Dansk E-cigaret

Her er sket noget siden midten af 2016, måske nye ejere? De gik fra at være hurtige på mailen, billige og altid med de produkter jeg ønskede mig, til at nu ikke svare på mails, priserne er steget, gra... Se mere

Fra et forbrug af over 40 cigaretter om dagen for såvel mig og min hustru, er vores forbrug nu stort set NUL SMØGER ! E-cigaretten er ganske enkelt perfekt, nem, og med gode muligheder for diverse "... Se mere

Jeg har nu modtaget flere pakker fra E-Cigaret altid har forsendelsen været hurtig og korrekt, det har altid været en fornøjelse, at handle med firmaet, selv da jeg havde klokket i det med min før... Se mere

Har nu handlet der de sidste 4 måneder, og de har aldrig skuffet. kvaliteten af de produkter jeg bruger, svare efter min mening til prisen. Om det så er det billigste, er ikke så vigtig for mig, for... Se mere

1. E-cigaretbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk E-cigaret er et UK selskab med filialer i både Norge og England og vores ønske er at levere de bedste, billigste og mest stabile elektroniske cigaretter til vores kunder. Det er vigtigt for Dansk E-cigaret at lægge vægt på kvalitet og support – vi har derfor KUN de absolut bedste e-cigaretter og e-juice på markedet - din sikkerhed for en fantastisk oplevelse med elektroniske cigaretter. Vi vil være billigst og have de bedste e-cigaretter og e-juice på markedet. Vi køber meget stort ind af e-cigaretter og e-juice og har et meget lavt omkostning niveau og kan derfor tilbyde engross priser til vores kunder Vi har mellem 3-7 dages leveringstid på alt indenfor e-juice og e-cigaretter– dette igen for at have så lave priser som muligt

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gode produkter - Besværligt at handle når man ikke har Paypal

Jeg havde store problemer med at få mine vare hjem, da Paypal åbenbart ikke understøtter Visa og Dankort.
Det var i hvert tilfælde den besked jeg fik efter noget skriveri frem og tilbage. Men det gjorde de så alligevel for pludselig kom mine vare. Håber det bliver rettet fremover, da jeg ikke ønsker Paypal.
Ellers må jeg jo desværre handle et andet sted og jeg skriver desværre fordi varerne er gode, supporten er også god, men det dur bare ikke kun at understøtte Paypal betaling.
Produkter og supporten ved leverandøren er 5 stjerner værd - Betalingen 0 Stjerner, så derfor vil jeg samlet nøjes med 2.

27. januar 2015

Hurtighed og mangel på samme

Modtog hurtigt - efter 1 dag - mit kit til afhentning.
Desværre var oplader forkert, hvilket I fik besked om den 15. ds., - havde først mulighed for at hente kittet den dag - og jeg fik et hurtigt svar tilbage med beklagelse og den rigtige ville blive sendt ASAP.
I går rykkede jeg for opladeren, men har endnu ikke modtaget den i dag dem 20. ds.

Hilsen
Karit Nielsen

20. januar 2015

Meget tilfreds!

Jeg kan virkelig anbefale at handle igennem Dansk e-cigaret. Der er god og rigtig hurtig levering, og helt klart de bedste priser! Jeg har handlet der 5 - 6 gange, og har indtil videre kun oplevet én fejl. Den ene væske som jeg bestilte var med forkert smag - irriterende men ikke noget der betød noget særligt.

Mangler Ordre 400010083, 26/12/2014

Jeg bestilte et sæt. EGO ECHO e-cigaret 1100 mAh. EK1002-50-Black.Til 199.00Kr.Men der kom kun et stk. Batteri, resten manglede.

Dansk E-cigaret-logo

Besvarelse fra Dansk E-cigaret

Kære Christian

Som vi også her skrevet til dig er der sket en pakke fejl og du burde modtage resten af leverancen onsdag

mvh
Louise

Super priser

Super, priser hurtigt levering og varen virker lige bortset fra atomizerne jeg ikke købte ikke passede på de batterier jeg købte et het andet gevind men det var gisninger egen skyld

5. januar 2015

god og venlig web butik.

hej denne web butik er super jeg får pæne&gode svar på mine spørgsmål hurtig levering normalt dag til dag og de har det meste i væsker og e-cig og tilbehør så kan kun anbefales.jansson

1. januar 2015

Meget tilfreds

Har købt på denne side en del gange , og mine ting kommer altid til den aftalte tid , og god service når man skriver til dem på mailen ,
så kun en ting at sige , meget tilfreds

29. december 2014

Ingen varer

Der står at mine varer er afleveret d. 23.12. Men jeg har ikke modtaget dem. Det kan der ikke gives nogen stjerner for.

29. december 2014
Dansk E-cigaret-logo

Besvarelse fra Dansk E-cigaret

Hej Karsten

Du har selv bekræftet at du har modtaget din bestilling via email - er der andet vi kan gøre for dig ?

Mvh
Claus