en indkørsel som var vind og skæv. Vi kontaktede dansk hus og have service som gav os medhold og lagde indkørsel om. Den var desværre lige så skæv som før, men de fortalte at det ikke kunne være anderledes med det fald vi havde. Vi var unge og uerfarne, hvortil vi betalte for udførsel af projektet - den nette sum af knap 100.000kr.

Et år gik og vores græsplæne så pludselig mere og mere gul og tør ud. Vi vandede og gav gødning til den helt store guldmedalje, men måtte til sidst søge professionel hjælp. Da disse eksperter i græs kom ud til os, fortalte de at det var 100% at det som var blevet lagt hos os, var 1 års græs. Som ser smukt ud i 1 år og derefter begynder og falme og blive grimt. Jeg var rasende!

Nu står vi i 2023 og har fundet økonomi til at ansætte nogle professionelle til at lægge vores indkørsel om. Da de har bakset i nogle timer kommer de til os og fortæller at samtlige fliser er vinde og skæve og det ikke kan lade sige gøre at lægge en pæn indkørsel med disse. Udover dette har de målt faldet på fliserne rundt og huset, hvortil at dette leder alt regnvand ind mod huset. Flot!

Udover vores oplevelser skal folk være opmærksom på, at når man har afslutte en ordre hos Dansk hus og have service får man en mail med besked om at hvis man har noget som helst, man kan komme i tanke om der kan give 5 stjerner, så skal man gøre det på trustpilot, så kvitterer de med en gave, nærmere bestemt en lanterne eller 12 specialøl. Det er simpelhen den vildeste manipulation!

Vi kommer aldrig, som I aldrig til at benytte dem igen!

29. januar 2023

Kære Camilla Bagger,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi beklager meget, at du har haft negative oplevelser med vores service. Vi sætter pris på din ærlighed, da det giver os mulighed for at forbedre os.

Først og fremmest vil vi gerne beklage, at indkørslen ikke blev lagt ordentligt første gang. Vi forstår, at dette har været frustrerende for jer. Vi gjorde vores bedste for at rette op på fejlen og sikre, at indkørslen blev lagt om igen, hvilket I var tilfredse med. Vi er kede af at høre, at I nu har fundet det nødvendigt at lægge den om. Vi ville gerne have haft mulighed for at se nærmere på sagen.

Hvad angår de skæve fliser, vil vi gerne pointere, at vi ikke selv producerer fliserne, og at vi ikke har oplevet problemer i forbindelse med lægningen.

Angående græsplænen vil vi gerne påpege, at vi ikke har kontrol over vækstbetingelser og klimaforhold, der kan påvirke plænens sundhed. Vi er enige i, at korrekt pleje og vanding er afgørende for at opretholde en smuk græsplæne. Vi vil dog gerne understrege, at vi ikke bruger eller er bekendt med noget der kaldes "1 års græs". Vi gør altid vores bedste for at levere kvalitetsarbejde og vi bruger kun græsfrø af høj kvalitet.

Vi vil også gerne kommentere på det incitament, du nævnte i din anmeldelse. Vi er kede af, hvis vores kommunikation om anmeldelser har givet anledning til misforståelser. Vores intention var at opfordre til ærlige anmeldelser fra vores kunder, uanset stjernerne. Vi ønsker at forstå, hvor vi kan forbedre os og lære af vores fejl. Eventuelle gaver eller incitamenter var ikke tænkt som en måde at manipulere med anmeldelserne på, men snarere som en gestus for at vise vores taknemmelighed over for vores kunder.

Vi beklager, at du efter 4 år har følt behov for at kontakte os via Trustpilot, frem for at tage kontakt direkte, og dermed give os mulighed for at tage hånd om jeres bekymringer.

Endnu engang beklager vi de udfordringer, I har oplevet.

Dansk Hus og Have Service

Urealistisk tilbud, hvor kunden selv skulle opdage fejlen

Virksomheden sendte et tilbud på en opgave via billeder og beskrivelse på mail. Jeg fik efterfølgende en anden virksomhed til også at give et tilbud, og de var meget forundrede over at Dansk Hus og Haveservice kunne gøre det til den pris, de havde angivet. Jeg forhører mig igen for at høre om jeg kan regne med deres tilbud. Over telefonen fortæller Dansk Hus og Haveservice indirekte, at det kan jeg ikke. De tager ikke ud og vurderer en opgave, så jeg skal selv udregne pris via hjemmesiden, hvilket er noget nær umuligt på netop denne ret komplekse opgave. Ærgerligt at sende et tilbud, som kunden selv skal opdage ikke er realistisk. Hvad nu hvis jeg havde takket ja, havde jeg så fået en stor ekstra regning bagefter?

16. januar 2023

Advarede .købte hæk for 38000 kr og den…

Advarede .købte hæk for 38000 kr og den så sølle ud med tid ,trods vandinger gange mange .De påstod det var vores egen skyld ( efter sendte billeder ) har været i forbruget styrelsen (de kender dem i forvejen ) men da de modvilligt firmaet nægtet at indgået forlig ,engang svarer efter henvendelse fra forbrugerstyelsen og de kan åbenbart tillade sig dette ,da de ikke er medlem af nogen garantier. Kommer aldrig som i aldrig til at købe noget hos jer merer .Tænk hvad i mister ved dårlige kunde service .

30. september 2022

Hovedrengøring

Helt igennem fin service. Online bestilling helt ok. Hovedrengøring af lejlighed. Kompetente venlige mennesker der havde forstand på rengøring
Yderst tilfreds

7. juli 2022