Jeg havde besøg af en flink og effektiv ung mand.Benjamin. Han lavede et meget flot arbejde med mine over 20 år gamle fliser. De står nu son rene og lyse og uden ukrudt mellem dem. Efter arbejde... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi renser fliser med 15 års garanti, og har Danmarks bedste service!
Helge Nielsens Allé 7b, 8723, Løsning, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Sidste år fik vi behandlet og imprægneret vores fliser og og i år imprægneret dem igen. Super service hele vejen igennem. Kan varmt anbefale dette firma

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Vi har fået renset fliser i vores gård oven mindre terrasse i vores kolonihave. Vi greb chancen, da de kørte med 40% rabat i marts måned 2026. Vi er ovenud tilfredse med resultatet, og Den service som medarbejderen gav os. Vi kan varmt anbefale Dansk Fliserens.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Super flot resultat efter Dansk Fliserens har udført sit arbejde. Dette firma kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Det er de flotteste fliser vi har set længe så dem kan vi varmt anbefale

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Meget omhyggelig mand fra Fliserens.
Gik ikke før alt var tip-top. Han var der i rigtig mange timer.... Kom til aftalt tid, og kom tilbage nogle dage efter, og imprægnerede. Vi er meget tilfredse med resultatet..

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Rigtig fin dialog både før og efter fliserens. Fin pris og flot arbejde.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Blev brændt af 3 gange, og 2 påskedag måtte vi selv ringe, og høre hvor de blev af. Var bare taget af ruten uden nogen besked. Fuld af dårlige undskyldninger.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
DE BIOCIDER (ALGEFJERNER) I BRUGER ER HAMRENDE GIFTIGE!!!
I ER MED TIL AT SMADRE GRUNDVANDET..!
FLOT!! 🤕🤦🏻♂️
Har pointeret det på jeres facebook-side og så fjernede I opslaget.
I ved det udemærket godt og det kommer til at få konsekvenser !
"15 års beskyttelse" - Ja, gad vide hvordan det kan lade sig gøre!!?!?

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Vi har en træterrasse i hårdt træ. Vi bestilte en rensning af træet efterfulgt af algerens. Der står at man får en god vejledning inden køb og at det er den mest skånsomme behandling for træet. Det vi har oplevet er en terrasse hvor træet ser meget skadet ud efterfølgende - der ligger savsmuld i revnerne og træet er rugt, har skiftet farve og er lettere flosset. Vi har taget kontakt med billeder og får at vide at dette er normalt og at det med tiden vil blive sig selv igen. Den information ville vi meget gerne have modtaget inden ordren blev lagt. For så var den aldrig blevet lagt. Da jeg selv var hjemme kunne jeg også med egne øjne se at der blev højtryksspulet direkte på det hårde træ. Noget som er et total no-go. Vi forsøger nu selv at løse problemet men det ser ud til at det er tiden der må gøre arbejdet - forhåbenligt. Og hver gang jeg har forsøgt at fortælle om problemet er der blevet blevet sagt at det er helt normalt eller at jeg selv kan slibe med let sandpapir og efterbehandle. Det var heller ikke tanken eller den information jeg modtog før ordren blev lagt.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Der gik ikke mange dage fra jeg bestilte fliserens til arbejdet blev udført. Har kun mødt venlighed og ordentlighed i personlig kontakt. Fik sms dagen inden I kom - samt en halv time inden. Arbejdet ser indtil videre meget fint ud. Der er gjort fint rent efterfølgende.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Hurtig og god effektiv behandling fra sælger. Kundeservice hurtig med tilbage svar.
FLOT udført arbejde af Jacob.
Kan anbefales :-)

Utrolig godt arbejde af en mega frisk Lau. Han kan anbefales ☺️

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Kommer altid til tiden. Udfører et professionelt stykke arbejde til en fair pris. Har brugt dem hvert år i 8 år nu og fortsætter så længe jeg har mit hus.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Medarbejderen der kom og udførte jobbet.
Det var PROFISIONELT udført, samt en behagelig medarbejder.
Mogens

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Fik givet fliserne skum selvom jeg ikke var hjemme og ikke adgang til vand

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Godt stykke arbejde og fliserne ser flotte ud selvom de er mange år gamle

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Min terrasse var fyldt med flisepest og skulle renses. Jeg selv var ikke stand til, at flytte de tunge ting, inden Dansk Fliserens ville komme.
Det var Mike der kom, og han tog de tunge ting med et snuptag. Fantastisk!
Han rensede terrassen og gav den derefter algebehandling. Det svinede en del på vinduerne men det fjernede Mike.
Da Mike var færdig, satte han de tunge ting tilbage på terrassen!
Det skal også nævnes, at Dansk Fliserens selv havde vandet til rensningen med i bilen!
Om to uger kommer Dansk Fliserens igen, hvor de vil give terrassen imprægnering, der bevirker jeg ikke får flisepest igen, hvorfor jeg får imprægnering en gang om året, så slipper jeg får den store rensning og samtidig sparer penge.
Det skal i parentes bemærkes, at jeg har haft et andet firma til dette, men Dansk Fliserens er mere grundige og ordentlige.
Det giver også en tryghed, at de er så hjælpsomme med et smil!
Behøver ikke at anbefale Dansk Fliserens, det skrevne taler for sig selv!!!!

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, Mange tak. Det ser rigtigt fint ud og det var en meget behagelig medarbejder der var her ✴️✴️✴️✴️✴️