Dansk Brændesalg Anmeldelser

3,9

Prisen var billigst for ovntørret avnbøg. Gratis og hurtig levering som lovet. Pænt pakket. Dette køb har ualmindelig mange ureelle stykker, som besværliggør stabling; også en del i uens længder.... Se mere

Kan klart anbefales. Vi har fået leveret ovntørt bøg fra Dansk Brændesalg for første gang. Kvaliteten af brændet er helt i top. Vi modtog ordren efter to dage, nøjagtig på den placering vi hav... Se mere

Sørg for at være hjemme ved levering. Ellers bliver det bare sat tilfældig. Hvis du brokker dig, er her desværre ingen service at hente, Selv hvis fejlen ligger hos dem. kan ikke anbefaledes.... Se mere

På mit seneste møde I Danske Bank mødte jeg en velforberedt rådgiver, der gennemgik mit engagement uden at forsøge at prakke mig noget på, som jeg ikke ønskede. Hun lyttede til mine ønsker og behov og... Se mere

1. Leverandør af optændingsbrænde

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk Brændesalg er specialister i tørt brænde. Vi sætter en ære i at levere brænde af en bedre kvalitet end det der eller præger brændemarkedet. Derfor anbefaler samtlige Danske brændeovnsproducenter os. Emærket webshop. Prøv os, du bliver ikke skuffet.

God

God service,godt produkt

Endnu engang super service og vi er rigtigt godt tilfredse :-)

16. maj 2017

Hej Karina

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den luner formentlig ligeså meget her, som brændet gør hos dig.

Dansk Brændesalg

Prima service og brænde i absolut topkvalitet

Jeg har netop haft fornøjelsen at handle hos Dansk Brændesalg og har helt sikkert fundet min faste brændepusher. Meget nærværende og imødekommende telefonbetjening, nem bestilling via hjemmeside og problemfri levering af tørt brænde i absolut topkvalitet.

13. april 2017

Besvarelse fra Dansk Brændesalg

Tak for den fine anmeldelse :) Vi sætter stor pris på feedback, både god og dårlig, men det er klart at humøret her hos os, stiger en grad, når en glad kunde tager sig tiden til at melde tilbage :)
Du er helt sikkert hjertelig velkommen igen.

Super god service

Helt igennem god oplevelse mange år i træk

12. marts 2017

Hej Mikkel

Tusind tak :) Vi er glade for dig, både fordi du tog dig tiden til at skrive herinde, men selvfølgelig også fordi du er en bundsolid kunde gennem mange år.

Superservice

Superservice og leverance til den aftalte tid. Påtog sig at levere brændetårn med meget kort varsel - respekt!
Brænde ser ud til at være i rigtig god kvalitet....

25. februar 2017

Første gangs kontakt

Efter en første gangs kontakt på mail, har jeg fået en god positiv behandling, med hurtig svar tilbage, så glæder mig til sikkert mere handel der.

10. februar 2017

Ovntørret avnbøg med skimmelsvamp

Mit sidste køb af ovntørret avnbøg hos Dansk Brændesalg er den dårligste kvalitet brænde jeg nogensinde har købt. Træet var meget beskidt og havde meget træsmuld, som bl.a. er kommet indenfor i hjemmet og har krævet daglig rengøring. Det værste ved træet var al den mos og skimmelsvamp som var på 70% af brændestablen. Brændværdien på træet har været noget mindre end den bøg jeg normalt bruger. Hvilket er usædvanligt for avnbøg. Det bliver desværre sidste gang jeg køber brænde hos Dansk Brændesalg.

2. februar 2017

Besvarelse fra Dansk Brændesalg

Opdatering 10/3-2017: Når vi har lavet en fejl, retter vi den selvfølgelig. Men vi har adskillige gange forsøgt at kontakte kunden, både per telefon og email, men begge dele forbliver ubesvaret. Vi er naturligvis kede af at blive så dårligt bedømt, når vi gerne vil rette fejlen.

Hej Susanne Folmann

Der er klart sket en fejl. Det undskylder vi mange gange. Vi har stikprøvekontrol af alle brændepartier vi modtager, men vi har ikke opdaget fejlen i dit brændetårn. Det skyldes at der ikke set udefra har været synligt skimmel og selvfølgelig at din palle ikke er blevet testet for fugtigheden. Det er normalt sådan at enten er hele partiet tørt eller også er hele partiet vådt. Det er stadig vores ansvar og selvfølgelig skal du ikke fyre med vådt/dårligt brænde.
Det undrer mig at du ikke har kontaktet os direkte? Du har handlet hos os flere gange uden problemer. Jeg har forsøgt at ringe til dig nogen gange, desværre uden held. Jeg sender dig en mail, så vi kan få afhentet det dårlige brænde hurtigst muligt.

TURBO BRÆNDE !

Jeg har lige fået leveret 2 tårne ovntørret ask, og 1 tårn ovntørret avnbøg og jeg er IKKE blevet "tørret".
Jeg har en brændeovn med indbygget vandtank fra Hwam, og jeg er blevet "nødt" til at skrue højere op for radiatorerne for at komme af med den varme som min brændeovn producerer.
Så fakta er : jeg får mere varme og bruger mindre brænde end nogensinde før.
Jeg har nu endelig fundet min faste "Brænde pusher".

