Vi fik 3 retters menuen, og var begge meget skuffede. Forretten kom med det samme, og den virkede køleskabskold og var nærmest smagløs Kødet til hovedretten var tør og overhældt med barbecuesovs... Se mere
Dejlig mad i hyggelige omgivelser i den gamle have. Super service til et 12 tal. De havde desværre ikke glutenfri brød den dag, men så gik personalet da bare ud i byen og skaffede det til min frue. De... Se mere
Vi har 3 gange besøgt jeres restaurant med et værdibevis fra niche og er ikke blevet skuffet overhovedet, vi kommer helt sikkert igen !!! God betjening , hyggelig stemning og maden var helt sikker... Se mere
Tusind tak for en skøn oplevelse. Vi var et selskab på 8 som bestilte forskellige retter. Vi fik alt maden samtidig. Super sød og snakkesalig tjener. Super lækker mad. Absolut et besøg værd.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danske Restauranter: Den officielle guide til restauranter i Danmark. Dagens tilbud og speciel julefrokost sektion. Alle slags danske restauranter er repræsenteret. Thai, kinesisk, japansk, indisk, sushi, amerikansk, pizza, italiensk
Levede bestemt ikke op til forventningerne
Vi fik 3 retters menuen, og var begge meget skuffede.
Kødet til hovedretten var tør og overhældt med barbecuesovs
Risottoen nogenlunde, men ikke varm
Desserten som bestod af kage af hvededej var hård i midten. Lunet i mikroovnen?
Helt i top
Har været der adskillige gange og maden er altid helt i top og det samme med betjeningen.
Absolut vores favoritsted på hele Midtsjælland.
Virkelig lækker mad og betjening
Virkelig lækker mad : Svampesuppe og Chateaubriand - det smagte helt vildt godt :-) og lækreste fritter til også og både dejlig Riesling og Zinfandel . Derudover den sødeste betjening, opmærksom, humoristisk og tilpas opmærksom uden at være "påtrængende" . Kommer hjertens gerne igen ♥
Der var to tjenere til hele…
Der var to tjenere til hele restauranten. De var hurtige til at komme med menuen, men ikke så hurtige til at komme og tage bestillingen.
Vi bestilte en 3-retters-menu.
Forretten kom efter ca. 45 minutter - en lækker lakserillette, som var lavet i forvejen. Fokasiiabrødet var lidt tørt, men smørret var lækkert.
Da vi var færdige med forretten gik der igen ca. 45 minutter før vi fik hovedretten - brasieret kalv i øl med tilbehør. Kødet var lidt varmt resten var koldt. Vi fik sagt det til den ene tjener, der tog det med ud. Den anden tjerner kom med tallerkner efter ca. 10 minutter og sagde, at det var nye portioner. Vi begynde og spise og kunne se, at det var det samme kød og tilbehør - det var bare blevet varmet.
Da vi er færdige med at spise dette, kommer de og henter tallerkenerne. Her spørger toeren ind til desserten, og vi siger, at de godt må gå i gang med den med det samme.
De var henne og spørge yderligere to gange - vi sad nok og ventede på æblekagen i ca. 30 minutter.
Æblekagen var frisklavet, hvorfor ikke lave den i forvejen, så den er klar. Og så var der for meget flødeskum på - half and half.
Alt i alt - maden var ikke det bedste - servicen langt fra god - ikke et sted jeg vil anbefale, desværre.
Frederiksberg s bedste tatar 😋
God betjening , hyggelig stemning og maden var helt sikkert værd at sætte tænderne i. De har en lækker rørt smør til deres hjemmebagte focaccia brød som er en smagsoplevelse værd. Jeg vil gerne fremhæve tataren som Frederiksbergs bedste , så lækker og i den helt rigtige mængde. En bombe af smagsoplevelser når man tager hver eneste bid i munden.
Jeg vil anbefale alle at tage forbi hvis man virkelig godt kan lide lækker mad.
Eneste lille kritik er at man selv skal bede om at få salt og peber på bordet.
Grunden til at jeg ikke kan give 5 stjerner er at der er to hovedretter som ikke var det værd , deres pighvar var ikke den store smagsoplevelse og cesar salaten var ganske udemærket på nær at kyllingen var til den tørre side.
En frokost i den skønne gårdhave
En frokost i den skønne gårdhave.
