Dansk Financia A/S Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Den ringeste Administration i Kbh.

Jeg bor i Vestervænget, Johan kellersvej og er lejer har boet her fra 1969, og arbejdet som varmemester på ejendommen fra 1985-1996, så jeg kender alle deres små julelege indefra, jeg har hendvendt mig til administrationen siden marts måned angående et punkteret vindue, først får jeg at vide, at skulle sende nogle billeder ind af vinduet, hvilket jeg gør, men får så at vide det er punteret for lidt, og hvis jeg er utilfreds må jeg sende en mail til Direktøren, hvilket jeg gør aldrig noget svar jeg rykker med adskillige mails, men stadig ingen svar først da jeg truer med, at tilbage holde min husleje og betale glarmesteren, kommer der et usammen hængende svar fra deres Advokat om det ikke er deres problem, og det er selvom de hidtil har betalt for udskifninger af punkterede ruder, som de iøvrigt blev pålagt af LLO, i 2004 så summa sumarum, at kontakte dem er ligesom når jeg taler til min dør, jeg ved de ikke bryder sig om mig, men det giver dem ikke ret til at ignorerer mig og ellers når de kan finde en grund jagte mig på det groveste, men de har aldrig kendt tll skam i livet FØJ for Sa.... Teddy Larsen.

10. juli 2013

Dansk Financia A/S sender folk på tvangs auktion

Jeg bor i en gammel ejendom fra 1932 på Ane Katrinesvej med 219 ejerlejligheder, hvoraf 150 har en beton altan og 69 har ingen. Bestyrelsen af ejerforeningen har gennemført at de 150 lejligheder skal have ny altan, men samtlige ejere skal betale under dækning af fællesbidrag. Det betyder at 69 lejligheder skal betale kr. 50.000,- uden at få andel i denne berigelse. Jeg modtog regning fra advokat Henrik Ulf Fogt – Dansk Financia A/S som er vores administrator, men svarede at jeg ikke kunne anerkende denne opkrævning. Der er mange som ikke kan betale, og i øjeblikket bliver folks ejerlejlighed sendt på tvangs auktion selv om de intet har at gøre med de nye altaner.
Jeg skrev til advokaten at jeg vil bede min bank om at sætte pengene ind på et spærret konto for denne sag er ikke slut endnu. Fik brev fra advokaten næste dag, ”et spærret konto med pengene” tæller ikke, og han vil sende mig til inkasso. Vi er efterhånden en del som ikke vil finde os i denne behandling.

18. januar 2013

Er dette din virksomhed?