Dansk Boligformidling Anmeldelser 50

3,4

Gennem 20 år har vi brugt Dansk Boligformidling . Fået den bedste profesionelle rådgivning af John Vinther og hans kollegaer omkring udlejning af boliger. De er et team, der altid tager arbejdet... Se mere

Stay away from Dansk Boligformidling Vi fik hele 3 SKRIFTLIGE bekræftigelser fra Dansk Boligformidling på at vi kunne registerer en virksomhed i vores lejemål. Det var en klar betingelse for at kon... Se mere

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk Boligformidling ApS er Danmarks største og ældste ejendomsfirma med speciale i salg og udlejning af boliger.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dansk boligformidling med John Vinter…

Dansk boligformidling med John Vinter i spidsen ,har været vores foretrukne samarbejdspartnere, når det gælder udlejning af privat ejendom gennem næsten 15 år
Kan på det varmeste anbefale firmaet og de dygtigt medarbejdere som arbejder målrettet og professionelt.
TAK
Susanne

9. september 2025

Lover guld og grønne skove, leverer ingenting

Lover guld og grønne skove, leverer ingenting. Jeg blev desværre solgt en god historie af Feodora fra Dansk Boligformidling. Hun solgte mig en fantastisk historie om hurtig udlejning og en høj leje - men intet af det passede. Jeg valgte at stoppe samarbejdet efter fire måneder. Dansk Boligformidling har kostet mig rigtig mange penge i tabt lejeindtægt. Hold dig langt væk.

1. februar 2024

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Kære Claus, vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Dansk Boligformidling, da vi altid bestræber os på at yde den bedste service.

Vi ønsker dig alt det bedste.

Mere end 20 års samarbejde med Dansk Boligformidling

Vi har i mere end 20 år benyttet Dansk Boligformidling til udlejning af vores hus, mens vi selv har boet i udlandet. Vi har altid haft stor tillid til virksomheden og ikke mindst dens medarbejdere, herunder John Vinther som har et helt specielt serviceniveau. Dansk Boligformidling har ud over ind- og udflytninger assisteret ved kedelige oplevelser med lejere, det ikke har efterlevet lejekontrakterne. Vi vil klart fortsætte samarbejdet, så længe vi har udlejningsejendom.

2. april 2024

Nemt og bekvemt

Gennem 20 år har vi brugt Dansk Boligformidling .
De er et team, der altid tager arbejdet seriøst , arbejder hurtigt- løser opgaven.

Nemt og bekvemt for lejer som udlejer.

Venlig hilsen Morten Merkur Sørensen

23. marts 2024

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Kære Morten, Tusinde tak for de pæne ord og de fem stjerner, dem er vi meget glade for.
De bedste hilsner Dansk Boligformidling

Vi havde fornøjelsen af at benytte…

Vi havde fornøjelsen af at benytte Dansk Boligformidling ved leje af ny bolig, og hele processen fra start til slut var god. Fra det øjeblik vi kontaktede dem, følte vi os i trygge hænder. Alle var ekstremt hjælpsomme, lyttede til vores behov og sørgede for at tilpasse deres service derefter.

Indflytningssynet var ligeledes en tryg oplevelse. Detaljerne og grundigheden, hvormed inspektionen blev udført, gav os en ekstra ro i sindet, fordi vi vidste præcis, hvad vi kunne forvente af vores nye hjem. Det var tydeligt, at Dansk Boligformidling går op i deres kunders velbefindende og tilfredshed.

13. marts 2024

Kære Kristian
Tusinde tak for de pæne ord og de fem stjerner, dem er vi meget glade for.
De bedste hilsner Dansk Boligformidling

Jeg oplevede et professionelt og tillidsfuldt forløb.

Jeg oplevede et professionelt og tillidsfuldt forløb med Dansk Boligformidling og værdsatte parløbet med en dygtig medarbejder med ejendomsmægler baggrund. Der var fokus på en særlig målgruppe, og det gav et godt match mellem udlejer og lejere.

23. februar 2024

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Tusinde tak for de pæne ord og de fem stjerner, dem er vi meget glade for.

Pålidelig og servicemindet

Har brugt Dansk Boligformidling i 4 år nu. Der har aldrig været problemer, og altid været hjælp at hente. Alt i alt en god og pålidelig oplevelse!

17. marts 2024

Kære David
Mange tak for de fine ord, som vi sætter stor pris på.
Mvh Dansk Boligformidling

Særdeles hurtig og effektiv udlejlig

Særdeles hurtig og effektiv udlejlig. Havde 6 emner til fremvisning efter 2 dage på nettet, hvoraf de 3 ville leje lejligheden til den aftalte leje.

