Dansk Fliserens ApS Anmeldelser

1.205

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 113 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den fremragende service og medarbejdernes professionalisme, idet mange roser personalets venlighed, effektivitet og hjælpsomhed. Folk sætter pris på den klare kommunikation, overholdte tidsplaner og det flotte resultat, som ofte overgår forventningerne. Det omhyggeligt udførte arbejde efterlader et positivt indtryk af virksomhedens ydelser. Dog var nogle kunder utilfredse med kvaliteten af det udførte arbejde, hvor enkelte oplevede, at behandlingen ikke virkede som forventet, eller at der stadig var alger. Nogle nævnte også problemer med overfladisk behandling, skader på træværk eller uoverensstemmelser med den aftalte service. Desuden var der tilfælde, hvor aftaler om tidspunkter eller opfølgende behandlinger ikke blev overholdt, hvilket førte til forsinkelser og frustration.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service positiv, og mange roser den "mega gode service" og "fantastiske service" samt den... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af staff, hvor mange roser medarbejdernes venlighed, effektivitet og... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, hvor nogle er tilfredse med resultatet, der får fliser til at... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om priser, hvor nogle finder dem fantastiske, fair og konkurrencedygtige,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde besøg af en flink og effektiv ung mand.Benjamin. Han lavede et meget flot arbejde med mine over 20 år gamle fliser. De står nu son rene og lyse og uden ukrudt mellem dem. Efter arbejde... Se mere

Efter en behandling af mit eternittag, er der stadig lidt alger på steder af taget. Dansk Fliserens har lovet mig en ekstrabehandling uden beregning. Det kalder jeg fin service..derfor anbefaler jeg g... Se mere

Flot arbejde af en venlig ung mand. Manglede tidspunkt for start af arbejdet, men efter at have kontakt til firmaet, blev der løbende sendt sms, så man løbende blev orienteret om, hvornår de kom. Fik... Se mere

Vi har fået renset fliser i vores gård oven mindre terrasse i vores kolonihave. Vi greb chancen, da de kørte med 40% rabat i marts måned 2026. Vi er ovenud tilfredse med resultatet, og Den service som... Se mere

1. nr. 9 af de 12 bedste virksomheder i Højtryksrensning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi renser fliser med 15 års garanti, og har Danmarks bedste service!

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.205)

111 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Effektiv og professionel indsats

Effektiv og professionel indsats, kan varmt anbefales.

19. juni 2025

Hej Mariann

Tusind tak for den flotte anbefaling! Vi er glade for, at du har været tilfreds med indsatsen. Det betyder meget for os. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, står vi altid klar!

Professionelt

Venlige og kompetente

19. juni 2025

Hej Mads

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede os som både professionelle og venlige. Vi sætter stor pris på din feedback!

Mvh Dansk Fliserens Aps

Alletiders service og flot udført arbejde

Alletiders service, også efter udførslen af arbejdet og flot udført arbejde. Dansk flisernes får de varmeste anbefalinger herfra.

Hilsen Mirko

1. juni 2025

Hej Mirko

Tusind tak for de varme anbefalinger! Vi er glade for, at du er tilfreds med både arbejdet og servicen – også efter udførelsen. Det betyder meget for os at høre, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Det spiller bare

Det spiller bare, sikke et flot resultat og god kommunikation hele vejen rundt

13. juni 2025

Hej Jette

Tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at både resultatet og kommunikationen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os! Hvis du har brug for hjælp igen, er vi altid klar.

Mvh Dansk Fliserens Aps

Hele vejen igennem en god oplevelse

Hele vejen igennem en god oplevelse. Kommunikation, aftalen og gennemførelse af fliserens samt efterfølgende imprægnering af fliser som efter 7 år har set ret grimme ud og været glatte i regnvejret. Ikke noget stort svineri overhovedet, flink folk og grundig gennemførelse af deres arbejde. Møder op til aftalt tid.
Ikke at sætte en finget på - gerne igen :)

3. april 2025

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse samt din flotte samlet vurdering på 5.0.

Vi er meget glade for at høre at du er tilfreds med oplevelsen og vores medarbejdere. Det betyder meget for os.

Rensning og imprægnering for 12 huse OK

Jeg indhentede tilbud og organiserede rensning for 12 huse. 5 år gammel flisebelægning med begyndende flisepest. Kommunikationen og udførelsen af alle 12 gik glat.

22. maj 2025

Hej Sven Åge,

Tak for din anmeldelse samt din flotte samlet vurdering på 5.0.

Vi er meget glade for at høre at du er tilfreds med vores kommunikationen og udførelse. Det betyder meget for os.

Mission Impossible var slet umulig

Mission Impossible var slet ikke så impossible som jeg troede. Og så endda på Grundlovsdag.
Jeg havde skam selv forsøgt med en højtryksrenser men …… det VAR en umulig situation.
Da Lucas fra Dansk Fliserens havde været på besøg en del timer, så fliserne SÅ godt ud, at de kunne forveksles med nye.
Han klarede både at få ukrudtet, mosset mellem stenene, misfarvningen og flisepesten væk. Og kun med vand. Samtidig gjorde han flot rent, så alt snavs og skidt blev skyllet væk fra stenene.
Efterfølgende fik de lidt kemi, for at undgå alger fremover.
Det ser bare godt ud.
Nu afventer jeg blot imprægneringen for at få fliserne til at holde i mange år, så kan vi tilbringe sommeren på en flot afrenset terrasse.
5 stjerner til firmaet og Lucas, sender vi fra Esbjerg.

