Prisen var billigst for ovntørret avnbøg. Gratis og hurtig levering som lovet. Pænt pakket. Dette køb har ualmindelig mange ureelle stykker, som besværliggør stabling; også en del i uens længder.... Se mere
Kan klart anbefales. Vi har fået leveret ovntørt bøg fra Dansk Brændesalg for første gang. Kvaliteten af brændet er helt i top. Vi modtog ordren efter to dage, nøjagtig på den placering vi hav... Se mere
Sørg for at være hjemme ved levering. Ellers bliver det bare sat tilfældig. Hvis du brokker dig, er her desværre ingen service at hente, Selv hvis fejlen ligger hos dem. kan ikke anbefaledes.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dansk Brændesalg er specialister i tørt brænde. Vi sætter en ære i at levere brænde af en bedre kvalitet end det der eller præger brændemarkedet. Derfor anbefaler samtlige Danske brændeovnsproducenter os. Emærket webshop. Prøv os, du bliver ikke skuffet.
Halsvej 81, 9310, Vodskov, Danmark
- salg@danskbraendesalg.dk
- www.danskbraendesalg.dk
Super brænde, tørt og flot
Det er det bedste brænde jeg nogensinde har fået, flotte stykker helt tørt og uden mos som der ofte er ved andre leverandør, det er lige til at smide i ovnen , kan ikke være bedre, her køber jeg 100% igen.
Konkurrencedygtige priser samt hurtig levering.
Kan klart anbefales.
Brænde der bare er i orden!
Tørt og godt stablet brænde. Ikke sidste gang jeg køber her.
Tror ikke det kan blive bedre!!!
Fra start til slut en god oplevelse at handle med Dansk Brændesalg. Super service hvis man har brug for et par gode råd, fornuftige priser, venlige og meget hjælpsomme vognmænd og KANON GODT brænde.
Til tiden og alt i orden
Bestillingen var let og brændet kom og blev stillet som vi havde ønsket det.
Flot brænde
Jeg har købt brænde hos forskellige leverandører. Men vurderer Dansk Brændesalg, der leverer det flotteste træ. Det er gode reelle og pæne stykker træ uden jord og mos som man kender fra leverandører
super braende, hurtig levering.
har altid fået den bedste service hos dansk braendesalg, og det bedste træ :-9
Nemt og hurtigt
Har brugt Dansk brændesalg et antal gange og det har altid været nemt og hurtigt.
Man kan altid stole på Dansk Brændesalg!
Efterhånden har jeg købt brænde gennem Dansk Brændesalg i flere år, og det er der en god grund til: ALTID supertørt brænde, som kommer, når vi har aftalt, og til en meget fordelagtig pris. Jeg kan ikke forestille mig, at finde en anden brændeleverandør.
Velforberedt og let forståelig rådgiver
På mit seneste møde I Danske Bank mødte jeg en velforberedt rådgiver, der gennemgik mit engagement uden at forsøge at prakke mig noget på, som jeg ikke ønskede. Hun lyttede til mine ønsker og behov og var I det hele taget let forståelig. Tak

Besvarelse fra Dansk Brændesalg
Godt brænde. Hurtig levering.
Jeg har to gange købt ovntørret ask hos Dansk Brændesalg, og jeg har været meget tilfreds begge gange. Brændet er tørt og klar til brug. Leveringen har været hurtig, og chaufføren placerer palletårnet omhyggeligt og med omtanke. Hjemmesiden giver en god orientering om de forskellige typer brænde, så vi f.eks. nu bruger ask, der er meget lettere at tænde end bøg, som vi før i tiden troede, var det eneste rigtige. Jeg har også tidligere, hos andre leverandører købt brænde, der var billigere end hos Dansk Brændesalg. Men så var det heller ikke altid ordentligt tørt ved leveringen. Brændet fra Dansk Brændesalg har begge gange været helt klar til brug.
Ovenud tilfreds !
Super levering, super tørt træ, pakket tæt og godt. Fragtmand sætter det hvor vi ønsker.
Vi er meget tilfredse og vender helt sikkert tilbage til efteråret.
Har fået flere leveringer og det har kun været positivt.
Vi kan anbefale i højeste grad.
(og nej, vi er hverken familie, venner eller får procenter)
God service fra bestilling til levering
Det er nemt at handle brænde med Dansk brændesalg. Prisen er vel nogenlunde som de andre steder, måske lidt billigere, fordi det er incl. levering, men her er en god service, der hele tiden holder en underrettet om leveringen. Og hjemmesiden er enkel og overskuelig.
Brandgod brænde lige noget for brændeovnen.
Tørt brænde i passende stykker, klar til brug.
Leveret til tiden.
Rigtig god service fra fragtmanden, der fragtede brændet helt op under carporten, og stillede det rigtig pænt helt op mod væggen.
God brænde og kort leveringstid, handler helt sikkert igen.
Hurtig levering af rigtig god kvalitets brænde.
Velfungerende
Rigtig god kvalitet, og leveret præcis som vi bad om, og til aftalt tid.
Super kvalitet
Vi har nu i fir år købt brænde andet steds. Og så faldt vi over Dansk Brændesalg.
Super kvalitet, fornuftige priser. Lever 100% op til vores forventninger...
Godt træ leveret til tiden
Prisen er tit et par hundrede over den billigste forhandlers pris, men træet har til gengæld været rigtig godt (tørt og uden mug). Jeg har handlet hos DB i ca 3 år. Jeg har også prøvet at handle hos billigere forhandlere - med fugtigt og muggent træ til følge..
Uanset hvor brændte kommer ud
Jeg har altid været godt tilfreds med brændes kvalitet, jeg har altid fået det jeg har bestilt