De vil ikke betale fiberkabel som de har ødelagt!
Dansk Skadeservice har i forbindelse med en vandskade i vores lejlighed ødelagt vores fiberkabel efterladt os uden internet (okt 2025) — og problemet er stadig ikke løst.
Under deres arbejde med nedrivning, opbankning af gulve og afmontering af el ødelagde de vores fiberforbindelse, som nu koster ca. 5.000 kr. at få genetableret. Derudover er vores router forsvundet under forløbet.
Inden arbejdet fungerede internettet uden problemer. Alligevel har vi nu i månedsvis betalt internetabonnement uden at kunne bruge forbindelsen, mens Dansk Skadeservice har trukket sagen i langdrag uden at tage ansvar eller komme med en reel løsning.
Det er dybt uprofessionelt, og vi føler os fuldstændig ignoreret som kunder. Når man hyrer et skadeservicefirma, forventer man hjælp — ikke flere skader, ekstra regninger.
De ville have opgaven om genetablering via forsikring men vi fravalgte dette pga forløbet og kommunikationen med personen der skulle godkende tingene. Han agerede som taksator og prissat det ødelagte helt udenom os og indhentede tilbud på forkert køkken også udenom os. Sikkert i håb om at få forsikringen til at bruge dem så de kan tjene på forretningen og derfor var værdisætningen på vores ting forkerte og deres egen værdigsætning af timeløn osv lav.
Det er ikke sjovt at se ens bolig blive revet ned og at vi samtidig skal kæmpe om de ting der er ødelagt. Der blevet foreslået halv skade men efterfølgende aldrig vendt retur. Vi ønsker ikke halv skade - vi ønsker at de tager ansvar og betaler hvad det koster at få løst fiberkablet som de har ødelagt. Om det er deres egne folk eller deres eksterne el firma der har lavet skaden er os uvedkommende. Der var skimmelsvamp og boligen blev erklæret ubeboelig og ingen andre udover dem var i lejligheden da skaden skete. Og alligevel bliver vi ignoreret og afvist. Deres håndværker arbejdede hårdt og var søde og venlige men de har ikke så meget at skulle have sagt desværre.
Det er fuldstændig urimeligt og uprofessionelt.