5. juni 2025

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse samt din flotte samlet vurdering på 5.0.

Vi er meget glade for at høre at du er tilfreds med resultatet, udførelsen og vores medarbejdere. Vi værdsætter det virkelig højt.

Super flot arbejde

Super flot arbejde, venlig service og hurtig ekspedering.

6. juni 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har oplevet både god service, hurtig ekspedering og et flot resultat – det er netop det, vi altid stræber efter.

Fin service

Umiddelbart ok arbejde - men vores fliser var ca 1,5 år lige så ramt af alger mv som før behandling. Efter henvendelse til Dansk Fliserens - og lidt dialog foretog de u/b endnu en rensning og imprægnering.

3. juni 2025

Hej Bjørn

Tak for din feedback! Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke var helt tilfreds med resultatet første gang, men glad for at høre, at vi kunne rette op på det med en ny rensning og imprægnering. Vi stræber altid efter at levere et godt resultat, og vi sætter pris på, at du gav os mulighed for at rette op på situationen. Hvis der er noget mere, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os!

Godt udført arbejde

Godt udført arbejde, afsluttet med godt resultat.
Vi kan absolut anbefale Dansk Fliserens

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både udførelsen og det endelige resultat – og ikke mindst for din anbefaling, som vi sætter stor pris på.

Datoerne stemte.

Hej Kurt,

Vi er glade for, at alt gik som aftalt, og at datoerne stemte – det vægter vi højt i vores planlægning.

Fantastik arbejde

Fantastik arbejde

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord!

Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet – det betyder meget for os.

Pænt arbejde

Pænt arbejde. Overholder aftaler

Hej Stavnsholtskolen,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdet, og at du oplevede, at aftalerne blev overholdt – det er noget, vi vægter højt.

Dansk Fliserens ApS.

Hurtig tilbagemelding

Hurtig tilbagemelding, kom hurtigt og udførte arbejdet, rengjorde pænt efter sig.

Hej Jonna,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores tilbagemelding, selve arbejdet og oprydningen bagefter – vi gør os umage for at levere en god og ordentlig service hele vejen igennem.

Hej Steen,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet – og håber, at du får glæde af det i lang tid fremover.

Flot arbejde

Flot arbejde, flinke rensere 🙂

Hej Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget, at du er tilfreds med både arbejdet og vores medarbejdere.

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du oplevede os som professionelle og punktlige – det er noget, vi altid arbejder målrettet på.

Dansk Fliserens ApS

God service flinke medarbejder kommer…

God service flinke medarbejder kommer til tiden kan anbefales

14. maj 2025

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har oplevet god service, flinke medarbejdere og punktlighed – det er noget, vi sætter stor pris på at kunne levere.

Elendig kunde service.

Elendig kunde service.
Laver aftale med dem.får pris alt spiller. Får en sms vi kommer i morgen
Men intet tidsrum .jeg vil gerne være hjem når jeg skal have noget lavet. Men kl 18.40 er de stadig ikke dukket og man kan jo hverken ringe eller til jer jo på mail ... ha ha der får man en auto generet mail om at i kigger på det imsp hurtigt som j kan ..
Kommer aldrig til at bruge dansk fliserens igen . Og i bliver hellerbikke anbefalet

15. maj 2025

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest beklager vi meget den oplevelse, du har haft. Det er naturligvis aldrig vores intention at efterlade nogen kunder frustrerede eller dårligt informerede.

Vi kan godt forstå, at det var frustrerende for dig ikke at modtage et specifikt tidsrum for besøget. Vores tekniker ankom faktisk senere på aftenen samme dag, efter det tidspunkt du nævner i din anmeldelse. Desværre valgte du her at afvise besøget, hvilket vi naturligvis respekterede.

Det sene tidspunkt skyldtes, at vores medarbejder tidligere på dagen havde tekniske problemer med anlægget i bilen, hvilket forsinkede hele dagens rute. Vi beklager, at det gik ud over dig og din tid.

Vi forsøger altid at informere bedst muligt, men da vores opgaver og ruter kan variere meget i varighed, kan vi sjældent love et præcist tidspunkt. Til gengæld vil vi altid gerne forsøge at planlægge besøget som det første stop om morgenen, hvis man ønsker at være hjemme – og det ville vi meget gerne have været behjælpelige med at arrangere.

Vi er kede af, at dette førte til en så negativ oplevelse, og håber du på et tidspunkt vil give os en ny chance for at vise, hvad vi ellers står for.

Mvh. Anton
Dansk Fliserens ApS

Virkelig flot resultat og meget…

Virkelig flot resultat og meget fleksibel tilgang. God kundeservice når man ringer til hovedkontoret. Kan godt være deres markedsføring er lidt pushy, men vi er super glade for resultatet.

14. maj 2025

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord om både resultatet og vores fleksible tilgang. Det glæder os, at du har været tilfreds med kundeservicen fra hovedkontoret – det er vigtigt for os at være tilgængelige og hjælpsomme.

Vi tager din kommentar om vores markedsføring til efterretning og arbejder løbende på at finde den rette balance.