22. februar 2024

Kære John
Mange tak for de fine ord, som vi sætter stor pris på.
Mvh Dansk Boligformidling

Meget dygtige og kompetente folk

Meget dygtige og kompetente folk. Jeg har brugt dem flere gange til både salg og udlejning og servicen, know how er helt i top. Fantastisk sød betjening altid. Jeg vil helt klart bruge dem igen.

15. januar 2024

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Kære Mette, mange tak for de fine ord, dem sætter vi pris på.

Meget professionelt og…

Meget professionelt og hurtigtreagerende bureau, jeg var i udlejerrollen.

14. marts 2024

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Kære Anders, mange tak for de pæne ord, dem sætter vi pris på.
Mvh. Dansk Boligformidling

Vi var meget imponerede over Feodoras…

Vi var meget imponerede over Feodoras professionelle og empatiske tilgang til vores hus dilemma. Hendes ærlige rådgivning gjorde at vi besluttede os for et hus i Skodsborg, hvor vi stadig bor og har på ingen måde fortrudt!

15. marts 2023

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Kære Jan, mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.
Mvh. Dansk Boligformidling

Vi har gennem mange år været udlejere…

Vi har gennem mange år været udlejere og lejere hos Dansk Boligformidling og får altid professionel og imødekommende behandling.Vi har altid følt os trygge ved deres indsats.

22. februar 2024

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Supergod oplevelse!

Supergod oplevelse at udleje gennem Dansk Boligformidling! Feodora er altid indenfor rækkevidde og svarer hurtigt og professionelt. Kan absolut anbefales, hvis du vil udleje din bolig.

12. marts 2024

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Kære Gitte, mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.
Mvh. Dansk Boligformidling

Kompetence og stor imødekommenhed.

Vores første oplevelse med Feodora Holm fra Dansk Boligformidling.
Spot on vurdering af lejlighedens udlejningspotentiale samt forventet tidsramme for udlejning.
1. fremvisning mandag morgen kl. 09.00 - Udlejet næste dag tirsdag til en den ønskede Lejerprofil, pris og hurtig indflytning.
Vi har allerede de 2 næste sager klar til Feodora Holm.

5. februar 2024

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Kære Poul, mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på og Feodora glæder sig til de to næste sager. Mvh Dansk Boligformidling

Jeg har i årevis haft et tæt samarbejde…

Jeg har i årevis haft et tæt samarbejde med Dansk Boligformidling, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger herfra.

4. marts 2024

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Kære Ferhat, mange tak for de 5 stjerner og de pæne ord.
Mvh Dansk Boligformidling

Meget serviceminded og professionel!

Vi var i kontakt med Dansk Boligformidling da vi flyttede i en lejebolig, som de formidlede. Vi var meget tilfredse med hele forløbet. Boligen levede op til alle vores forventninger og det, der blev lovet og serviceniveauet var virkelig i top fra start til slut. Meget professionel håndtering af forløbet - de har kun de bedste anbefalinger herfra!

1. maj 2023

Kære Charlotte
Mange tak for din fine anmeldelse samt de 5 stjerner, dem sætter vi pris på.

Stay away from Dansk Boligformidling

Stay away from Dansk Boligformidling

Vi fik hele 3 SKRIFTLIGE bekræftigelser fra Dansk Boligformidling på at vi kunne registerer en virksomhed i vores lejemål. Det var en klar betingelse for at kontrakten blev underskrevet. Nu bliver vi truet af udlejer vedrørende registeringen. Der trues endda med påbud. Vi har naturligvis kontaktet mægleren fra Dansk Boligformidling, som ikke vil gøre noget ved sagen. Han henviser til sin CEO, der også ejer Dansk Boligformidling. Vi har ringet til ham adskillige gange over de sidste 2 uger. Lagt 4 beskeder, men absolut ingen respons fået.

16. februar 2024

Kære Henrik

Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, vi har dog en anden opfattelse af hændelsesforløbet.

Vi håber, at I kommer godt videre.

Højt professionelt

Utrolig effektive og kompetente medarbejdere. Fandt hurtigt god lejer og opnåede flot husleje. Dernæst hurtig og effektiv dokumentation til underskrift og endelig perfekt udførelse af fraflytning af gammel lejer og indflytning af ny lejer med fin dokumentation.

14. november 2023

Besvarelse fra Dansk Boligformidling

Mange tak for de fine ord, dem sætter vi stor pris på.