24. januar 2017

Hej Kim

Mange tak for roserne. Det er så dejligt, når kunderne giver sig tiden til at bedømme os.
Jeg håber du bliver glad for avnbøgen, som jeg fik dig overtalt til at prøve. :)

Bestilt...wrooom.... leveret! :)

Bestilte et bur brænde kl. 15.10 om onsdagen til levering inden for de 1-8 dage de indikerer på deres hjemmeside. Samme dag kl. 16.45, modtager jeg en opringning hvor de fortæller at de vil levere de bestilte brænde dagen efter cirka kl. 05.50... Torsdag morgen lidt i 6... bliver der leveret det bestilte bur, stillet pænt i tørvejr i min carport!

Det er svært at forlange meget mere end det :)

Jeg ved hvor jeg bestiller mine brænde næste gang!

19. januar 2017

Hej Lennart

Tak for at du tog dig tid til at bedømme os her. Det er meget værdsat. Vi vil meget gerne levere til dig igen, om end jeg ikke er helt sikker på at vi kan klare det med samme hastighed næste gang :)

Fremragende!!

Jeg har nu handlet flere gange hos Dansk Brændesalg, og hver eneste gang har jeg oplevet en sublim kundeservice (tager altid uopfordret kontakt til en, hvis der er uafklarede ting omkring ens bestilling), og et produkt, der simpelthen ikke findes bedre på markedet. Træet er ALTID knastørt og lige til at putte ind i brændeovnen.
Selv på tværs af brancher og produkter har jeg ikke været ude for et firma, der leverer på så højt et niveau!!
Niels Liboriussen

5. januar 2017

Hej Niels

Mange tak for roserne. De varmer :)

fantastisk service

Ualmindelig god service med hurtig betjening

19. december 2016

Hej Lyd

Tak :) Vi er glade for at du er tilpas :)

Super god behandling

Havde ved en fejl fået bestilt birke træ i stedet for ask, ringede dagen efter for at få rettet fejlen, men hvad jeg ikke var klar over, var træet allerede leveret. Tommy fra dansk brænde salg mente dog, at hvis det var ask jeg ville have haft så skulle jeg også have det, og tilbød at komme og bytte birken ud med ask - uden beregning...... :-)
I øvrigt rigtigt fint træ, tørt, pænt pakket og fint kløvet..... :-)

11. december 2016

Hej Palle

Det var fint at kunne hjælpe. Vi havde en levering i nærheden og vi kunne derfor ombytte pallen uden det store besvær :)

Fantastisk brænde fra Dansk Brændesalg

En smilende chauffør fik placeret brændet hvor det var let for os at få det videre. Selve brændet er af virkelig god kvalitet, tørt og skåret i passende stykker til brændeovnen.

27. november 2016

Hej Kirsten

Tak for din fine anmeldelse :) Vi sætter pris på at nogen vil bruge et par minutter på at bedømme os, så nye potentielle kunder kan se hvordan vi klarer os i nuværende kunders optik.

Dansk Brændesalg

Tak til Dansk Brændesalg ApS.

Jeg har købt kvalitets brænde af Dansk Brændesalg så jeg begav mig ikke ud i det uvisse da jeg bestilte brændet i fredags.
På kun 4 dage fra bestillingen fik jeg et ring fra fragtmanden om leveringen. Næste dag på aftalt tid kom fragtmanden med 2 stabler brænde og han leverede brændet helt ind i bunden af min carport. Nu spreder der sig en dejlig varme i huset og jeg ser frem til de varme stunder i huset indtil foråret kommer.

22. november 2016

Hej Bodil

Tak for du tog dig tiden til at bedømme din oplevelse med os. Det er rart for nye, potentielle kunder at de kan se hvad de kan forvente fra os af nuværende kunder. Det er værdsat :)

Fuld tilfredshed

Brændet var tørt og tætpakket i tårnene. Tårnene var med vandtæt låg. Derudover var der super god service i forhold til levering.
Vi kommer helt sikkert til at handle brænde her igen.

20. oktober 2016

Hej Thorsten
Tak for du tog dig tid til at bedømme din oplevelse med os. Det er værdsat :)

Dansk Brændesalg

Første, men IKKE sidste gang ;)

Så prøvede vi jer for første gang. Jeg må sige at I starter flot . Jeg bestiller en haste leverance da vi skal bruge brændet fredag. Det er til kantsten , og vi kommer hjem torsdag og ser det flotteste brændetårn, stillet over til siden og lidt ind på fliser under et beskyttende træ. Det er bare iorden. Flotte stykker birk i rette størrelser ligger tæt og klar i tårnet. Vi ser frem til den kolde tid ....tak for god service og flot tørt birketræ , - og så er det dansk .....

13. oktober 2016

Hej Peter
Tak for den fine anmeldelse. Det luner :)
Mvh Tommy, Dansk Brændesalg

God rådgivning

Har netop brugt Dansk Brændesalg for første gang ifm. køb af brænde til en stor spejderlejr.
Havde brug for flexibilitet ift. levering m.m. - Og det fik jeg.
Derudover fik jeg god rådgivning for valg af brændetype til madlavning over bål. Brændet var i god, tør kvalitet og var yderst velegnet.

Særdeles god service - Jeg kan kun anbefale det.

12. august 2016

Hej Rune

Tak for din fine anmeldelse. Jeg håber i havde en god spejderlejr.

Perfekt betjening

Det er anden gang jeg handler med virksomheden, og er rigtig godt tilfreds med behandlingen. Webshoppen er dejlig overskuelig og let tilgængelig. Leveringen perfekt, da virksomheden selv kom med 2 chauffører og fik gelejdet pallen ind på sin plads i skønneste orden. Jeg havde en frygt for at en fragtmand kunne finde på at stille pallen ved kantstenen men det var ikke tilfø´ældet - rigtig god service.
Thumbs up for Dansk Brændesalg herfra.

18. maj 2016