Danskbilsalg Anmeldelser 11

4,4

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk Bilsalg

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg køber min næste bil her, igen.

Efter et par ugers leden efter ny bil, besluttede jeg mig for en fra Danskbilsalg, og det er jeg glad for.

Deres slogan er "en anderledes bilforretning, med kunden i centrum" og det kan man kun sige passer.

Man kommer ikke bare forbi, der aftales tid til dig, så du kan kommer og se på den bil du har for øje, uforstyrret. Det er en anderledes, men positiv måde at se på bil på.

Kenneth, som jeg har handlet med, virkede kompetent, autentisk og service orienteret.

Vi handlede over 2 dage, med div. udvekslinger på SMS / mail, som besvares hurtigt - Efter salg, også uden for forventelig åbningstid. Flot!

Jeg har aldrig lavet et TrustPilot review før, men syntes det var på sin plads her.

18. februar 2022

Jeg har købt bil flere gange hos dansk…

Jeg har købt bil flere gange hos dansk bilsalg af Kenneth fantastisk service hver eneste gang
ingen lange salgstaler kun råd og vejledning.
Kan varmt anbefale at købe bil der
Fornuftige priser og biler
Alt hvad han lover bliver holdt
Køber også min næste bil der

28. august 2020

Fantastisk service

Fantastisk service! Købte en Mercedes(som oven i købet var billigst på markedet), men da der var noget galt med en styrekugle en måned efter købet, blev den lavet uden beregning og sure miner. Jeg kan kun anbefale Dansk Bilsalg - han er en fin fyr!

9. maj 2017

Har købt bil hos Dansk Bilsalg for lidt …

Har købt bil hos Dansk Bilsalg for lidt over et år siden, en autotransporter. Kenneth er super fin, og meget hjælpsom. Har bestemt ikke fortrudt mit køb. Kan kun anbefale at handle her. Der er styr på tingene.
Ærligt og meget professionelt, og ikke mindst perfektionistisk.

Derfor 5 stjerner :)

27. april 2017

Ved køb af bil hos Dansk Bilsalg blev jeg ført trygt og sikkert igennem hele processen af en engageret og professionel sælger. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til firmaet.

7. november 2016

Super god service

Vi købte en Suzuki Swift hos danskbilsalg sidste år i marts. De var venlige om imødekommende.

Der mangler at blive opdateret et telefon nummer på hjemmesiden, da det der står der ikke virker når man ringer til det.

I år (9-10 måneder efter vi købte den) begyndte den lige pludselig at dytte ud af ingenting. Vi tænkte at det sikkert var en løs forbindelse, vi fik sendt den på værksted hos Dawall i virum. Og de meldte tilbage at fejlen lå i at der sad en forkert airbag i, ovre i førersiden. Så der skulle en helt ny airbag i som passede til bilen. Dette ville koste små 4500kr.

Jeg ringede til Kenneth og fortalte ham om situationen, og han informerede mig om at det skulle vi ihvertfald ikke betale for. Det skulle han nok gøre og så ville han tage kampen videre med personen han havde købt den af. Han ville bare have at værkstedet gemte den forkerte Airbag, så han kunne tage fat i personen der solgte ham swiften dengang.

Dagen efter melder værkstedet tilbage at nu er bilen færdig, korrekt airbag installeret og det hele. Jeg ringer til Kenneth og siger, så er den færdig hvordan gør vi nemmest.

Han vil lige ringe tilbage om lidt, da han oprindeligt var på vej ud til en kunde. 5 minutter senere ringer han og siger han er på vej ud til værkstedet. Der går MAX 15 minutter fra jeg har snakket med ham første gang til han står på værkstedet og betaler for reparationen.

Tak for en Super god service Kenneth.

9. januar 2015

Rent Gentleman, med stort G!

Behandling og service i tip top!
Vi handlede brugtbil med Danskbilsalg.dk og man må sige vi købte en (mandagsbil)
På vej hjem fra forhandler i Ballerup begynder motorlampen at lyse, og vi kontakter Danskbilsalg.dk og får bilen på værksted. Det tager dog nogle uger før bilen er tilbage i topstand. Men vi fik en lånebil og har IKKE haft en krone op af lommen!
Det som Danskbilsalg.dk har lavet på bilen er: (set med egne øjne på værkstedet)
Nyt dieselpartikelfilter + Cerin, ny EGR-ventil, 4 nye gløderør, renoveret topstykke, ny tandrem og ny turbotryksensor.
Alt i alt en kæmpe omgang på værksted! ( Både eget og Peugeot )
Der har under ingen omstændigheder været noget negativt eller på anden vis dårlig karma her!
KAN KUN VARMT ANBEFALE AT HANDLE MED DANSKBILSALG.DK!

19. juni 2014

Udemærket salgs proces

Jeg var inde og kigge her inden jeg gik i gang med Dansk Bilsalg - jeg er meget uenig i den bedømmelse og kan ikke genkende beskrivelse og jeg tror at det med telefon måske er dansk-bilsalg da hver gang jeg har kontaktet har jeg oplevet god service.

Kommer med anmeldelse når jeg er længere i process.

16. oktober 2013

Formodenligt svindlere

Var ude i flere omgang at kigge på en bil hos dem, i det hele taget var det særdeles svært at få dem til at tage den ud af deres showroom så man kunne prøvekøre den (en bil til 180k - så ikke noget dyrt).
Da jeg så endelig får prøvekørt den, er der mærkelige "krafthuller" mens man accelerer, da jeg kommer tilbage parkerer jeg, slukker bilen. Forhandleren ønsker at bilen skal stå lidt længere til højre så den ikke spærrer - fair nok, jeg drejer nøglen og bilen kan ikke starte - starteren kører bare.
Jeg konkluderer at der nok er noget galt med motoren siden den både har problemer når man kører, og når man ikke kører.
Jeg bliver ringet op af forhandleren på vej hjem hvor han beretter at der manglede benzin, fair nok tænker jeg...det var ikke helt usandsynligt, jeg aftaler at jeg kommer igen for at prøve den med benzin på.
Jeg ringer som aftalt og forhandleren er meget modstræbende, men lover at ringe tilbage når han har taget den ud af butikken.
Nu er der gået over en uge, så jeg tvivler på han ringer igen.
Det indikerer for mig at det er et svindel selskab og der er noget galt med den bil - bare ærgerligt for ham at bilen selv afslørede det.

25. juni 2013