Super god betjening, dejlig mad til fine priser. 5 stjerner og vi kører gerne fra Fyn igen 👍👍👍👍👍👍👍
Det lækreste mad og super venlig og…
Det lækreste mad og super venlig og skønt betjeningen man kan tænke sig🤩
Dejlig mad super god betjening af…
Dejlig mad super god betjening af Sebiastian kan anbefales
I sommeren 2024 ville vi ud og spise…
I sommeren 2024 ville vi ud og spise med min Svigerfar på 95. Som en af de sidste gange. Vi kom til chefen i rådhuskælderen. Det var flot solskin, men vi bad om, at spise inde. Jeg spurgte 3 gange om det kunne lade sig gøre, men chefen blev ved med, at det var så flot vejr ude. Jeg hævede stemmen og spurgte om det kunne lade sige gøre, at spise inde. Min Svigerfar kunne ikke stå mere. En meget vrissen chef, nå men så lad gå, at i spiser inde. Der kommer vi ikke mere.
firma arrangement
Var til firma arrangement, og skulle rigtig nyde maden, en af fra selskabet er vegetar og bad derfor om et stykke smørrebrød med æg og tomat, dette var fuldstændig udelukket, da de de havde meget travlt og tjeneren var ikke særlig venlig stemt.
Da tjeneren kommer med drikkevarerne spørger vi om sandwichen med unghanebryst og avocado kan serveres uden selve kødet, dette accepteres af tjeneren.
Resten af bordet bestiller frokost platter som serveres med både halve æg og tomater skåret i skiver til pynt,
Det bliver ikke spist og efterfølgende
Bliver det båret med ud igen og forhåbentlig smidt i skraldespanden.
Så hvad var problemet egentlig???
Kommer ikke igen.
Hyggelig ung tjener uerfaren men…
Hyggelig ung tjener uerfaren men ihærdig der var lidt og ønske på størrelsen på potioner og tilberedningen og prisen til den dyre side men dejligt centralt beliggende.
Uforskammet tjener
Var inviteret til familimiddag den 9.juli 2024
Fik hæderpladsen ved værten som jeg syntes blev behandlet nedladende og spydigt af den kvindelige tjener med det korte hår. Først tænkte jeg på det kunne være surhed men det var kommentarerne fra tjeneren som blev afleveret med et stivnet smil ikke. Det er jo bestemt ikke en billig restaurant så ligefrem at skulle finde sig i det nævntecgør jeg holder mig væk.
Lone
En meget kedelig oplevelse
En meget kedelig oplevelse. Udover, at maden ikke var noget at råbe hurra for, så havde vi en meget kedelig tjener. En af dem der har smil helt op til ørerne, men i bund og grund en ondskabsfuld kvinde, som fik mig til at græde. Forsøgte at klage over hende til en anden ansat, som blot talte mig efter munden, og sandsynligvis ikke gjorde noget ved sagen.
Jeg kommerALDRIG nogensinde på Rådhuskælderen i Roskilde
Helle
der var ik mad nok og ingen smag til…
der var ik mad nok og ingen smag til den pris der står det er grillret med det har aldrig se en grill ej heller ik bacon trods det var en tournedos og 200 g det var os no gå men prisen var god 378 tak for mad og øv pølsevogn ik var åben
Super lækker mad og vinkort
Super lækker mad og vinkort. Et personale af absolut topklasse. En helt igennem fantastisk oplevelse til en pris, hvor alle kan være med. Vi kommer snart igen
Tusind tak for en skøn oplevelse
Tusind tak for en skøn oplevelse.
Vi var et selskab på 8 som bestilte forskellige retter.
Vi fik alt maden samtidig.
Super sød og snakkesalig tjener.
Super lækker mad. Absolut et besøg værd.
Ægget maden med 3 små kaviar på..deres…
Ægget maden med 3 små kaviar på..deres frokost nej tak
Helt vidunderlig mad
Helt vidunderlig mad, nærværende smilende og meget dygtigt personale. Fantastiske rammer både ude og inde. Tak for en skøn og dejlig oplevelse, det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer på Rådhuskælderen.
totalt misforstået concept af sandwich.
betalte for en club SANDWICH, men fik istedet en en lunken kyllinge salat med bacon og oliven...
(Der skal Sørme ik oliven i)
med 2 endeskiver af franskbrød
salat og peber skåret meget rustikt, hvilket gav udtryk at man havde opgivet at snitte halvvejs
totalt misforstået concept af sandwich.